eskiden babam karbonatla temizlerdi dişlerini
ama şimdi diş beyazlatıcı macunlar var büyük marketlerde yada eczanelerden bulabilirsin canım
ben dişçide temizlettim dişlerimi :))
Teşekkürler:) benim regl yaklaştı ama yinede bildiririm, bu arada enteresan yiyecek içecek var ise kilo verdiren paylaşabilir miyiz?
ya bende dıscıye temızlettım ama yıne pek deısmıo o sadece temızlıo listerın falan kullanıorm fırcalamadan sonra ama beyazlık olmuo
baban yapıosa vardır bı bıldı bı deneyelım bakalım
babamın favorisidir o özellikle düğüne giderken yada özel bi yere giderken
ya ben de baktım dıer topıklerde kabartma tozu ve lımon kullanmıslar cok ıı dıolar eve gıder gıtmez deneyeceım
kızlar sıze bısı sorcam dıs beyazlatmaya karbonat ıyı gelıo mu yanı beyazlatmak ıcın ne yapabılırz
oglen 2 tane kayisi yedim bide yesil cay ictim bugun aceleci davrandim aksamida yedim simdi:kiymali sebze yemegi ve bol su bakalim yarin kac cikicam
sadece 2 kayısı mı oglen ya ?bıde gecmıs olsun
onun için zararlı diyorlar yani dişerin yapısını bide diş etlerini bozuyormuş.kızlar sıze bısı sorcam dıs beyazlatmaya karbonat ıyı gelıo mu yanı beyazlatmak ıcın ne yapabılırz
ya ben temızlıorm duzenlı ama cay kahve sararttı lekelenmeler var sankı onlara bı cozum arıorm baktım deneyenler de var ama bılemedım
bu arada hosgeldın ve cuma gunu kılo bıldırımımız var
sabah birşey yemeyi canm istemedi 1 çay içtim 3 dilim domates 1 zeytin 4 çatal patatesli yumurta ekmek yok. ara öğünde hurma yiyecem sütyapsın diye
heee bu arada dişlerimi kabartma tozu ve lımonla temızledım epey faydası var bence
bu istanbulun trafiği yüzünden iş saatlerini yarım saat önce çektik 7,30 oldu mesai saati onu düşünürek akşam erken yatım dedim ama benim oğlan zehir etti uykumu abartısız 2 saat ağladı uykusunda sağa dönüyo sola dönüyo en son ayaklarımda salladım öle uyudu ama ben uykusuzum mutsuzum...
dün akşam üstü ayran çorbası içtim oda ama içinde buğday yok denecek azdı
akşamda 100 gr kadar kiraz yedim 6,3 ta ole bitirdim
dün 933 ile bitirdim yani 1050 hedefim hedefimin altında kaldım çok mutluyum...
tartılmadım cumayı bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?