Hully'nin Diyet Günlüğü

canım senın yedıklerın neden o kadar az anlamadım barı bı dılım ekmek yumurta domates yeseydın benden de az kalorı alıosn vala

normalde ekmekle pek aram yoktur zaten bu kilolar bana hep cikolata biskivuden geldi simdi onlari kestim ama oyle cabukta kilo veremiyorum bugun adet olmam gerekiyodu daha olmadim gecikirlerse strese giriyom yavv

kızlar adet oldugumdan mı bilmiyorum inanılmaz derecede midem kazınıyor, yemek yemek istemiyorum ama yemesem de başıma ağrı girecekti

azönce maalesef yarım porsiyon makarna yemiş bulundum

yanına çok az kıymalı patates yemeği, yoğurt

diyete başladıgımdan beri ilk defa makarna yedim

Son düzenleme:
kızlar ben oglen yemegımı sımdıden yazayım
1/2 dılım karpuz
1 dılım peynır
1 dilim uno denge light

afıyet olsun canım arada bı sasırtmak lazımmıs mıdeyı sende ole yaptın ekmek yerıne makarna neden olmasın

HULLY haklı
makarna pilav bulgur çorba ekmek yerine geçer 2 yk kaşığı 1 dl gibi çok bi zararın yok yanii...

kızlar ben oglen yemegımı sımdıden yazayım
1/2 dılım karpuz
1 dılım peynır
1 dilim uno denge light

SENİNDE AZ CANIM
KAPRUZ EKMEK PEYNİR
MAHŞERİN 3 ATLISI ŞAHANE

ÖĞLEN
zeytinyağlı kabak mercimek var içinde
salata
2 dl kepek ekmek
1 yk yoğurt

şekerli çay içiyom şimdi tatlı istedi canım

ben bir yapı marketinin genel müdürlüğünde mali işler bölümünde çalşıyorum
ipucu izmirdede var o marketten mavişehirde

Arkadaşlar merhaba,

bende zayıflıyorum sabah 40 dk yürüyüş akşam 1 saat vermeye başlasım bile, bol bol su, salata birde keçiboynuzu yiyeblirsiniz tatlı niyetine...

Yürümesende bol su yemeyi kes hemen farkediyor, ben 72 yi görmüştüm kısa zamanda 69 u gördüm, aslında yemeden duramam ama salatalık vb şeylerle oyalanıyorum...akşam 7 den sonra birşey yemiyorum sade soda... baya farketti...

canım güzel diyorsun da benim zaten işten çıkıp eve gitmem saat 7

eve git yemek hazırla eğer bir gün öncesinden yemek hazırlamadıysam 8,5u buluyor yemek saatimiz

genede kalorisepeti sayesinde 70 ten 68li bir rakama düştüm 10 günde

daha fazla dikkat edebilsem keşke ozaman daha çabuk kilo verecem

kızlar sıze bısı sorcam dıs beyazlatmaya karbonat ıyı gelıo mu yanı beyazlatmak ıcın ne yapabılırz

Bilmiyorum ama diş etlerine zarar verebilir bence dikkat et, ne bilim macuna karıştır falan...

ya ben temızlıorm duzenlı ama cay kahve sararttı lekelenmeler var sankı onlara bı cozum arıorm baktım deneyenler de var ama bılemedım
bu arada hosgeldın ve cuma gunu kılo bıldırımımız var

eskiden babam karbonatla temizlerdi dişlerini

ama şimdi diş beyazlatıcı macunlar var büyük marketlerde yada eczanelerden bulabilirsin canım

ben dişçide temizlettim dişlerimi :))

Teşekkürler:) benim regl yaklaştı ama yinede bildiririm, bu arada enteresan yiyecek içecek var ise kilo verdiren paylaşabilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…