tamam o zman sende uye ol kalori sepetine cok faydası olacak
evet cok ışe yarayacak en buyuk destegımız bızım bıde yesıl çay aldınmıydı tamamdır
ya aslında herşeyim hazımsızlık değil az yediğim için iki güne çıktı yoksa iyiyim sorun yok aslında normalde hergün çıkılıryaa
neyse ılhamur mantıklı... yeşil çayda iyi geldi bağırsaklarıma günde 2-3 iyi geliyo..
ammada çok eylülüm.. bunları iftarda nası yicen patlar insan
peki sahur için ne alternatif var onuda paylaşırmısın
sen nezamndır gidiyon diyetisyene nekadar verebildin
bencede ole çok bozmadın bi hafta sonun yedin ama kahvaltıların filan çok güzeldii
almadıysan bile süper
Tamam üye oldum hemen de napıcam burada?Çok saçma sorular mı soruyorum neeeBen yeşil çay içemiyorum yaaa hiç sevmiyorum tadını çantamda benimle işe geliyor gidiyor..
Tamam üye oldum hemen de napıcam burada?Çok saçma sorular mı soruyorum neeeBen yeşil çay içemiyorum yaaa hiç sevmiyorum tadını çantamda benimle işe geliyor gidiyor..
Bende sevmiyodum canım ama toksinleri atmamız için yeşilçay şart
Lİmonlusu güzel onu deneyebilirsin, gül aramalısı da varmış ama onu denemedim ben
bizim işyerinde bi arkadaş var, fiziği manken gibi o bile her gün 1 bardak içiyor
biraz siteyi kucala bak bakalım hedef kılonu yaz ne kadar zamanda vermek ıstedıını yaz su ankı kılonu yaz yedıklerını yaz o hesaplasın yesıl cayıda lımonlu ıc o zaman anlamıosn kotu tadını
Hımm tamam canım mesai çıkışı markete uğrarım o zaman liptonun mu var acaba? Zaten bende artık kilomu verdikten sonra korumaya çalışacağım.İnşallah bizde öyle oluruz
eee millet oğlene ne var yemek
ben 1 dılım uno denge light
1 dilim penir
1 çay yapıcam
1 dilim penir
1 çay yapıcam
1 dilim penir
1 çay yapıcam
1 dilim penir
1 çay yapıcam
bu topiğin kuralıevet cok ışe yarayacak en buyuk destegımız bızım bıde yesıl çay aldınmıydı tamamdır
Diyetisyene ara ara gidiyordum yazın tatildi derken bıraktım diyeti. 3 kilo vermiştim tatilde 1.5 kadarını aldım şimdi yine başladım
Sahur menüsü:
2 kibritkutusu kadar beyaz peynir(az yağlı) veya 1 adet yumurta ve 1 ince dilim beyaz peynir(haftada 3-4 gün)
3 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba ve 1 ince dilim ekmek
domates biber salatalık maydonoz tere roka marul(yağsız)
1 orta boy meyve.
İftardan sonra da bir de gece menüsü var
1 orta boy meyve
yarım kase yoğurt veya 1/2 ince dilim beyaz peynir
Haftada 2 gün
1 porsiyon sütlü tatlı veya 2 top dondurma
yeşil çay hakkaten iyi ödem atıyoBende sevmiyodum canım ama toksinleri atmamız için yeşilçay şart
Lİmonlusu güzel onu deneyebilirsin, gül aramalısı da varmış ama onu denemedim ben
bizim işyerinde bi arkadaş var, fiziği manken gibi o bile her gün 1 bardak içiyor
Hımm tamam canım mesai çıkışı markete uğrarım o zaman liptonun mu var acaba? Zaten bende artık kilomu verdikten sonra korumaya çalışacağım.İnşallah bizde öyle oluruz
öğlen menüm;
Yumurtasız Menemen, 1 dilim ekmek, yoğurt
öğlen menüm;
Yumurtasız Menemen, 1 dilim ekmek, yoğurt
bu topiğin kuralı
kalori sepeti
yeşil çay
ya arkadaşlar limonlu demiş ancak yaseminlisine ben çok beğendim acılığı yok kokusu çok güzel doğadanınki çok güzel liptondada var oa iyi ama en güzel doğadanın
walla iyimiş bu bu şekilde kilo verilirmi baya çok menü ben bukadar normalde yemiyorum..
yeşil çay hakkaten iyi ödem atıyo
tok tuutyoo
hazımsızlığa iyi geliyo
tarçınlısıda güzelmiş
bide bergamotlu var onu denemedim merak ediyorum..
yumurta koysaydın yaa
tok tutar
menü güzel
herkezin güzel menüsü
bendede
taze fasulye (hastasıyım)
salata
yoğurt
ekmek olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?