hul_ya_nin yeni gelin evi buyrun bakalım :)

çok zevklisiniz harika bir eviniz var güle güle oturun

evin çok güzel..güle güle otur tatlm...

çok güzel dilekler kızlar çok mutlu oldum güzel fikirleriniz için de ayrıca çoook teşekkürlerr

hülyacım evin harika, tam aradığım ve bir türlü bulamadığım eşyalar halılar dekorasyonlar var. ben istanbulda oturuyorum ve lütfen senden eşyaları nerden aldığını öğrenmek istiyorum. seneye evlenicem ve şimdiden bana sıkıntı bastı lütfen yardımlarını bekliyorum.

ALLAH AĞIZ TADIYLA OTURMAYI VE BİR ÖMÜR MUTLU OLMAYI NASİP ETSİN.

SONSUZ MUTLULUKLAR DİLERİM SANA :)

canım mağazanın internet adresini buldum ama senin eşyalırın adı ne acaba ben siteden bulamadım onları. yazarsan yatak odası, salon takımı oturma odasının isimlerini çok sevinirim.

güle güle oturun, allah nazarlardan saklasın, ağız tadın bozulmasın, ferah duruyor, renklerde çok güzel,

dikkatimi çekte salonunda vitrin yokmu?

çok sağol çidoş çok daha güzelleri inşallah senin olsun
cnm ben antalya da t-mall mağazasından aldım inegöldeymiş fabrikaları belki sitelerinde olmayabilir ama tam fabrika mağazasını bilmiyorum.Salon takımımı çook beğenerek aldım aslında aynası var taşlı oval ama kendi aynası değil ben onu kendim extra aldım kendi aynası koridorda asılı iki tana yuvarlak ayna var ya onlar ben biraz kokoş olsun diye öyle taşlı fln almak istedim :))yatak odamıda ordan aldım çok kullanışlı birde benim yatak odam çok büyük değil gardırobum en küçük boy bu yatak odası takımı için 3 tane gardırop üretmişler ben en küçüğünü aldım odaya sığdıralım diye en güzelide yatak bazalı ama öyle yüksek değil yere yakın ama bazalı olduğu için bir dünya eşya alıyor.kesinlikle evlenirken buna dikkat et çnk inanılmaz önemli hele evinde yüklük ve benzeri dolabın yoksa.bu işte 59036357 Beyaz Yatak Odası <br> 3.018.30TL oturma odamız istikbalin aslında ben daha uzun ve tek renk bir köşe takımı istemiştim ama odamız bayağa bir ufak bir de çift kişilik yatak oluyor bu da bizi cezbetti.yine aklına takılan birşey olursa sorabilirsin

dikkatimi çekte salonunda vitrin yokmu?
ay sen vitrini sormuşsun ben aynayı anlatmışım :)kafam bir dünya kusura bakma
vitrin ilk önce almıştım ben istememiştim ama annemle kayınvalidem illa olsun dedi sonra odayı ölçtük bi baktık çok sıkışık olacak onun yerine tv ünitesinin siyah camlı kısmı var orayı ben vitrin gibi kullanıyorum bütün çay takımlarım su bardaklarım hepsi orada zaten vitrin modası geçti artık.

canımmmm verdiğin cevaplar için sana çok teşekkür ederim, bana çok yardımcı oldun

eşya alıp aklıma takılan bişey oldukça seni rahatsız edebilirim

tekrar tekrar allah ağız tadıyla oturmayı bir ömür mutlu olmayı nasip etsin

arkadaşlar farkettinizmi bilmiyorum ama ben inceledikten sonra farkettim t-mall ın ürünleri evgör mobilyada varmış. hemde aynıları o yüzden istanbuldaki arkadaşlara duyurulur

ağzım açık kalı walla ben kataloğa falan bakıyorum zannettim herşey çok güzel bence..

rabbim iyi günlerde oturmayı nasip etsin ağız tadı versin inşallah.. Nazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…