canım evin herşeyiyle çok güzel çok ferah allah nazarlardan saklasın içinde mutlu etsin inşallah
Salonun cok güzel ama hep siyah beyaz sanrım gri var birde biraz daha renklendırırsen daha guzel durabılr dıye dusunuyorum güle güle otur
canım ben moru farkedemedım dıkkatlı bakınca görülüyo o zaman baska renk yapmana gerek yok tabı ben herseyı syah beyaz olarak gördum ılk baktıgımda meger mormus kırlenler
canım evin çok güzel allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin
Mhteşemmiş kıskandım :))
çok çok çoook cici bı ev bendede beyaz ısıtıyorum mobılyalarımı ama sıyah beyazda cok sık duruyormus bunu gormus oldum ıyı gunlerde oturun canım...
Çok hoş bir ev, güle güle oturun :) Banyondaki detaylar çok hoşuma gitti, o minik saksılar fln:)
çok güzel olmuş canım Allah güzel günler nasip etsin
ben de begendim ,Allah huzrlu mutlulukla oturmayı nasip etsin ,,özellikle beyaz takımlara bayıldım salondakii,,bu arada oturma odanız kaç m2 biliyormusnuz ben de yani bi ev aldım 11 m2 bi odası acaba köşe sığar mı merak ettim..
banyoya ve yatak odasına bayıldım çok hoş
Salonunuz gayet güzel. Ayrıca holdeki halılarınız.
selam güsel olmuş eviniz gerçekten bende beğendim buaralar bende halı bakıyordum evime oturma odasındaki ve mutfaktaki halılar istediğim tonlarda o halıları nerden aldın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?