Hully'nin Diyet Günlüğü

Bence bir diyetisyene gitmelisin, mesela a vitaminli besinlerin yağ yakıcı özelliği fln var . . . yada pilates dene ben gittigidiyordan set almıştım ebru şallı cdsi ile birlikte lastik top twister ve cd yarım saat yetio günde hele twister çok rahat elinin altında :)

pilatesi ben de alıcaM ama su taksıtlerımın azalmasını beklıyorum bı ara trendyola da gelmstı tum takım 60 lira gıbı bır seydı.. yıne gelırse alıcam

pilatesi ben de alıcaM ama su taksıtlerımın azalmasını beklıyorum bı ara trendyola da gelmstı tum takım 60 lira gıbı bır seydı.. yıne gelırse alıcam

eğer evde spor yapabilmek için vaktiniz varsa leslie sensone öneririm ben bu aralar pek vakit bulmaıyorum ama inanılmaz ter attırıyo yapıldıgında gerçekten faydası var

Tamam canım dediğin gibi yapacağım.Süt ve tarçını tatlı isteğim geldiğinde yada ara öğünlerde kullanacağım.

eğer evde spor yapabilmek için vaktiniz varsa leslie sensone öneririm ben bu aralar pek vakit bulmaıyorum ama inanılmaz ter attırıyo yapıldıgında gerçekten faydası var

kötü bir zamanda diyete basladım hoplama zıplama atlamalı sporlar burundan dolayı şuan yasak deniz bile giremiyorum yasak en iyisi yattıgım yerde bisiklet cevırmeye ve yuruyuşe devam:)

Canım benim pilatesi öğrenip yapmam zaman alır diye düşünüyorum.Ama günde en az yarım saat yürüyorum.Onun dışında çalışıyorum ve üstelik bebeğimde var.Kendime ayıracağım çok zamanım yok aslında.Yoksa mutlaka pilatesi öğrenmek isterim vücudu da sıkılaştırıyormuş sanırım.Diyetisyene gitmek gibi bir düşüncem var aslında.Fakat devlet hastanelerinde bulunan doktorlar çok önemsemiyor.Az ye verirsin diyenleri dahi gördüm.Özel hastaneler de açıkcası ayırıcak o kadar bütçem yok maalesef.

evvet bende anca gelebıldım bıraz ısım vardı sımdı 2 tane kremalı rondo yedım veee yeşil çayımı içiorm
ben kılo veremıorm dıyene ınanmıorm;ole bişi mümkün deıl cunku yemezsen hareket edersen bol su ıcersen kılo verıosn bunun da en guzel orneklerınden bırı benım sonrada hersey mumkun dısıplın ısı bu ya alsatmadan...7.3 kılo vermısım vermem gereken son 2 kılo..arada kacamaklar da yaptım ama zayıfladmda..sımdı sırada hersey mumkun ve zeyom var onların da kararlılıklarına cok ınanıorm sızlerde hosgeldız..hep bırlıkte basaralım kızlar

ablamın diyetisyenle 15kılo verdıgı diyetı yazayım:

diyet:
sabah 2dilim uno lıght ekmek
kıbrıt kutusu lıght peynir
salatalık vb yesııllık sınırsız
3zeytin
yumurta
ara öğün bır tane kepeklı galeta yanında ada çayı
öğlen
kucuk ızgara tavuk ya da balık
bır bardak yogurt
bir dilim lıght uno ekmek
ya da salata

ara öğün ada çayı ya da yeşil çay

akşam 6dan önce mutlaka yapılmalı

6kaşık susuz sebze yemegı(az yaglı ve salcalı)

yanında 3kaşık pilav varsa corba yok yoksa corba da ıcılebılır...
ama nohut bezelye fasulye gıbı baklıyatlar yasak...

gece ogunu light süt tarcınlı(tokluk hıssı uyandırır) yanında meyve bır tane... 2bucuk lıtre su içilmeli büütün gün...

Nohut yada bezelye gibi bakliyatlar neden yasak acaba? Merak ettim..:44:

onlar kilo aldırmayı yavaslatıyormuş öyle demişlerdi diyet süresince mercimek bezelye nohut falan yasak..patates de yemeyın dıyordu gruptakı kızlar onu ben daha beceremedım

onlar kilo aldırmayı yavaslatıyormuş öyle demişlerdi diyet süresince mercimek bezelye nohut falan yasak..patates de yemeyın dıyordu gruptakı kızlar onu ben daha beceremedım

Hımmm..Tamam canım bunu da öğrendiğim iyi oldu..Ay inşallah hepimiz iğne gibi oluruz..

zeynepko topiğin hayırlı olsun;ben bırlıkte zayıflıcaz zannederken senın kendı topiini gördum

tam olarak anlamasam da zeynepin diyet listesi ve gunlugu var o baslıgımı taa buraya yenı yazarken actım ve duzenlı bır sayfada yedıklerımı gun gun goreyım dıye acmıstım ve yazıyorum yedıkce oraya da buraya yazdıgım gıbı.. bunda bır zarar görmedim ben aynı sekılde zayıflama gruplarında da nadıren de olsa bura kadar sık olmasa da yazıyorum..

akşamki menüm;

dünden barbunya yemeği var ama ben onu yemicem :))

1 kase tarhana çorbası

1 bardak ayran

1 dilim kızarmış ekmek

ayyyy egenin vazgecılemez corbası sabahları favorımdır tarhana...onun yanına bide tursu yada kuru biber kızarması ohhh
ama kalorısı yuksek tarhananın ben ezogelın ıcıorm bu yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…