Doğum kilolarımın çoğunu verdim aslında.doğumdan kalan 4 kilom ve benim vermek istediğim eksta 5-6 kilom daha var. Maydonoz sapı ödem atmak için kullanılıyor.İlk doğum yaptığım hafta bacaklarım ve ayaklarım çok şişmişti o zaman kullandım.Ödemi çok rahatlıkla atabiliyorsunuz.Ama benim ki ödem değil ki resmen yağ..Karnım lop lop sallanıyor..
pilatesi ben de alıcaM ama su taksıtlerımın azalmasını beklıyorum bı ara trendyola da gelmstı tum takım 60 lira gıbı bır seydı.. yıne gelırse alıcam
dediğim gibi sütle tarcın tatlı istegini de kesiyor.. ama bunu yemek olarak yapma sakın aksam yemegını cok az ye salata veya yogurtla gece 10gibi ya da 9 gibi sütünü iç yanında bır tane meyve olabılır gece de tok tutuyor yoksa ben saat 2-3 gıbı acıkıyorum gec yattıgım ıcın
eğer evde spor yapabilmek için vaktiniz varsa leslie sensone öneririm ben bu aralar pek vakit bulmaıyorum ama inanılmaz ter attırıyo yapıldıgında gerçekten faydası var
Bence bir diyetisyene gitmelisin, mesela a vitaminli besinlerin yağ yakıcı özelliği fln var . . . yada pilates dene ben gittigidiyordan set almıştım ebru şallı cdsi ile birlikte lastik top twister ve cd yarım saat yetio günde hele twister çok rahat elinin altında :)
bu arada topiğe yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz hepiniz
ablamın diyetisyenle 15kılo verdıgı diyetı yazayım:
diyet:
sabah 2dilim uno lıght ekmek
kıbrıt kutusu lıght peynir
salatalık vb yesııllık sınırsız
3zeytin
yumurta
ara öğün bır tane kepeklı galeta yanında ada çayı
öğlen
kucuk ızgara tavuk ya da balık
bır bardak yogurt
bir dilim lıght uno ekmek
ya da salata
ara öğün ada çayı ya da yeşil çay
akşam 6dan önce mutlaka yapılmalı
6kaşık susuz sebze yemegı(az yaglı ve salcalı)
yanında 3kaşık pilav varsa corba yok yoksa corba da ıcılebılır...
ama nohut bezelye fasulye gıbı baklıyatlar yasak...
gece ogunu light süt tarcınlı(tokluk hıssı uyandırır) yanında meyve bır tane... 2bucuk lıtre su içilmeli büütün gün...
onlar kilo aldırmayı yavaslatıyormuş öyle demişlerdi diyet süresince mercimek bezelye nohut falan yasak..patates de yemeyın dıyordu gruptakı kızlar onu ben daha beceremedım
onlar kilo aldırmayı yavaslatıyormuş öyle demişlerdi diyet süresince mercimek bezelye nohut falan yasak..patates de yemeyın dıyordu gruptakı kızlar onu ben daha beceremedım
zeynepko topiğin hayırlı olsun;ben bırlıkte zayıflıcaz zannederken senın kendı topiini gördum
akşamki menüm;
dünden barbunya yemeği var ama ben onu yemicem :))
1 kase tarhana çorbası
1 bardak ayran
1 dilim kızarmış ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?