hul_ya_nin yeni gelin evi buyrun bakalım :)

bende şidmi yeniden yatak odası alıcam yeni bir ev açıyoruz başka bir ilçeye tayinim çıktı evimizi bozmıcaz eşyaları bölücez ama yatak odamı götürmicem o yüzden yeniden başka bir takım alıcaz onuda bazalı düşünüyorum.çnk kullandığım için biliyorum çok kullanışlı

bayıldım özelliklede banyo çok hoş geldi gözüme :) Allah huzurlu oturmayı nasip etsin:)

Canım benim inş.mutlulukla oturusun. çok güzel düzmüşsün evini. Ama mobilya rengine dikkat et çabuk kirlenir.

ben en çok banyonu beğendim ne güzel kocaman...

Tek kelime harika mutlulukla huzurla otur içinde

bayıldım özelliklede banyo çok hoş geldi gözüme :) Allah huzurlu oturmayı nasip etsin:)

Kızlar çok sevindim beğenmenize çok teşekkür ederim.Ewt banyomuz neredeyse yatak odamız kadar :90:
BUSRADOGA Haklısın cnm beyaz kullanmak çok zor rengi hemen griye dönüyor am ayine de evi çok ferah gösteriyor vazgeçemem beyazdan Amin canlar güzel dualarınız için

mutlulukla oturun çok güzelmiş.halılarının markasını söylermisin sakıncası yoksa canım

Renk uyumunu sevdim siyah beyaz
Güle güle oturun.

eviniz çok güzel ama en çok antredeki yollukları bide banyonuzu çok beğendim mutlulukla oturun

mutlulukla oturun çok güzelmiş.halılarının markasını söylermisin sakıncası yoksa canım

Renk uyumunu sevdim siyah beyaz
Güle güle oturun.

hepinize çok teşekkür ederim beğenmeniz beni mutlu etti
yelpaz cnm
salon-mutfak-koridor yollukların saray halı,oturma odam karmen, yatak odamdakilerin markasını hatırlamıyorum

çok güzel cnm lakin dantelsiz daha güzel olur gibi geldi
allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin

çok güzel cnm lakin dantelsiz daha güzel olur gibi geldi
allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin
Lyre,
aslında bu resimler ev sermesinde çekildi bilirsin ki anneler severler iğne oyalarını dantelleri o yüzden koydum şimdi sadece salonumda masanın üstünde ve orta sehpada var onlarda dantel değil zaten boncuk işlemeli örtüler :) iyi dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…