Hully'nin Diyet Günlüğü

ben sabah 8 de ettiğim için kahvaltı öğlende 12 de yediğim için 4 saat arada bişi yemiyorum ama 3-4 saat benim için iyidir 2 saat çok az geliyo bana 12 de yemek iyiynce saat 4te ara öğün yapıyorum ayran yoğurt leblebi işte o tarzda akşamda 18,30-19 gibi yemek yiyorum yada nesfit
sende 3-4 saat aralar koy yeşil çay çok önemli değil misal 10 gibi yeşil çay içiyorum öğleden sonrada 2 gibi bu şekil..
ya ben boleyim herkeze göre değişir ama bu yöntem bende çok işe yaradı
ben hatta 2 hafta sabah akşam nesfit yaptım iyi geldi bana
bak sen arada kuru kayısı incirde yapabilirsin sütle beraber çok iyi geliyoo

anladım canm sağolasın . yarın çıkıp kuru kayısımı alıcam ;D ben şimdik süt içiyorum zaten kahvaltı edeli 1saat 45 dk oldu ama sanki yavaştan açmışım gibi geldi baktım taze süt var yeni kaynamış hemen doldurdum büyük boy fincanıma içine yarım çay kaşığıda tarcın attım içiyorum yani sırf biraz başka ağır yiyeceklere dalmiyim die . biraz erken aldım ara öğünümü . kötümü ettim sizce

zayıflayınca sende gelırsın kahve ıcmeye cok ısterım sızlerı tanımayı ya bıldıınız kırk yıllık arkadas gıbı olduk

kizlar ben geldiim dun 56.7 cikmistim bugun 56.2 olmusum yarin artik bu 56 lari gormek istemiyorum bakalim nolcak ,,,,sabah 2 domates 1 salatalik yedim

kizlar ben geldiim dun 56.7 cikmistim bugun 56.2 olmusum yarin artik bu 56 lari gormek istemiyorum bakalim nolcak ,,,,sabah 2 domates 1 salatalik yedim

canım senın yedıklerın neden o kadar az anlamadım barı bı dılım ekmek yumurta domates yeseydın benden de az kalorı alıosn vala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…