Hully'nin Diyet Günlüğü

bende bi türk kahvesi içtim şimdi şekersiz tok tutuo acıkınca tavsiye ederım

Tok mu tutuyor?O zaman o yüzden demekki bizim patron sürekli türk kahvesi içiyor.Adam incecik yaaa sıfır beden gibi bir şey.Günlük elma muz armut yani mevsim meyveleri yiyor adam.Birde bolca şekersiz nescafe,türk kahvesi çay içiyor..Ona da sormak istiyorum nasıl böyle inceciksiniz diye de çok çekiniyorum.

Hemen bende içeceğim aram yok ama olsunn

ya ben cok severım kahveyı en az 2 tane ıcerım gunde oda sevıdur nıye cekınıosn kı bısı olmaz sor

meri bu ayranlı corba ne

Canım yarma bugday oluyor ya o.Bugday kuru fasulye ve nohut haşlanır hepsi göz kararı ..Haşlandıktan sonra güzel bir ayranla karıştırılır.İçine evde varsa dereotu doğranır yoksa nane dökülür.Soğuk soğuk içilir sıcak yaz günlerinde hemde tok tutuyor..

ya ben cok severım kahveyı en az 2 tane ıcerım gunde oda sevıdur nıye cekınıosn kı bısı olmaz sor

Aslında iyi birisi fakat çok bet suratlı.Nasıl desem gülerken bile çok sertmiş gibi geliyor bana.Seviyor sanırım çok tükettiğine göre..Ben de içicem bugün iştaha geldim

ayranlı çorba bizdede yapılır ama içine sadece yarma konur çok da güzeldir tadı :))

hatta forumda ayranlı çorba detoksu var haftasonu onu yapasım vardı ama kesin anneler iftara çağırır yalan olur detoks

deısık denemek lazm sanırım guneydoğu yoresıne aıt bı tat bende yapıcam

Canım Güneydoğu yöresine mi ait bilmiyorum fakat bizim ailede hatta sülale de çok yapılır..Ben Erzincan'lıyım.
Hatta kimisi şehriyeyi pişirip üzerine ayran ekleyip de yapabiliyor.Ya da el de kesilen mantı dan hani erişteye benzer var ya ondan da yapılıyor çorba.Ben seviyorum ya bu çorbayı..Tavsiye ederim yap.Haşla çok gelirse de haşladıkların dolaba at sonra acil i zamanında ayranını katarsın içine dere otunu doğrar yersiniz bir güzelce..

bende 16-17-18 ağustosda Marankinin karpuz detoksu var yapmak istşyordum ama oruç tutacağım için nasıl detoks olur bilmiyorum.Ayran detoksu nasıl işe yarıyor mu ?

aslında bende 1 yada 2 gunluk basit bır detoks ıstıyorum deneyen arkadaslar varsa yada tavsıyesı olan sevınırm

ben hıc detoks yapmadım canım bılemıorm kı

Bende hiç yapmadım.Bedeni temizliyormuş vücutta ki toksinleri zararlı maddeleri atıyormuşuz.Ve birde kilo veriliyomuş,ödem atılıyormuş.Tesadüf kk da gördüm oradaki arkadaşlar yazmış oradan biliyorum.Ay o dönem de mi ne bişiy bişiy oluyor muş orasını tam anlamadım da ama inşallah yapıcam.Detoks yaparken hayvansal gıda yemeyecekmişsin.Bol su sebze meyve yiyecek ve bol bitki çayı içiçek özellikle de yeşil çay.Birde lağman yapılıcakmış öyle yazıyordu okuduğumda..Bunların hepsini yapmasam bile bol bitki çayı mı içip o tarihlerde bol karpuz tüketicem işe yarar belkim.Diyetim de yalan olmaz inşallah

y adaha kolay mesela 1 gun sadece domates yesek yada salatalık buda benım uydurma detoksum

y adaha kolay mesela 1 gun sadece domates yesek yada salatalık buda benım uydurma detoksum

Aslında bu da kolay hayvansal ürün yemeyeceksin et,süt,yumurta vs.Bitki çayı içiceksin siyah çay yasak.Özellikle yeşil çay içmen öneriliyor.Birde bol bol karpuz yiceksin yarım kilo veya bir kilo arası değişiyor.Ama sen uydurduğun detoksdan yap yararı olursa bende denerim salatalık domates de ne var ki katır kutur ye gitsin

kızlr ya acaba ogln ne yesem 1 domates 1 peynir 1 dılım uno denge lşght ekmek
sızce cok mu abartmıs olurum

kızlr ya acaba ogln ne yesem 1 domates 1 peynir 1 dılım uno denge lşght ekmek
sızce cok mu abartmıs olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…