pizzayı yedim ya üstümde acayip bi suçluluk duygusu var
walla bende çok alıştım sizlerle konuşmaya hully cim
bebek olayını ekimde yıllık izine çıkacam, tatil dönüşü hapı bırakmayı düşünüyorum bakalım
bebek olayını ekimde yıllık izine çıkacam, tatil dönüşü hapı bırakmayı düşünüyorum bakalım
su kaybı olamaz cunku cok su tukettım canım ya gorsen cok zayıf duruorm zaten ama ıllede 50 dıe tutturdum ben 50 olcam
eeeee yagar yakıldıysa ben ne zaman 50 olcam
zaten son kilolarda gitmiyo kilolar ilk zamanki gibi..şimdi zeyomcum bu ıkı kılo benden ne zaman gıdecek yanı anlamıorm bole takılıp kalıo 6 7 gundur 52lerdeyım bı ara var ya 1.200 falan verıodum sımdı anca oda en fazla 800 gr verıorm haftada kı o kadar dıkkat etmeme ragmen
afiyet olsunİşyerinde öğlen çıkacak yemeğe baktım ondan kahvaltıyı öle geçiştirdim canım
öğlen
1 küçük kaşarlı mantar
10 ince patates kızartması
1küçük dilim pizza yedim
ben aldım sinbonun hiç kullanmıyom o özelliğinii nekadar doğru bilmem olesine tartıyooben var ya bugun bu yağ oranını olçen tartıda tartılayım bakalım bırde gercı onlar fazla cıkarıo ama olsun napalım en azından yag oranımı bılırım
şimdi 1 tane domates yedımmm :2::2::2: öğlende sadece domates yicem
Ben çok susadım yaaaa :84::84::84::84:
su kaybı olup olmadığını anlamazsınki yani ödemde olabilir..
sen 163 değilmisin baya zayıfsındır şimdi yaa tamam biraz daha uğraş olmazsa bırak bence belkide vucudunun olması gereken kilosu budur...
zaten son kilolarda gitmiyo kilolar ilk zamanki gibi..
bide ben kitap okumuştum tek şişman beynimiz diye orda tartılmamak gerek diyo özellikle takıldıpın noktada 40 gün tartılma diyoda bu nası olur bilmem sende
afiyet olsun
ben aldım sinbonun hiç kullanmıyom o özelliğinii nekadar doğru bilmem olesine tartıyoo
ama spor salınlardındaki çok güzel o söylüyo herşeyii
ne domatesi yaa sen detoksa taktın
ya bende uykusuzum fena uyucam gibi susamak yok çünkü serin burası klima sen çalışyonmu evdemisin
merhaba kizlar ben geldim oncelikle herkesin ramazai mubarek olsun .........carsamba gunu oglenden sonra misafirlige gittim bozdum ben kizlar pilav mi dersiniz baklava mi dersiniz cikolata bol bol yedim dun de baya yedim ne guzel oysa 55.9 olmustum bugun tartildim 56.3 olmusum ama ben daha ok bekliyodum kesin 57 falan olmusumdur diyodum amaa pes etmek yok ramazanda da devam 4 kio vermeliyim ..bugun sahurda yediklerim 2 tane kepek ekmek,1 haslanmis yumurta,2 yemek kasigi yogurt ,1 tane yesil cay . aksamaada sadece bugday corbasi icicem ..topigin adi degismis nerde bu diyorum yok ..neyse sonra baktim hully olmus:)
hully barii hafta sonu abartma yoksa etikiler kilo vermenii zaten çok az ya kilo vermen
misal dün akşamda yedin bugunde annene gidecektin dikkatli olki 51 leri göresin
merhaba kizlar ben geldim oncelikle herkesin ramazai mubarek olsun .........carsamba gunu oglenden sonra misafirlige gittim bozdum ben kizlar pilav mi dersiniz baklava mi dersiniz cikolata bol bol yedim dun de baya yedim ne guzel oysa 55.9 olmustum bugun tartildim 56.3 olmusum ama ben daha ok bekliyodum kesin 57 falan olmusumdur diyodum amaa pes etmek yok ramazanda da devam 4 kio vermeliyim ..bugun sahurda yediklerim 2 tane kepek ekmek,1 haslanmis yumurta,2 yemek kasigi yogurt ,1 tane yesil cay . aksamaada sadece bugday corbasi icicem ..topigin adi degismis nerde bu diyorum yok ..neyse sonra baktim hully olmus:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?