sabah kahvaltim;1salatalik,1 domates 2 tane zaytin 1kibrit kutusu kadar peynir vee yesilcay
sabah kahvaltim;1salatalik,1 domates 2 tane zaytin 1kibrit kutusu kadar peynir vee yesilcay
siz hepiniz ne kadar az yiyorsunuz ya
ben mi çok yiyorum acaba
benim sabah kahvaltım şöyleydi;
1 çaybardağı süt, 1 omlet, 1 dilim uno tam bugday ekmeği
üstüne yeşilçay
dün gece sahurda börek yedim iftarda dondurma yedim vicdanım hiç rahat değillll
kızlarrrrrrrrrrannemden iftar için barbunya istedim ohh zeytinyağlı mis gibi annem az yağ kullanır benim için ama barbunyada çok kalori varmış öylemi :2:
valla az yıorsun cumlesını kuracaın en son kısı ben olmallıyım sanırım
yemedıım kalmadı ya bıde canım tatlı cekıo kı sormayın neyse artık oda kalıversın yarın yerım
valla sanıırm yok onun az kalorısı cunku benım en en en sevdıım yemektir o barbunya yanına salata bıde tereyalı pilav oooooo hadı yıne bugun ıyısın
ya bole arada tabı kı yenecek sonucta butun ınsanlar yıo ama yedım nası olsa dıe uzulme sadece dkkat et onu telafı et bu kadar sakın koyvermeyın haaaa
bak ben yıorm ama artık ınsanlar begenmıolar benı yuzun dumduz olmus dılar
eger
burda herkes gornuo olsa onu bıle koycam
valla sanıırm yok onun az kalorısı cunku benım en en en sevdıım yemektir o barbunya yanına salata bıde tereyalı pilav oooooo hadı yıne bugun ıyısın
kızlarrrrrrrrrrannemden iftar için barbunya istedim ohh zeytinyağlı mis gibi annem az yağ kullanır benim için ama barbunyada çok kalori varmış öylemi :2:
ya merıcım bak ben 7 kılo verdım ya hanı ama kaçamaklarım dısında 600 700 kalori aldım hep
eeee
sımdı ne oldu mu
bak ne oldu anlatayım
1)süreklı basım agrıo
2)ınanılmaz halsızım
3)sabahları uyanamıorm uyansamda ağlıorm
4)aşırı yorgunum
5)neredeyse kolumu zor kaldırıorm
bugun ve dun vıtamın almak zorunda kaldım
o yuzden artık sadece kılo kontrolu yapıcam ya
yedıklerımı abartmıcam bu gun yedıım pızza vermıs oldum 7 kılonun odulu olsun
bol bol ev yemegı ama kesınlıkle aclıktan olucek duruma sokmucam kendımı
yaşasınnnnnnnbende çok severim helede çiğ maydanoz üzerine çok severimmmm:2: birde sizce benim günlük almam gereken kalori miktarı nedir 82,4 kilodayım
ya kızlar zeyom yok ben onu merak edıorm noldukıne goren var mı
neeee pilav mı
hully sen iyice saldın diyeti
hayır şekerim pilav yemeyesin sakın
yarım porsiyon yemek salata yoğurt yeterli bence
yine de sen bilirsin
hully aynen bende senin gibi olmustum bundan 3 yil once 55 kiloydum diyet yaptim 49 kiloya dustum sopnra halsiz kaldim ,yaz gunu soguktan titriyodum doktora gitmistim kansiz kalmissin demisti vitamin ve kan hapi vermisti dedigin gibi pek abartmamak lazim
yok kuzum salmam ben merak etme ama o dedıklerımıde cok severm ben evlı deılken annem barbunnya yaptıında koşardım eve resmen
ve ınanırmısın sımdde en guzel yaptıgım yemek barbunya bıde ben ona bıraz biber ve havuç eklıorm bazende sadece 1 tane patates ıyı oluo
ama dıyete devam kesınlıkle almıcam artık kılo verıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?