hul_ya_nin yeni gelin evi buyrun bakalım :)

anneler yokmuuu
benimde öle donatmışlardı sonra hepsi toparladım yok ettim

canım evin herşeyiyle çok güzel çok ferah allah nazarlardan saklasın içinde mutlu etsin inşallah

Salonun cok güzel ama hep siyah beyaz sanrım gri var birde biraz daha renklendırırsen daha guzel durabılr dıye dusunuyorum güle güle otur

canım evin herşeyiyle çok güzel çok ferah allah nazarlardan saklasın içinde mutlu etsin inşallah

Salonun cok güzel ama hep siyah beyaz sanrım gri var birde biraz daha renklendırırsen daha guzel durabılr dıye dusunuyorum güle güle otur

Ayşecim çok teşekkürler hepimizi nazarlardan korusun Allah.
radyologg cnm aslında salonumda perdelerimin fonları mor yastıklarım mor ama fotograflarda renkleri pek belli olmamış bende siyah beyaz çok mat kalır diye düşünmüştüm o yüzden fonlarımı ve yastıklarımı aynı kumastan yaptırdım simli mor,süs eşyalarında da morun tonlarını kullanmaya çalıştım ama biraz daha renk eklesem daha mı ii olur bilemedim

canım ben moru farkedemedım dıkkatlı bakınca görülüyo o zaman baska renk yapmana gerek yok tabı ben herseyı syah beyaz olarak gördum ılk baktıgımda meger mormus kırlenler

çok çok çoook cici bı ev bendede beyaz ısıtıyorum mobılyalarımı ama sıyah beyazda cok sık duruyormus bunu gormus oldum ıyı gunlerde oturun canım...

Çok hoş bir ev, güle güle oturun :) Banyondaki detaylar çok hoşuma gitti, o minik saksılar fln:)

çok çok çoook cici bı ev bendede beyaz ısıtıyorum mobılyalarımı ama sıyah beyazda cok sık duruyormus bunu gormus oldum ıyı gunlerde oturun canım...

Çok hoş bir ev, güle güle oturun :) Banyondaki detaylar çok hoşuma gitti, o minik saksılar fln:)

çok güzel olmuş canım Allah güzel günler nasip etsin

çok teşekkür ederim kızlar,
kuzeyim cnm beyaz çok güzel ve ferah gösteriyor evi temizliği biraz sıkıntılı olabiliyor ama yinede benim hoşuma gidiyor.
neenone ewt ufak detayları seviyorum aslında kafamda farklı düşüncelerde var ama bakalım zamanla :))

ben de begendim ,Allah huzrlu mutlulukla oturmayı nasip etsin ,,özellikle beyaz takımlara bayıldım salondakii,,bu arada oturma odanız kaç m2 biliyormusnuz ben de yani bi ev aldım 11 m2 bi odası acaba köşe sığar mı merak ettim..

banyoya ve yatak odasına bayıldım çok hoş

amin canlar inşallah Allah hiç birimizin ağzının tadını bozmasın
cnm valla ne desem yalan olur inan bilmiyorum ama köşe takımlarının çok küçükleride var eğer gerçekten istiyorsan bence küçük odalar için ideal

selam güsel olmuş eviniz gerçekten bende beğendim buaralar bende halı bakıyordum evime oturma odasındaki ve mutfaktaki halılar istediğim tonlarda o halıları nerden aldın acaba

Salonunuz gayet güzel. Ayrıca holdeki halılarınız.

selam güsel olmuş eviniz gerçekten bende beğendim buaralar bende halı bakıyordum evime oturma odasındaki ve mutfaktaki halılar istediğim tonlarda o halıları nerden aldın acaba

Teşekkür ederim beğenmenize sevindim.
oznrcll cnm oturma odamdaki karmen mutfağımdaki de saray halı.mutfağımdakinin yollukları da çok hoş duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…