52,4 mü süper....günaydın kızlar ben bugun bıraz erken geldım işe;
akşam menemen ve yogurt yedm ekmeksız
veeee sabah kalktıımda 52.4 kilo olmusum
bu sbah yedıklerımıde hemen paylasayım
1 dılım uno denge light ekmek
1 dılım kaşar
4 siyah zeytin
cay
52,4 mü süper....
ya gidiyo patır patır...
bende merak ediyom kilomu tartılmadım korktum yaa.. ama akşam su mu içtim tartıldım üstümde vardı 63,7 geldim iyi yanii ben 66 gelirdim 3 hafta önce bu halde..
Günaydın kızlar
akşam yemeğinde
barbunya yemeği, 1 bardak ayran, 1 dilim kızarmış ekmek yedim
dün akşam misafirliğe gittik dayanamadım 2 tane kurabiye yedim(
bu aralar iştahım çok açık yaa sanırım verdiğim kiloları aldım ama tartılmıyorum cumaya tartılcam
Günaydın kızlar
akşam yemeğinde
barbunya yemeği, 1 bardak ayran, 1 dilim kızarmış ekmek yedim
dün akşam misafirliğe gittik dayanamadım 2 tane kurabiye yedim(
bu aralar iştahım çok açık yaa sanırım verdiğim kiloları aldım ama tartılmıyorum cumaya tartılcam
canım ben sabahları ac karnına tartılıorm hep su bıle ıcsen fazla cıkıo..buyuk ıhtımalle sen ac karnına tartılsan 63.1 falan gelırsın
pes etmeyınce oluo gercekten bıde benım regl donemıme cok az kaldı 2 3 gun o yuzden de sanırım bu ara az az gıdıo tahmınıme gore pazartesı gunu 51.8 cıvarı olurum artık ezberledım
yani duraksama filan olması süper canım sen çok iyi gidiyosun biliyomusun yaşın çok etkisi var 27 lelerindeydin demii bende oledim senin kadarken 52 kilodum be....
34 olunca iki çocuk hamilelikler çok bozuldu metobolizmamm şimdi bünyem alıştı az yemeye iyiyim yani süper gidiyoo...
ben zaten 63 çıkıyom sabahlarıda gene 63 görürüm diye sinir oluyorum bide şöle bi durum var uyanır uyanmaz fazla çıkıyo insan tartılınca 1 saat sonra wc olayın filan olursa 300 gr filan farkediyo..
ya regl olduğun içindir
bide canım sen acaba karbonhidrat tarzı filan yiyosan şekerli yada o da insulunini değiştirdiği için ani açlıkl duyuyoo olabilirsin...
Bilmiyorum ki geçen cumaya kadar böyle bi sorunum yoktu
Bu hafta devamlı açlık hissettim
ya zeyom benımde hazırlıgım anne olmak ıcın sanırım hep dıorm daha cocuk ıstemıorm dıe ama bı taraftan da kılo verırken hamılelık sonrası zayıf kalmak ıcın yaptıımı dusunuorm..
ne kadar dusuk kıloyla hamıle kalırsam o kadar ıı olur heralde..evet yasım 27 benım metblzma ıı calısıo gercekten bıde cok kosturuorm ev ısı yemek calısmak aıle zıyaretlerı falan sabah kalkarken aglıorm bazen uyanmak ıstemıorm...merak edıorm hamılelıktee kac kılo alınıo dogum yapınca hemen gıden kılo ne kadar oluo sen tecrubelı bı anne olarak solesen bana cok sevınırım..ıcımden bı ses bırak hapı cocuk yap dıo ama bılemıorm
teşekkür edrim canım ya gercekten bı taraftan dıorm erken ama içsel olarakta istiorm bi dr a falan gıdeyım gebelık oncesı testlerımı yaptırayım sonra folık asıte baslayayım zaten hapı bırakır bırakmaz hamıle kalınmıo dımı ?yanı 2 3 ay geccmesı gerekıo dogru mu bılıorm bılmıorm bıde son zamanlarda hep kahvemsi kırmızımsı akıntım oluo ondan da korktum acıkcası...gerçekten hazırsan yap tabiki istiyosan erteleme yaş ilerledikçe çok zorlaşıyo kafa olarak ben 30 yaşında doğurduğumla33 yaşındaki halim arasında dağlar kadar fark var yani tahammul açısından bu ikinci beni çok yıprattı çok zorladı yani tek o olarak değil yanlızken çok iyi yani tekken ikiside iyiler ama birarada çok zor..
