Hully'nin Diyet Günlüğü

yok canım ole gel gıtler oluo 1 hafta ıcınde..yanı bende bı 53.4 cıkıodum bı 53.9 sonra bırden 53 e dusuosn yanı sen aynen devam ve bence sen benım kadar az yıosun
sagol canim motive ettin beni artik gunluk tartilicam bakalim nasil olucak ramazana da az kaldi ama sanirim ben oruclu olmicam regl gunumde yaklasti

sagol canim motive ettin beni artik gunluk tartilicam bakalim nasil olucak ramazana da az kaldi ama sanirim ben oruclu olmicam regl gunumde yaklasti

bende hıc tutmucam oruc...ya eskıden 4 yıl oncesıne kadar adet donemımde bıole gecırmezdım ama son 4 yıldır kesınlıkle tutamıorm bu yılda muhtemelen bole olur

bende hıc tutmucam oruc...ya eskıden 4 yıl oncesıne kadar adet donemımde bıole gecırmezdım ama son 4 yıldır kesınlıkle tutamıorm bu yılda muhtemelen bole olur

turkiyede cok zor cok sicak ben yurdisindayim gece 3,5 ta kapaniyo aksam 9,5 ta aciliyo cok uzuun saatler gecen sene tuttum bu sene insallah tutabilirim ama regl ilk haftaya geliyo keske ortasinda gelseydi arada biraz dinlenirdim

600 kalori baya az...
dediğin doğru insan az yiye yiye mide küçülüyo sanırım yani canında istemiyo
ama bide yedikçe alışınca ye ye doymuyon...

5 kilo veririm sanırım teşekkürler motive için bende ilk defa inandım bende bi hareket olayları olsa dahada etkili olur...
ya iki çocuk sezaryan yaş olmuş 35 artık sönmüş balon gibi göğüsler söndü .. neyse önce kilo verelimde sıkılaşırız..

turkiyede cok zor cok sicak ben yurdisindayim gece 3,5 ta kapaniyo aksam 9,5 ta aciliyo cok uzuun saatler gecen sene tuttum bu sene insallah tutabilirim ama regl ilk haftaya geliyo keske ortasinda gelseydi arada biraz dinlenirdim

oruç bana koymuyor ama kilo almaktan korkuyorum
bu sene bilinçliyim.. almıcam vericem hatta..

ben geldimmm

hemen öğlen menümü yazayım;

kurufasulye, salata, yoğurt

valla supersın canım ya tek yemek yanına salata cok ıyı oluo kesınlıkle...eskıden olsa ben kurufasulyeyı yerdım yanına pılav yerdım ekmek yerdım bol salata yerdım yemedıım kalmazdı valla...e simdi az fasulye ve salata yetıo hemde ekmeksız

aynen valla bu merette pilav ve ekmekle süper gidiyo ama yemedim hiç te canım istemedi pilav ve ekmeği

haftasonu yeterince yedim haftaiçi dikkat etmem lazım :44:

bide az yiyip kalkınca daha rahat hıssedıosn ole bı uyku halı olmuo ne guzel ama sofradan kalktıktan 15 dk sonra falan anlıosun doyduunu

hosgeldın canım aramıza sen napıosn pekı spor dısında beslenmen nasıl

hb canım tsk ederim. beslenmeme çok dikkat ediyorum .kahvaltım felan tam diyetlik yani 1 dilim çavdar ekmeği yanında azar azar kahvaltılık hafif şeyler salata falan. gün içinde ekmek kullanmıyorum ben baska sadece kahvaltıda 1 dilim. bunun dışında günlük max 5 kilo su içiyorum .öğlen yemek falan yemiyorum ben yok öle bi alışkanlığım çok acıkırsam karpuz falan yiyorum.sonra aksamda ne varsa çok az yiyorum sevdiğim yemek yoksa hiç yemiyorum.aslında bu sekilde benm hemencik kilo vermem gerek yani normal bi insan bunları yapsa erir biter ama ben anormalim galba yhaa bi türlü zayıflayamıyorum. yeşilçayda içiyorum ama olmuyoo nası bi bünyem varsa kilo almam cok kolay ama vermem olay cok takıntı yaptım illa vercem psikolojikmi ne kendimi çok şişko hissediyorum boyum 168 ii de ama iri kemikliyim biraz ondan sanırım

canım işine karışmak gibi olmasın ama günlük tartılma moralin bozulur. bende biara böyleydim her sabah çıkardm tartıya bigün az cıkıodu bigün bi kilo fazla . en iisi bi haftalık bence . ben bugün çıktıysam yazıyorum bi kagıda kilomu tarihi felan ta haftaya bugüne kadar bekliyorum daha ii oluyo yine bakıp yazıyorum. yani benim fikrim sen bilirsin ..

slm canm sende yeni üyemisin yoksam ben ta dün geldimde yandaş arıyorum .şaka şaka ;D uzun lafın kısası vala ben hiç denemedim

kızlar bende salatamı yedım az once sımdıde yesıl çayımı ıctım ohhh ne ıı oluo bu cay ya...50 olabılmem ıcın 2.700 daha vermem lazım onuda sanırım bu 10 gun ıcınde kesın verırım ben ondan sonrada canımın ıstedıı bıseyı yıcem su an canımın ıstedıı bısı de yok ama o zamana olur heralde

slm canm sende yeni üyemisin yoksam ben ta dün geldimde yandaş arıyorum .şaka şaka ;D uzun lafın kısası vala ben hiç denemedim

kızlar bende salatamı yedım az once sımdıde yesıl çayımı ıctım ohhh ne ıı oluo bu cay ya...50 olabılmem ıcın 2.700 daha vermem lazım onuda sanırım bu 10 gun ıcınde kesın verırım ben ondan sonrada canımın ıstedıı bıseyı yıcem su an canımın ıstedıı bısı de yok ama o zamana olur heralde

kizlar sabah 1 salatalik 2 domates yedim :) oglende 1 cikolata yedim 270 kaloriydi iki gundur canim deli gibi tatli cekiyo ama artik yeter yemicem bundan sonra aksam ne yedigimide yazarim sonra

bi gunluk tartilmayi denicem bakalim moralim bozulursa tekrar haftada bir tartilrim 1 haftada dayanamiyom ki illaki tartiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…