Hully'nin Diyet Günlüğü

evet kızlar ben cıkıorm az once 15 gr kadar peynir yedım dayanamadım
eve gıdıncede lapamı yapıcam
yarın gorusurz

selam kızlar
bende lapa falan yemedım
1/2 makarna
salata yedım
bıde ustune fındıklı cıkolata
kesın sabaha kılo alırım

günaydın
ben bu sabah tartıldım yıne dunku kılomla aynı
bu seferde 52 lere takıldım bakalım
neyse en azından bılıorm kı pes etmezsen birden gidio
bu sabah
1/2 ezogelın corbası
1 dılım uno denge light

YA kitaptan bahsetmişsin çok sevierim ama bu ara hiç vaktim yok
evde iki tane cücem var onları uyuturken sızıyorum fena halde uykusuzluktan vakit yok...
bende kuantum çekim yasası onlara çok seviyorum
bide tarih kitaplarını

ya bu arada zeynepko baya alınmış kötü bşi dememişin ama bundan sonra uğramam filan neden bu kadar alıngan üstüne alınmış..

toğkte yeni birileri var herkez hoşgelmiş..

ya dün öğlen çok gelmiş yediklerim hiç acıkmadım...
cacık yicektim akşam üstü yiyemedim

eve gittim sırf bişler girsin diye mideye
1 bardak ayran bide 70 gr kiraz yedim oda çekirdekleriyle beraber 70 gr geldii

dün 960 ta bitirdim 1100 hedefim 3 gündür 900 lerde ama kilo olarak değişme yok nırmaldir demi hullycik..
sabah 63 geldim gene.. ama wc filan yok yani az yendiği için sanıyorum bişi çıkmıyoo
ben hafta sonu 62 lerdeyim ama biliyorum
yanlız yarın sabah kilo bilfirimi yapmıyım doğru çıkmıcak sahurda yicem ya bişiler ya sahurdan önce tartılırım yada cuma akşamı iftardan önce daha gerçekçi olur...

sabahta
10 gr tereyağ
yarım simir
20 gr peynir
4 zeytin

çok tereyağ çekti canım..

ya evet sadece vaktı olan okumayı seven ıcın cok begenmıstım ben o yuzden paylasştım...amacım kımsenın kitap kültürünü tartışmak yada eleştirmek deıldı.
zeynepko ya gelınce
bu konuda yorum yapmak ıatemıorm zeyom arkasından konusmak hos olmaz yanlıs bı anlasılma oldu sanırım eee sen neler yedın aksam bu sabah

oruc nası tutucaksın ya hem ıstanbul trafıgı hem ıs hem cocuklar allah kabul etsın tutabılırsen...
ya bende dedım ya hep ınıs cıkıslar oluo ben 5 gundur hep 52 lerdeyım
52.9 52.8 52.6 52.4 52.4 gıbı bır ıkı gune gorurum 51 lerı ama ınıs cıkıslar mutlaka oluo azımle devam zayıflamaya bende sımdı yesıl çay yapıcam

iyiki lapa yememişin
makarna iyidir..

bu ezo geşlin ev yapımımı hazırmı...
ne güzel içebiliyon sabah benim mide almıyoo..

iyiki lapa yememişin
makarna iyidir..

bu ezo geşlin ev yapımımı hazırmı...
ne güzel içebiliyon sabah benim mide almıyoo..

bayılırım sabah corba ıcmeye
bızım eve cok yakın bı esnaf lokantası var evde kahvaltı yapamadıımız zamanlarda yanı uyuyakaldıımızda oraya gıdıp corbamızı ıcıorz
cunku eşim kahvaltı yapmadan cıkmaz asla...
makarnayıda cok az yedım zeyom
salataya agırlık verdım ama sonra dayanamayıpppp bol fındıklı cıkolata yedım 25 gr
adetıme 1 gun kaldı o yuzden cok cektı canım
bu arada hersey mumkun gecıktı sankı oda 9 da burada olurdu

cok merak edıorm 50 olacakmıyım dıe gercekten
ben diyete 11 haziran da başlamıstım nerdeyse 40 gun oldu heralde
e halıyle bazen ıllallah gelıo ama tabı kı ben pes etmıorm hemen canım ne cektıyse azıcık yıorm artık napım
kaldı son 2.400 gr bakalım ne kadar sonra vermıs olucam umarım ay sonuna kadar verebılırım

Ben de zayıflamak istiyorum ve kesin kararlıyım.Pazartesi tartılmıştım 52.6ıydım şuan 51.9um diyet yapıyorum

çok güzel ozaman alternatif ev çorbası ozaman... afiyet olsun
kesin işi vardı herşeyimin..

bu arada
mdine vardı demi o kayıp artık

zeynepkoda gitti sanırım...

ya ramazanda kilo verebilrimiyim sence nedersin... yani kalori dikkat etsem 1000 kalorilerde nedersin suyumuda 2 lt tutsam ya çok istiyorum..

ya ben medne yı cok merak etmıstım ama gercekten hanı bole yıllardır bı arkadasın olur da bır hafta goremezsın ya sonra dersın basına bısı mı gfeldı acaba dıe
ben aynen ole oldum sonra buldum onu ugradı dun topiğe annesıne gıtmıs bugun yıne gelır sanırım..hersey mumkun zaten kesınlıkle bırakmaz emınım
zeyneppko nun kırgınlığı gecerse gelır.mvlove var o da diyete en sadıklarımızdan bırı
bıde kuzum elifimde ıı gıdıo yenı gelen arkadaşlarla da henuz konusma sansım olmadı ama hosgelmısler

tabı kı zayıflarsın zaten ole kılolu fallan deılsın;hep tutuomusun oruç peki

Boy yokki fazla bu kilo bana 158 159 boyum var 46 kilo hedefim

hmm anladım canım tamam o zaman sende yarın ılk kılo bıldırımını yaparsın bızde yapıcaz yarın
sonra yenı bı haftaya baslarız yenıden sen neler yıosun ne yapıosn pekı 5 gundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…