hul_ya_nin yeni gelin evi buyrun bakalım :)

cnm öncelikle çok teşekkür ederim Allah hepimizin gönlüne göre versin.Tv ünitem diye demiyorum bende çok beğenerek aldım dikkat edersen vitrin yok ama benimkinin siyah camlı olan kısımları vitrin görevi üstleniyor.Ben hepsini Antalyadan t-mall mağazasından aldım inegöl yapımıymış ama tam markasını bilmiyorum cnm

İnşaALLAH içinde geçirdiğin zamanda en az evin kadar güzeL oLur.. MobiLyaLarına bayıLdımm.. GüLe güLe oturun sevdikLerinizLe

o kadar zevkle döşenmiş o kadar güzel olmuş ki evin inşallah ağız tadıyla oturun eşinle birlikte...güle güle oturun canım

Bendee çok begendim eviniii Özelliklee salonun. K.K da bir çok ev resmi gördüm ama seninkisi daha bana yakın geldiiii Güleee güleeee mutluluklaaaa oturrr...

Bendee çok begendim eviniii Özelliklee salonun. K.K da bir çok ev resmi gördüm ama seninkisi daha bana yakın geldiiii Güleee güleeee mutluluklaaaa oturrr...

teşekkürler cnm demekki zevklerimiz birbirine benziyor :) beğenmene çok sevindim insaın evi gibi yokk :))

Canım birşey daha salon takımını tamamı ne kadara maal oldu sana:)

mobilyalar koltuklar 10000tl civarında perdeler 600tl aksesuarlar da bi 500 tutmuştur,aynam extra aldım o da 400tl salonun aynalarını koridora astım bayağa bi para döktük yani ayy halılar da var ama onları hatırlamıyorum hiç böyle hesaplamamıştım çokmuş yahu :)))

cok güzel evın canım ..benım evime benzıyor birazda.. Allah saglıkla oturmak nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…