- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Edeyim motive benimde 3 gün geciktiHafta bitti bende bittim canlar regl konuşulmus benim de 2 gün gecikticok stresliyim
Yoktur diyorum yorgunluktadır diyorum degil mi kızlar beni motive edin![]()
Senin ay hareketli geçmiş anlaşılan ben de hiç şüphe yokEdeyim motive benimde 3 gün gecikti
Hemen civanperçemi filan demledim içtim m ama çok stresliydim oldum neyseki hava değişiminden olabilir![]()
Emin misin kızzz yoksa telaşlanmazdın bikaç gün hiç ses vermedin geç uyudum dedin iyi düşünSenin ay hareketli geçmiş anlaşılan ben de hiç şüphe yok
Bende kesin yoktur![]()
Kız ben geç uyudum kocam erkenden uyuduEmin misin kızzz yoksa telaşlanmazdın bikaç gün hiç ses vermedin geç uyudum dedin iyi düşün![]()
Yok kız ben regl oldum bilemeeeeee sen kendi derdine yannnn ahahahahahhhaKız ben geç uyudum kocam erkenden uyudu
Hem olursa da iki yıl çalışmamsende durumlar ne ya olduysa
![]()
Cinsiyet 2 kere rüyamda erkek gördüm isim düşünmedim Zeyno düşünüyor hepimizin yerine çok heyecanlı kuzumAynen kuzum Rabbim sağlık huzur versin
Ayyy Zeyno cinsiyeti ne hissediyorsun birde isim düşündün mü![]()
Cedric kız Bi test yapsana varsa çıkar çok merak ettim kazaya kurban gidenler grubu olacağız gibiHafta bitti bende bittim canlar regl konuşulmus benim de 2 gün gecikticok stresliyim
Yoktur diyorum yorgunluktadır diyorum degil mi kızlar beni motive edin![]()
Yaaaa ne güzelllCinsiyet 2 kere rüyamda erkek gördüm isim düşünmedim Zeyno düşünüyor hepimizin yerine çok heyecanlı kuzum
Ahhh zeynommmm ev işi çıktı arabayı satabiliriz dedik ama aklımda mutlaka gideceğim araba olsun yada olmasınGünaydın
Oğlumla test çözüp kitap okuduk
Şimdi kahvaltı hazırlama zamanı
Manav eksikleri var arkadaşla çıkacağız bugün araba kullanmak özgürlükmüş gerçektenKmsl Hnd gecikmeden ehliyetini al canım çok güzel Bi duygu
Eşim dün ödemeleri yapmış benimde vereceğim yerler var maaş geldi bitti
Ara tatilde annemlere gideceğiz 1 haftalığına masraflı olacak ama yazın gidemeyiz mayısta bebek doğacak inşallah gidemeyiz Bi yere
Çok iyi yapmışsınız cnm ilerde emeklin olur . Daha önce hiç gururusun var miydi ?Bu arada eşim dışardan sigortamı yatırmaya başladı her ay düzenli olarak devam edeceğiz![]()
Hiç künefeye davet edenim yok beÇok iyi yapmışsınız cnm ilerde emeklin olur . Daha önce hiç gururusun var miydi ?
Zeynolin44 test yapmaya korkuyorum
Yok ya olmamıştır grupça senin bebeğini kutlayacağız
Ama bebek özlüyorum kokusu huzuru cok başka
Gubaydin bebeklerim
Hafta sonu geldi . Kursum var kızların satranç ve kemanı var . Akşama da kunefeye davetliyiz![]()
Bende dün kedi mi götürdüm aşıyaGünaydın kızlarBugün kediyi aşıya götürücem oğlan uyuyor daha.Bugün spagetti ve sosis istiyor akşam yemeğine.Sosıs pek almam ama canı cekmiş dün aldık
Kahvaltı ederiz birazdan yayıla yayıla
![]()
Bende yanıma yoldaş arıyorumÇok iyi yapmışsınız cnm ilerde emeklin olur . Daha önce hiç gururusun var miydi ?
Gubaydin bebeklerim
Hafta sonu geldi . Kursum var kızların satranç ve kemanı var . Akşama da kunefeye davetliyiz![]()
Var canım 8 sene önce 2 senelik çalışma hayatım vardı erken emekli oldum ahahahhaÇok iyi yapmışsınız cnm ilerde emeklin olur . Daha önce hiç gururusun var miydi ?
Gubaydin bebeklerim