hul_ya_nin yeni gelin evi buyrun bakalım :)

inşallah kendi evindir de taşınırken eşyaların yıpranmaz evin çok güzel olmuş güle güle oturursun

çok güzel allah mutlukla oturmayı nasip etsin bu yılların moda renkleri siyah beyaz,
kiralıksa allah almayı nasip etsin.

çok teşekkürler ewt kendi evimiz o yüzden için rahat rahat yerleştirim eşyalarımı bile ölçerek aldım :)
darısı evi olmayanların başına

Eviniz çok güzel darısı başıma diyeyim:90:
Güle güle,mutlulukla oturun inş.
Çok zevkli döşenmiş. Sade ve de çok ferah

evin de çok güzelmiş evde beyaz çok güzel duruyo harika olmuş bayıldım valla

Salon harika olmuş. Siyah beyaza bayılırım. Ben de böyle bir dekorasyon yaparım evime. Hangi marka oturma grubu ve yemek takımın, eylül-ekim gibi biz de ev döşemeye başlıycaz, kasımda nikahımız var inşallah.
Buarada Allah güle güle sağlık mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah.

evin de çok güzelmiş evde beyaz çok güzel duruyo harika olmuş bayıldım valla

çok teşekkür ederim öncelikle güzel düşüncüleriniz için :)
Beyazın evi çok ferah ve temiz gösterdiğini düşünüyorum.Salonumda 3 ana renk var aslında mobilyalarım siyah beyaz perdemin fonları kırlentlerim aynı kumaştan koyu mor renk katsın istedim.
Ben Antalya'da t-mall mağazasından aldım inegöl yapımıymış bunlar tam markasını bilmiyorum cnm.
Allah sizide çook mutlu etsin ben zevkle mutlulukla döşedim herşey içine sindi Allah sizede sindirsin :)

Ah canım herşey mis gibi pırıl pırıl. İçim açıldı valla:) Güle güle otur...

hayırlı olsun evınız canım allah huzurlu sağlıklı gunler nasıp etsın....:)))

evini çok beğendim canım.çok asil olmuş.
Rabbim ağız tadıyla huzurla oturmayı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…