hafta sonu bozuyosan hafta içi yürüyüşleri ihmal etmek yoksa vermen zor olur ben o yöntemle veremedim..
ama bakıyom hafta sonu iki öğün yiyip ama iyi yerdim
çok güzel hullycim 52,7 tebrikler.
Bu arada doğum günün kutlu olsun kaç yaşına başmıştın... 18 mi
Günaydın Kızlar, Hepinize iyi haftalar :)
Haftasonu regl oldum ondan mı bilmem önüme geleni yedim, napalım artık 2 gün tatil
Haftaiçi diyete devam :)
canım tesekkur ederım 27 oldumbıde dogum gunumde esım benı yemege goturdu eger yemesem ayıp olurdu dogum gunu pastamıda arkadaslarım yemege gıttımız yere getırdı e yemesem yıne ayıp olurdu mecbur kaldım yanı ama işin ilginç yanı kılo almam gerekırken kılo verdım
aman ha bozayım deme bozunca hemen telafıye basla nası olsa yedım artık bıttı yapma
yok canım bozmak yok diyete devam iki bardak yeşil çayımı içtim bile akşamıda hafif geçirmeyi düşünüyorum
bu arada doğum gününü kutluyorum, nice mutlu yaşlara
yok canım bozmak yok diyete devam iki bardak yeşil çayımı içtim bile akşamıda hafif geçirmeyi düşünüyorum
bu arada doğum gününü kutluyorum, nice mutlu yaşlara
tesekkur ederım canım ınsallah ole olur saka gıbı dımı hayat ne cabuk gecıo....bu arada diyete başlayalı tam 35 gun olmus ve 7 kılo vermısım ve ınanın dedıklerımı yaptım yanı sızde vereceksınız bakalım kalan son kılolarım ne zaman gıdecek...35 gunde 7 kilo vermıs olmama gercekten ınanamıorm sanırım 45 gunde tam 9 kılo vermıs olucam ama benım ıcın onemlı olan kılo vermek deıl verdıım kıloyu korumak ınsallah onuda basarabılırım
slm arkadaslar ben yeni katıldım aranıza tabi kabul ederseniz. bende zayıflamak istiyorum yha banada bi el atıverin 5 kilo fazlam varveremiyooomm . dün spora basladım yesilçayımı içip sabahın 7sinde başlıyorum yabancı müzik eşilğinde hoplayıp zıplamaya kan ter içinde kalıyorum ins işe yarar. bayramdan sonra nişanım var zayıflarım dimiii . aşırı bi kilom yok aslında ama ben kilo alınca direk yüzümden anlaşılıyo buna sinir oluyorum bide popom bıngıl bıngıl oluyo 50 olmak istiyoruuummm (((
hb tşk ederim . ins ya azimle olur inssallah
tesekkur ederım canım ınsallah ole olur saka gıbı dımı hayat ne cabuk gecıo....bu arada diyete başlayalı tam 35 gun olmus ve 7 kılo vermısım ve ınanın dedıklerımı yaptım yanı sızde vereceksınız bakalım kalan son kılolarım ne zaman gıdecek...35 gunde 7 kilo vermıs olmama gercekten ınanamıorm sanırım 45 gunde tam 9 kılo vermıs olucam ama benım ıcın onemlı olan kılo vermek deıl verdıım kıloyu korumak ınsallah onuda basarabılırım
35 GÜNDE 7 kilo walla keşe banada olsa ole bişi ama sen baya kalori kısıtlaması yapıyodun onu ben yapamam düşer bayılırım... ya ben ağustos 25 inde 58-57 olmam lazım bunun için 40 gün var ama bunun içinde bayram ve ramazan var umarım ramazanda wericem werenler nası veritoo pilav makarna pide o olaylara hiç girmicem.. geçen sene o şekil yerken kilo almadan bırakıyodum.. sahurdada yumrta peynir filan şeklinde ama hullcik veririm demii ay işallah..
ufffff moralim bozuk kizlar bugun tartildim 56.7 olmusum ne guzel 56 yi gormustum halbuki..dun aksam yamaginde 4 yemek kasigi patlican yamegi tana kepek ekmek 1 bardakta ayran ictim farkinda olmadan cok kalori mi aliyrum ne?
canım tesekkur ederım 27 oldumbıde dogum gunumde esım benı yemege goturdu eger yemesem ayıp olurdu dogum gunu pastamıda arkadaslarım yemege gıttımız yere getırdı e yemesem yıne ayıp olurdu mecbur kaldım yanı ama işin ilginç yanı kılo almam gerekırken kılo verdım
iyiki dogdun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?