hul_ya_nin yeni gelin evi buyrun bakalım :)

teşekkür ederim canım yaralı oldu bi bakıcam o markalara da kaşmirden memnunmusun genelde kaşmir halıyla ilgili pek olumlu şeyler duymadım da nasıl tüylenme filan yaptımı rahat süpürülüyomu malum bunlarda çok önemli.

ewt cnm yapıyor tüylenme ama halıcıya gidip sordum iyi yani kaliteli halı naylon olmayan halı ilk başlarda tüylenme yapar 1 defa yıkandıktan sonra sorun devam etmez dediler.ama saray halımdan daha memnunum açıkçası.

Çok çok güzel herşeyiniz.. Yeni gelin olasım geldi valla.. :))
Güle güle sağlıkla mutlulukla oturun..

çok geniş cok ferah bı evınız var özellıkle banyoyu cok beğendımgüle güle oturun ınş.
yatak odası halılarımzda aynı benımkı kahve krem sızınkı sıyah beyaz

Çok çok güzel herşeyiniz.. Yeni gelin olasım geldi valla.. :))
Güle güle sağlıkla mutlulukla oturun..

çok geniş cok ferah bı evınız var özellıkle banyoyu cok beğendımgüle güle oturun ınş.
yatak odası halılarımzda aynı benımkı kahve krem sızınkı sıyah beyaz

bende sizin güzel yorumlarınızı okudukça mutlu oluyorum
inşallah çok daha güzelleri sizin olsun :)
uğur böcüğü cnm sorma benimkisi hemen kirlendi keşke o kdr beyazlı almasaydım dedim sürekli ayak altında tabii beyaz hemen kirleniyor.

çok beğendim çok ferah ve güzel bir ev olmuş...heryerde beyaz hakim harika duruyor...yatak örtün çok güzel..yatak odandaki gardırobunda küçük ve güzel.eğer büyük olsaydı yatak odanı o şekilde yerleştiremezdin..odamızın biçimi aynı..ama benim gardırop büyük olduğu için şuan senin odana göre tam şifonyerin olduğu tarafta yani yatağın karşısında duruyor....yatakda gardırobun yerinde..

[

kesınlıkle çok güzel ama oturma odasının koltuk renklerı koyu gıbı onu harııcnde cok temız ve güzel almıısnız ve yerleştirmissiniz tebrikler

Evin çok güzelmiş Rabbim huzur mutluluk sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah...

güle güle oturun eşinle içinde bayıldım salonuna özellikle ve banyona. geniş ev belli, eşyaların da çok zevkli. hayırlı olsun. köşe takımın bana pek hitap etmiyor ama diğer hepsine bayıldım resmen. mululuklar inşallh.

cok güzel gercekten.. tv ünitesine bayildim.. acaba nereden aldiginizi ögrenebilir miyim..

benimde yemek takımım ve koltıklar sennki gibi ama senn siyah beyaz bnm kahve beyaz her ayrıntısıyla ilgilenmiştim finallerime bile girmemiştim tüm enerjimi ewimin dekoruyla ilgilenmeye wermiştim we sadece 1 ay oturabildim ewimde deprem oldu 6.5 aydır dairemize giremiyoruz herşey yerle bir duwarlar yıkık we öyle görünüyor ki ewimizide yıkacaklar çok üzülüyorum ewinin fotolarını görünce çok duygulandım rabbim çok güzel huzurlu mutlu günler geçirmenizi nasip etsin inş.çook içten dua ediyorum tanımasam bile seni çnk çok büyük bit hewes yuwanı kurmak ve çok zewkli.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…