banyo ve salonunuzu çok beğendim güle güle oturun
benim banyom çok küçük inşallah yeni bir ev almayı düşünüyoruz allah nasip ederse
bu kez kesinlikle küçük banyolu evle işim olmayacak
iyi günlerde kullanın eşyalarınızı çok güzel ferah tertemiz görünüyor.
yatak örtüsünü nereden aldınız acaba fiyatı neydi?
aklıma gelen ilk cümle ---->ben ev diye buna derim ...
Hülyacım evin çok güzel bayıldımmmmmmmmmm canım. Allah bu evde hep mutlu olmanı nasip etsin. birşey sormak istiyorum mutfak ve banyondaki granit mi çimstone mu. Çimstone sa memnun musun? Ben 1 ay sonra kendi evime taşınıyorum da nasipse çimstone mu yaptırsam kararsızım...
Çok zevkli ve sade döşenmiş çok beğendim. Güle güle oturun :)
canım evin çok güzel güle güle otur banyo dolabını çekip koyabilir misin bende evime banyo dolabı yaptırcamda teşekkürler
kızlar kusura bakmayın fotoların boyutları çok büyük geldi tekrar silip yüklemek zorunda kaldım.
Şimdi bakın bakalım beğenecek misiniz?
^cok guzel bir ev rabbim gule gule oturmak nasip etsin. darisi benim basima su an evim kira kendi evimi alip icini kendi zevkime gore dosemek nasip olur insaallah.
halılar dışında herşey çok güzel ..halılar biraz klasik kaçmış..diğerleri modern..
Çok hoş çok güzel bi ev olmuş Hayırlı olsun Ama tek bişey söylicemBanyodaki çamaşır makinesinin üzerindeki örtüyü al lütfen, o eve o örtü ı ıh olmadı, şimdi böyle zevkli döşenmiş eve olmuyo bence :18: Kızma emi sakın.... Ama tek kelimeyle ev süper olmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?