Hukukcu arkadaslar acill bakar misiniz

sema colak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
759
272
103
Merhaba arkadaslae onceki konumda da belirttigim gibi bosanma asamasindayim.
Elimde darp raporu kanitlayamasam da psikolojik siddet ve ayri konut saglayamama gibu sebeplerjm var birde 8 aylik bir bebegim.
Esim olacak kisi bugun beni aradi ve istedigin kadar bosanma davasi ac kizimi byyuyunce bana verevekler ben karimi seviyorum diyecegim bosnamicaksin gibi seyler soyledi kizimi alamicagini biliyorum ama elimde bunlar varken ben seviyorum demesi sureci nasil etkiler bilgi veriraeniz sevinirim.

DARP raporu ve sahitleriniz varsa asla cocugu ona vermezler bunu bil....istedigi kadar seviyorum desin darp raporu olduktan sonra tapiyorum desede boş.Er yada geç boşanırsiniź.Bi şans vermek için hakime yalvarabilirler ama sen hayati tehlikem var korkuyorum istemiyorum dersen aynı ewe koymazlar sizi

Bildiğim kadarıyla sadece Biraz süreci uzatır
Fakat siz boşanmakda kararlıysanız Içiniz rahat olsun boşanırsınız
Ne kadar bi uzatma
Cunku bu belirsizlik durumu cok kotu bi yabdan duzwn kurmaya calisicam (yapabildigim kadariyla) bi yandan da bunlarla ugrasmak istemiyorum bi an once bitsin datanabilecek gucum kalmiyor artik

DARP raporu ve sahitleriniz varsa asla cocugu ona vermezler bunu bil....istedigi kadar seviyorum desin darp raporu olduktan sonra tapiyorum desede boş.Er yada geç boşanırsiniź.Bi şans vermek için hakime yalvarabilirler ama sen hayati tehlikem var korkuyorum istemiyorum dersen aynı ewe koymazlar sizi
Sahit onun ailesi var mahkemeye gidip de sahitlik yapacajlarini sanmiyorum ama rapor var

Tabikide var ama kv ile birlikte yasiyorduk yaklasik 10 yildir ayni aprtmandalar ve benim icin sahitlik yapmazlar.
Onları geç onlar yapmaz...Ama komsularin seslerinizi duyuosa hep huzursu oldugunuzu hakime belirtebilirler.senin arkadaslarinda dahil buna.illaki gormeleri gerekmio dertlestigin arkadaslarinda olabilir.hakim dinlicektir onlari

Onları geç onlar yapmaz...Ama komsularin seslerinizi duyuosa hep huzursu oldugunuzu hakime belirtebilirler.senin arkadaslarinda dahil buna.illaki gormeleri gerekmio dertlestigin arkadaslarinda olabilir.hakim dinlicektir onlari
Evet varlar cok tesekkur ederim birde seviyorum demesi sureci ne Kdar uzatabilir.

Evet varlar cok tesekkur ederim birde seviyorum demesi sureci ne Kdar uzatabilir.
Hiç bi sekilde uzatmaz...O eskidendi...Ki darp raporu var.Hakim inanmaz boyle seylere.Bize bosanma davalarinda mal tespitleri geliodu.Dosyadan acip okuodum.Yani etkilemio bole seyler hakimleri.Heleki rapor şahit kısmın saglamsa uzamicaktir.Seni yalanla suclamalari da bise deistirmez.Sahitlerin onemli unutma

Back
X