🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Hafta bitti bende bittim canlar regl konuşulmus benim de 2 gün gecikti 🤒🤒🤒cok stresliyim
Yoktur diyorum yorgunluktadır diyorum degil mi kızlar beni motive edin 😘😉
Edeyim motive benimde 3 gün gecikti😆😆😆
Hemen civanperçemi filan demledim içtim m ama çok stresliydim oldum neyseki hava değişiminden olabilir🙈🙈🙈

Hafta bitti bende bittim canlar regl konuşulmus benim de 2 gün gecikti 🤒🤒🤒cok stresliyim
Yoktur diyorum yorgunluktadır diyorum degil mi kızlar beni motive edin 😘😉
Cedric kız Bi test yapsana varsa çıkar çok merak ettim kazaya kurban gidenler grubu olacağız gibi🤣🤣

Günaydın canlar 🤗🤗🤗

Sessizlikte kalktım kahvemi içiyorum Ohhh hava missssss🤩🤩🤩

Bugün düğün var otelde yemekli çocuk almıyorlar malüm🤪🤪kayınvalidemi çağırdım gelecek küçüğe bakacak bizde büyük kızla gideceğiz🤗🤗

11 de de gelin alma filan olacak bando takımlı bayağı şaşalı😆😆annem dedi küçüğü hazırla beraber Gideri iz eğlensin biraz diye kızım çok mutlu düğüne gidecek diye akşam kendine kombin hazırlıyor süslü🤪🤪 bizde o sırada büyük kızla beraber alışveriş yapacaz kıyafet filan 👏👏👏

Günaydın
Oğlumla test çözüp kitap okuduk
Şimdi kahvaltı hazırlama zamanı
Manav eksikleri var arkadaşla çıkacağız bugün araba kullanmak özgürlükmüş gerçekten Kmsl Hnd Kmsl Hnd gecikmeden ehliyetini al canım çok güzel Bi duygu 🤩

Eşim dün ödemeleri yapmış benimde vereceğim yerler var maaş geldi bitti 😥😥

Ara tatilde annemlere gideceğiz 1 haftalığına masraflı olacak ama yazın gidemeyiz mayısta bebek doğacak inşallah gidemeyiz Bi yere

Günaydın
Oğlumla test çözüp kitap okuduk
Şimdi kahvaltı hazırlama zamanı
Manav eksikleri var arkadaşla çıkacağız bugün araba kullanmak özgürlükmüş gerçekten Kmsl Hnd Kmsl Hnd gecikmeden ehliyetini al canım çok güzel Bi duygu 🤩

Eşim dün ödemeleri yapmış benimde vereceğim yerler var maaş geldi bitti 😥😥

Ara tatilde annemlere gideceğiz 1 haftalığına masraflı olacak ama yazın gidemeyiz mayısta bebek doğacak inşallah gidemeyiz Bi yere
Ahhh zeynommmm ev işi çıktı arabayı satabiliriz dedik ama aklımda mutlaka gideceğim araba olsun yada olmasın🤪🤪🤪

Bizde ara tatilde gideceğiz eşimin yanına👏👏👏

Bu arada eşim dışardan sigortamı yatırmaya başladı her ay düzenli olarak devam edeceğiz🤲🤲🤗
Çok iyi yapmışsınız cnm ilerde emeklin olur . Daha önce hiç gururusun var miydi ?

Zeynolin44 Zeynolin44 test yapmaya korkuyorum 🤒🤒
Yok ya olmamıştır grupça senin bebeğini kutlayacağız 😍😍😍
Ama bebek özlüyorum kokusu huzuru cok başka 😘😘

Gubaydin bebeklerim
Hafta sonu geldi . Kursum var kızların satranç ve kemanı var . Akşama da kunefeye davetliyiz 😍😍😍

Çok iyi yapmışsınız cnm ilerde emeklin olur . Daha önce hiç gururusun var miydi ?

Gubaydin bebeklerim
Hafta sonu geldi . Kursum var kızların satranç ve kemanı var . Akşama da kunefeye davetliyiz 😍😍😍
Hiç künefeye davet edenim yok be😂

Günaydın kızlar🌸Bugün kediyi aşıya götürücem oğlan uyuyor daha.Bugün spagetti ve sosis istiyor akşam yemeğine.Sosıs pek almam ama canı cekmiş dün aldık😄Kahvaltı ederiz birazdan yayıla yayıla😁
Bende dün kedi mi götürdüm aşıya 🥰🥰menümüz spagetti salata olacak çoktandır yapmadım çocuklar istiyor bende özledim

Gubaydin bebeklerim
Bende yanıma yoldaş arıyorum 🤣🤣🤣canım al bir test yap valla ben Burda çatladım yapma böyle 🤣🤣🤣🤣

Gubaydin bebeklerim
Var canım 8 sene önce 2 senelik çalışma hayatım vardı erken emekli oldum ahahahha🤪🤪🤪

Ayyy bizde de keman var bende küçük kızı istiyor ama erken daha🤗🤗🤗

Kızzz kalk test yap hadi yaaaa🙈🙈🙈

Back
X