walla iyimiş bu bu şekilde kilo verilirmi baya çok menü ben bukadar normalde yemiyorum..
..
Ya canlar ben ekim 1 e kadar 10 kilo verebilir miyim?Hedef kilonuz için lütfen mantıklı seçimler yapın diyor bana.Sağlıksorunlarına neden olabilirmiş..1044 kalori almam gereken..
Bu arada alıntı yapmadım ama deneyeceğim yeşil çayı ya limonlusu olur yada güllüsü yasemenliolanı da ilgimi çekti..
yumurta koysaydın yaa
tok tutar
menü güzel
herkezin güzel menüsü
bendede
taze fasulye (hastasıyım)
salata
yoğurt
ekmek olacak
Ya canlar ben ekim 1 e kadar 10 kilo verebilir miyim?Hedef kilonuz için lütfen mantıklı seçimler yapın diyor bana.Sağlıksorunlarına neden olabilirmiş..1044 kalori almam gereken..
Bu arada alıntı yapmadım ama deneyeceğim yeşil çayı ya limonlusu olur yada güllüsü yasemenliolanı da ilgimi çekti..
yumurta protein sonuçta... 80 kalori bişi.
boyum 1.63 kilom 60
boyum 1.63 kilom 60
boyumuz aynı kiloda 3 kilo fazlayım
verirsin
yok zeyom kalorisinden değil, yumurtayı normalde yerim
menemende olunca içim almıyor
Sıkı bir diyetle,haftada bir kaç gün sporla ayda 4 kilo versen ekim 1e kadar 10 kilo verirsin canımAma diyeti bozma
boyumuz aynı kiloda 3 kilo fazlayım
verirsin
hemde emziriyorsun dahada hızlı veririsin yani daha çok yakarsın
önemli olan senin aldığın kalorilerin kaliteli olması lazım illaki yoğurt süt yumurta peynir bunları asla ihmal etme
sebze yemeği
tavuk köfte bunları yersen açlık hissetmezsin zaten
sonracıma aralarda acıkınca kuru kayısı incir nebilim hurma (süte çok etkili olumlu yönde)
bol yeşillik hem kilo verdirir hemde sağlıklı emzirirsin bebeği
makarna pilav uzak durmaya bak bulgur çorba bunlar olabilir
ekmek tam buğday süper ama 2 kaşık makarna pilav ,1 kase çorba 1 dl ekmek ona göre ayarla
benimde spordan bahsettiğim yürüyüştü aslındaSpor değil de akşamları yürüyüş yapıyorum yarım saat bazen 1 saati de buluyor.Birde evde hareketler yapıyorum mekik gibi..Yana dön felan uzanma hareketleri..
sonra bunalrıda ekledim aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?