hele iki tane istiyosan hemen yap bide 30-31 de yaparsın iyi olur
neyse yavrum ben iki hamileliğimde deli gibi kilo aldım
ilkinde 55 ile başladım 80 ile bitirdim ama ole çok afedersin öküz gibi yemiyodum yani kalori olarak bakarsan 2000-2500 arasıdır ama inanılmaz kilo alıyodum kızımda 25 kilo aldım
ama doğumdan bir hafta sonra 67 düştüm birden sanırım o şişlikti bendeki çok şiştim heryerim
ikincidede 59-60 arasıdım gene 80 oldum aynı gene ilk 3 ay bişi yememe rağmen 10 kilo aldım doğumdan sonra hemen 67 düştüm olede kaldım şimdiye kadar işte..
oğlan 2 yaşında sanırım ödem
ama seninde bünyem ben gibi değilse normal bi beslenme düzeni yani 1500-1800 kalorilerle idare edebilirsin sağlıklı yoğurtun sütün etin 3 öğün düzenli yersen 10-12 kilo alırsın oda çok normal doğumda zaten hemen 5-6 kilosu gider sonrasındda emzirdiğin için 1 ay da eski kilona dönersin önemli olan bilinçli olmak
gene kalori sepetine devam edebilisin bence başarırsın çok istikrarlısın sen...
Bilmiyorum ki geçen cumaya kadar böyle bi sorunum yoktu
Bu hafta devamlı açlık hissettim
ya oluyo ole arada sen bugun öğlen bence protein almaya bak
şirketinde yemek çıkıyomu bilmiyorum ama misal bişi bulamazsan ton balık al salatanın üstüne koy
yada aslında yumruta salata yesen bide üstüne yeşil çay inanki canın bşi çekmicek
bide tatlı isteği kuru incir kayısı yaban mersini iyi geliyoo
açlık hissettiğde ayran iç iyi geliyoo
işte basit fikirler..
teşekkür edrim canım ya gercekten bı taraftan dıorm erken ama içsel olarakta istiorm bi dr a falan gıdeyım gebelık oncesı testlerımı yaptırayım sonra folık asıte baslayayım zaten hapı bırakır bırakmaz hamıle kalınmıo dımı ?yanı 2 3 ay geccmesı gerekıo dogru mu bılıorm bılmıorm bıde son zamanlarda hep kahvemsi kırmızımsı akıntım oluo ondan da korktum acıkcası...
sen en iyisi bi doktora görün
yani belli olmuyoo ben ömrümde hiç hap kullanmadım bilmiyorum ama duyduğuma göre yıllarca kullanan bi arkadaş var 4 ayda kaldı ama belli olmaz tabi hemende kalabilrsin canım...
istiyosan bence yap hazır hissediyon kendini..
dediğin gibi sen kontrol için git doktora.. folik asit önemli başlatır doktor sana..
sen en iyisi bi doktora görün
yani belli olmuyoo ben ömrümde hiç hap kullanmadım bilmiyorum ama duyduğuma göre yıllarca kullanan bi arkadaş var 4 ayda kaldı ama belli olmaz tabi hemende kalabilrsin canım...
istiyosan bence yap hazır hissediyon kendini..
dediğin gibi sen kontrol için git doktora.. folik asit önemli başlatır doktor sana..
ya oluyo ole arada sen bugun öğlen bence protein almaya bak
şirketinde yemek çıkıyomu bilmiyorum ama misal bişi bulamazsan ton balık al salatanın üstüne koy
yada aslında yumruta salata yesen bide üstüne yeşil çay inanki canın bşi çekmicek
bide tatlı isteği kuru incir kayısı yaban mersini iyi geliyoo
açlık hissettiğde ayran iç iyi geliyoo
işte basit fikirler..
ayyy kızlar sıze bısı dıım mı daha hazır olmadıgımı dusunuyorum ama bı taraftan da cok heyecanlandım acaba sız nası karar verdınız benım eşım cok ıstıo ama ben demıstım ona ben ne zaman hazır hıssedersem o zaman dıe oda tamam demıstı hapı bırakıpta solemesem mı acaba ona sonrada dunyalar guzelı bı evladım olsa ay bende gorcem mı o gunlerı ya...ben ve anne olmak nası olur acaba hıc aklım ermıo acaba kıme benzer nası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?