hul_ya_nin yeni gelin evi buyrun bakalım :)

kızlar kusura bakmayın fotoların boyutları çok büyük geldi tekrar silip yüklemek zorunda kaldım.
Şimdi bakın bakalım beğenecek misiniz?

ayyy canım vallahi çok beğendim ve çok özendim:) ev de kendinindir inş.Allahım herkese böyle güzel modern ve en az göründüğü kadar huzurlu evler nasip et...

allah huzurlu mutlu oturma nasip etdin

çok güzeller allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin canım

hayırlı olsun evınız canım allah huzurlu sağlıklı gunler nasıp etsın....:)))

bembeyaz evin ne güzel allah mutlu etsin bi ömür

evini çok beğendim canım.çok asil olmuş.
Rabbim ağız tadıyla huzurla oturmayı nasip etsin inş.

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz Allah size çok çok daha güzellerini nasip etsin

Çok beğendim, ağız tadıyla oturun inşallah.

eviniz çok güzel
güle güle oturun

ayyy canım vallahi çok beğendim ve çok özendim:) ev de kendinindir inş.Allahım herkese böyle güzel modern ve en az göründüğü kadar huzurlu evler nasip et...

Müthiş . Güle güle oturun, mutluluklar .

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
Darısı basıma

Çoookk zevklii....

Teşekkür ederim kızlarr
elt_gul ewt cnm kendi evimiz :)
Güzel fikirlerinizin hepsi size inşallah kat be kat geri döner :)

Teşekkür ederim kızlarr
elt_gul ewt cnm kendi evimiz :)
Güzel fikirlerinizin hepsi size inşallah kat be kat geri döner :)

şimdi daha da çok sevindim.ne güzel kira derdiniz yok.özenle döşemişsin evini.tavan alçıpan lar falan son derece modern.Rabbim içini şenlendirsin...

aaa çok hoş çok beğendim salonu bende beyaz düşünüyorum ama siyah beyaz daha bi güzel olmuş.Allah güle güle oturmak nasip etsin.

herseyın cok guzel canım mutlulukla huzurla otur evinde...yanlız beyaz koltuklar zamanla sararıyor diye duydum ben kullanımı bakımında bıraz zormus

aaa çok hoş çok beğendim salonu bende beyaz düşünüyorum ama siyah beyaz daha bi güzel olmuş.Allah güle güle oturmak nasip etsin.

çok tatlısın cnm sağol :) ewt siyah beyaz benim en sevdiğim renklerdir ama araya başka tonlarda karıştırmak lazım ben mor koydum sen turkuaz,pembe, kırmızı gri tonları koyabilirsin

herseyın cok guzel canım mutlulukla huzurla otur evinde...yanlız beyaz koltuklar zamanla sararıyor diye duydum ben kullanımı bakımında bıraz zormus

çok teşekkür ederim doğrudur cnm sararmasa bile çocuk olduktan sonra daha çabuk kirlenecektir ben silinebilir kumaştan yaptırdım koltuklarımı ama yinede riskli dediğin gibi napiyim kullanabildiğim kadar kullanırım artık

canım benımde evımde esyalarım sıyah beyaz ama benımkının sıyahı daha cok senın beyazın fazla oldugu ıcın evın cok ıc acıcı keske bende ogle doseseydım neyse bu hafta oturma odamı yenılıyorum kırmızı sıyah yapıcam sıparıs verdım gelmesını beklıyorum kedılerım var evde ve sıyah uzerınde yurusen bellı edıyor allah agız tadıyla oturmanı nasıp etsın

çok şıkmış evin canım, allah huzurla oturmayı nasip etsin

Çok şık, mutluluklar...

çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.

ay çok begendim evini göz yorucu degil ama bi okadarda güzel =) mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…