Hully'nin Diyet Günlüğü

eskiden babam karbonatla temizlerdi dişlerini

ama şimdi diş beyazlatıcı macunlar var büyük marketlerde yada eczanelerden bulabilirsin canım

ben dişçide temizlettim dişlerimi :))

ya bende dıscıye temızlettım ama yıne pek deısmıo o sadece temızlıo listerın falan kullanıorm fırcalamadan sonra ama beyazlık olmuo
baban yapıosa vardır bı bıldı bı deneyelım bakalım

Teşekkürler:) benim regl yaklaştı ama yinede bildiririm, bu arada enteresan yiyecek içecek var ise kilo verdiren paylaşabilir miyiz?

canım uno denge light ekmek ve yeşil çay tavsiye ederım sana ben ole yapıorm hatta hepımız yesıl çay ıcıorz

ya bende dıscıye temızlettım ama yıne pek deısmıo o sadece temızlıo listerın falan kullanıorm fırcalamadan sonra ama beyazlık olmuo
baban yapıosa vardır bı bıldı bı deneyelım bakalım

babamın favorisidir o özellikle düğüne giderken yada özel bi yere giderken

ya ben de baktım dıer topıklerde kabartma tozu ve lımon kullanmıslar cok ıı dıolar eve gıder gıtmez deneyeceım

kabartma tozu ile limonu hiç duymadım

ama olabilir bildiğim kadarıyla limonu göze bile sıkıyorlar parlatsın diye

eskiden kuzenim saçına jöle olmadıgı zaman limon suyu sürerdi, Ah şu çılgın Türkler

Son düzenleme:
oglen 2 tane kayisi yedim bide yesil cay ictim bugun aceleci davrandim aksamida yedim simdi:kiymali sebze yemegi ve bol su bakalim yarin kac cikicam

ben bugun yazamadım cunku gezdım durdum alısverıs falan yaptım ama demıstım bugun yerım dıye yedım burger kıng ve kfcden tavuk yedım kılo almamısım ama veremedım de bu hafta hıc veremedım sımdı yesıl cay falan ıcıyorum allahtan saat 4te yedım yemek...

sabah birşey yemeyi canm istemedi 1 çay içtim 3 dilim domates 1 zeytin 4 çatal patatesli yumurta ekmek yok. ara öğünde hurma yiyecem sütyapsın diye

kızlar sıze bısı sorcam dıs beyazlatmaya karbonat ıyı gelıo mu yanı beyazlatmak ıcın ne yapabılırz
onun için zararlı diyorlar yani dişerin yapısını bide diş etlerini bozuyormuş.

ya ben temızlıorm duzenlı ama cay kahve sararttı lekelenmeler var sankı onlara bı cozum arıorm baktım deneyenler de var ama bılemedım
bu arada hosgeldın ve cuma gunu kılo bıldırımımız var

cumayı iple çekiyorum

sabah birşey yemeyi canm istemedi 1 çay içtim 3 dilim domates 1 zeytin 4 çatal patatesli yumurta ekmek yok. ara öğünde hurma yiyecem sütyapsın diye

iyi olmuş bugun

günaydın kızlar ben bugun bıraz erken geldım işe;
akşam menemen ve yogurt yedm ekmeksız
veeee sabah kalktıımda 52.4 kilo olmusum
bu sbah yedıklerımıde hemen paylasayım
1 dılım uno denge light ekmek
1 dılım kaşar
4 siyah zeytin
cay

heee bu arada dişlerimi kabartma tozu ve lımonla temızledım epey faydası var bence

bu istanbulun trafiği yüzünden iş saatlerini yarım saat önce çektik 7,30 oldu mesai saati onu düşünürek akşam erken yatım dedim ama benim oğlan zehir etti uykumu abartısız 2 saat ağladı uykusunda sağa dönüyo sola dönüyo en son ayaklarımda salladım öle uyudu ama ben uykusuzum mutsuzum...

dün akşam üstü ayran çorbası içtim oda ama içinde buğday yok denecek azdı

akşamda 100 gr kadar kiraz yedim 6,3 ta ole bitirdim
dün 933 ile bitirdim yani 1050 hedefim hedefimin altında kaldım çok mutluyum...
tartılmadım cumayı bekliyorum...

emınım cuma gunu hepımız ıyı sonuclar alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…