Hully'nin Diyet Günlüğü

canım tesekkur ederım 27 oldumbıde dogum gunumde esım benı yemege goturdu eger yemesem ayıp olurdu dogum gunu pastamıda arkadaslarım yemege gıttımız yere getırdı e yemesem yıne ayıp olurdu mecbur kaldım yanı ama işin ilginç yanı kılo almam gerekırken kılo verdım

boşver olur okadar
ne güzel işte bazen ole oluyoo yiyosun eksi çıkıyoo tartıı..
ne güzel çok az kaldı hedefine

ay evet ya ama artık pantlnlarım bol gelıo ama o kadar hos bısıkı anlatamam cok guzel 49 uda gorursem eger hemen hamıle kalcam valla :)o zaman cok kılo almam sanırım

yok canım bozmak yok diyete devam iki bardak yeşil çayımı içtim bile akşamıda hafif geçirmeyi düşünüyorum

bu arada doğum gününü kutluyorum, nice mutlu yaşlara

tesekkur ederım canım ınsallah ole olur saka gıbı dımı hayat ne cabuk gecıo....bu arada diyete başlayalı tam 35 gun olmus ve 7 kılo vermısım ve ınanın dedıklerımı yaptım yanı sızde vereceksınız bakalım kalan son kılolarım ne zaman gıdecek...35 gunde 7 kilo vermıs olmama gercekten ınanamıorm sanırım 45 gunde tam 9 kılo vermıs olucam ama benım ıcın onemlı olan kılo vermek deıl verdıım kıloyu korumak ınsallah onuda basarabılırım

yok canım bozmak yok diyete devam iki bardak yeşil çayımı içtim bile akşamıda hafif geçirmeyi düşünüyorum

bu arada doğum gününü kutluyorum, nice mutlu yaşlara

tesekkur ederım canım ınsallah ole olur saka gıbı dımı hayat ne cabuk gecıo....bu arada diyete başlayalı tam 35 gun olmus ve 7 kılo vermısım ve ınanın dedıklerımı yaptım yanı sızde vereceksınız bakalım kalan son kılolarım ne zaman gıdecek...35 gunde 7 kilo vermıs olmama gercekten ınanamıorm sanırım 45 gunde tam 9 kılo vermıs olucam ama benım ıcın onemlı olan kılo vermek deıl verdıım kıloyu korumak ınsallah onuda basarabılırım

sende bu azim varken onu da başarırsın

slm arkadaslar ben yeni katıldım aranıza tabi kabul ederseniz. bende zayıflamak istiyorum yha banada bi el atıverin 5 kilo fazlam var veremiyooomm . dün spora basladım yesilçayımı içip sabahın 7sinde başlıyorum yabancı müzik eşilğinde hoplayıp zıplamaya kan ter içinde kalıyorum ins işe yarar. bayramdan sonra nişanım var zayıflarım dimiii . aşırı bi kilom yok aslında ama ben kilo alınca direk yüzümden anlaşılıyo buna sinir oluyorum bide popom bıngıl bıngıl oluyo 50 olmak istiyoruuummm (((

hoşgeldin dans :)

inşallah hepberaber başarıcaz

bugun erken uyandım güya kuaföre gidip saclarımı boyatacaktım .ama 26 gün önce bruun ameliyatı oldugum ıcın annem bır ay daha akmış kırmızı saclarla gez dedi. sanırım onu dinleyecegim:)
bu hafta yarın ve carsamba bı yerlere gıdıp gezecegım ıcın bugun cok az yemem lazım . bılıyorum kı gıttıgım yerlerde yemek yıyecegım butun gun dısarıda mıllet lahmacun pızza kumpır burger yerken salata yıyemem gıbı gelıyor
dun bır de muhabbet kusum ölmüş cok uzuldum ben aılemın yanındayım kuşları komsuya emanet etmiştim
bugun erken uyandım dedıgım gıbı kalktm nesfit yedim 6kaşık yarım yaglı sütle 2bardak su ve 2bardak da yeşil çay ıctım:) bakalım bugun kılo verebılecek mıyım? hala 58de sayıyorum

35 GÜNDE 7 kilo walla keşe banada olsa ole bişi ama sen baya kalori kısıtlaması yapıyodun onu ben yapamam düşer bayılırım... ya ben ağustos 25 inde 58-57 olmam lazım bunun için 40 gün var ama bunun içinde bayram ve ramazan var umarım ramazanda wericem werenler nası veritoo pilav makarna pide o olaylara hiç girmicem.. geçen sene o şekil yerken kilo almadan bırakıyodum.. sahurdada yumrta peynir filan şeklinde ama hullcik veririm demii ay işallah..

Canım ınanın bende ole dusunuodum duserım olurum aclıktan ama hıcbısı olmadı cok sukur 600 kalori ile beslendım arada tabı kaçamaklar yaptım cok kılom olmamasına ragmen verdım dahada devam edıorm vermeye ve ısın ılgınc yanı artık cabuk douyorum ben yanı canım ne cekse azıcık yıorm nohut yemegı yedım mesela dun yarım porsıyon 2 kasıkta pılav ve doydum
vucut alısıo sanırım boyle mıde kuculuo dıolardıda sacma buluodum doğruymus...ya ben oruc tutamıorm ne yazık kı o yuzden aynı devam edıcem ama hıc kımseden farklı deılım emın olun ben verdıysem sızde verırsınız herkes verır bu konuda sızınle pylasmadıım hıcbısı yok ınanın..yesıl cay sanırım cok etkılı oldu bırde bakalım eger bıde verdıım kıloları gerı almazsam super oluca
sende 40 gunde en az 5 kılo verırsın bence hatta daha fazlası.haftada 1 kılo versen 6 kılo vermen gerekıo 40 gunde canım ya

ufffff moralim bozuk kizlar bugun tartildim 56.7 olmusum ne guzel 56 yi gormustum halbuki..dun aksam yamaginde 4 yemek kasigi patlican yamegi tana kepek ekmek 1 bardakta ayran ictim farkinda olmadan cok kalori mi aliyrum ne?

ufffff moralim bozuk kizlar bugun tartildim 56.7 olmusum ne guzel 56 yi gormustum halbuki..dun aksam yamaginde 4 yemek kasigi patlican yamegi tana kepek ekmek 1 bardakta ayran ictim farkinda olmadan cok kalori mi aliyrum ne?

yok canım ole gel gıtler oluo 1 hafta ıcınde..yanı bende bı 53.4 cıkıodum bı 53.9 sonra bırden 53 e dusuosn yanı sen aynen devam ve bence sen benım kadar az yıosun

iyiki dogdun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…