hul_ya_nin yeni gelin evi buyrun bakalım :)

banyo ve salonunuzu çok beğendim güle güle oturun
benim banyom çok küçük inşallah yeni bir ev almayı düşünüyoruz allah nasip ederse
bu kez kesinlikle küçük banyolu evle işim olmayacak

ewt salonu döşemek için gezmediğim mobilyacı kalmadı hep hayalimdi beyaz bir salon teşekkür ederim.banyo konusunda da kesinlikle haklısın büyük olmasının yararlarını kullandıkça anlıyorsun :)

iyi günlerde kullanın eşyalarınızı çok güzel ferah tertemiz görünüyor.
yatak örtüsünü nereden aldınız acaba fiyatı neydi?

iyi günlerde kullanın eşyalarınızı çok güzel ferah tertemiz görünüyor.
yatak örtüsünü nereden aldınız acaba fiyatı neydi?

çok teşekkür ederim yatak örtümü antalyadan aldım biliyorsanız yerini tarif ederim biraz pahalıya aldım aslında 850 tl

Hülyacım evin çok güzel bayıldımmmmmmmmmm canım. Allah bu evde hep mutlu olmanı nasip etsin. birşey sormak istiyorum mutfak ve banyondaki granit mi çimstone mu. Çimstone sa memnun musun? Ben 1 ay sonra kendi evime taşınıyorum da nasipse çimstone mu yaptırsam kararsızım...

aklıma gelen ilk cümle ---->ben ev diye buna derim ...

Çok zevkli ve sade döşenmiş çok beğendim. Güle güle oturun :)

DeliBoncuk,Elifiliz ve hanedanemir güzel yorumlarınız için ellerinize dillerinize sağlık :))
hanedanemircim o siyah granit ama şunu söyleyeyim görüntüsü güzel ama temizliği çok zor banyodada benim saiyah granit var dikkat edersen ıslanınca hemen su lekesi kalıyo sil sil hem aynı iyi düşün yani

^cok guzel bir ev rabbim gule gule oturmak nasip etsin. darisi benim basima su an evim kira kendi evimi alip icini kendi zevkime gore dosemek nasip olur insaallah.

Çok hoş çok güzel bi ev olmuş Hayırlı olsun Ama tek bişey söylicem Banyodaki çamaşır makinesinin üzerindeki örtüyü al lütfen, o eve o örtü ı ıh olmadı, şimdi böyle zevkli döşenmiş eve olmuyo bence :18: Kızma emi sakın.... Ama tek kelimeyle ev süper olmuş...

inşallah kendi evindir de taşınırken eşyaların yıpranmaz evin çok güzel olmuş güle güle oturursun

çok güzel allah mutlukla oturmayı nasip etsin bu yılların moda renkleri siyah beyaz,
kiralıksa allah almayı nasip etsin.

aa niye kızayım ki cnm çok teşekkürler güzel düşünceleriniz için aslında o örtü bnm değil annemin fikriydi bende kıramadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…