neeee pilav mı
hully sen iyice saldın diyeti
hayır şekerim pilav yemeyesin sakın
yarım porsiyon yemek salata yoğurt yeterli bence
yine de sen bilirsin
bende çok severim barbunu pilavı, hadi sen yiyebilirsin pilav kilo koruma dönemindesin çünkü ama bizim ve waterliylage in yememesi lazım
bide benim şu dikkatimi çekti biber dolması ve pilavı yediğim hafta kilo verememiştim ben
en azından akşam yemeklerinde yenmemeli diye düşünüyorum
abartma o zaman en cok abartan sen varsın aramızda 1 elmayla kahvaltımı olurmus ay
tabı cnm ben bıle yesem aksam yarım porsıyon barbun ve salata yerım kesınlıkle abarmasını tavsıye etmem daha
ya ben bole yıorm bazen ama ertesı gunu hemen kaldım yerden devam edıorm o yuzden sorun olmuo
ama kılo verırken kesınlıkle az yenmesı gerekıo herseyden ya 1000 kalorıyı gecmıceksın dıyette
birazcik cok yiyincede veremiyorum dun az yedim mesela bugun hemen 55.5 olmusum hergun 200 gram versem bayrama 4 kilo gitmis oluyo ama cok abartmicam yavas olsun kalici olsun ..ahh ahh canim babam evdeyken ben yemek yemiyorum diye cok kiziyodu bana gerci simdide kocam kiziyo al birini vur otekini .ama kizlar bekarken gercekten cok az yiyodum mesela sabah kahvalti yapmiyodum butun gun meyve yiyodum meyve dedigimde elma kayisi karpuz falan ..simdi annemin yemekleri olsa tika basa yerim
kesinlikle katılıyorumbende sarma dolma filan yediğim hafta hiç gram kilo veremiyorum allahım yardım eyle rabbim bizeeeeeeeeeeeeee
kızlar sızde yaparmısınız bılmıorm ama ben aksama misafirlerıme kıymalı pide ve lahmacun yaptırmayı dusunuorm en kolayı o cunku hanı ıcını evde hazırlıorz verıorz oısıp gelıo
yannında salata yesıllık bıde ezogelın corbası yapıccam
ayran yada kola tercıhe gore calıstıım ıcın aklıma baska bısı gelmıo sızce ayıp olur mu bole yapmam
ama ben barbunyamıkesin 1 yada 1,5 porsiyon yiyeceğim yanında ekmek filan yemiyorum çünki
ay evet ya ne kadar yemek yapmayı bılsende annenın yaptıı yemek kadar guzel olmuo
bende ole dusunuorm senın gıbı benım esımde hıc kızmaz yeme der daha gecen tulumba tatlısı yedım ya 250 gr kadar kalan son 2 tanesını aldı artık onumden çöpe attı
yemım dıe babama sorsan benım 65 kılo olmam lazımmıs onların köyunde oleymıs
kızlar sızde yaparmısınız bılmıorm ama ben aksama misafirlerıme kıymalı pide ve lahmacun yaptırmayı dusunuorm en kolayı o cunku hanı ıcını evde hazırlıorz verıorz oısıp gelıo
yannında salata yesıllık bıde ezogelın corbası yapıccam
ayran yada kola tercıhe gore calıstıım ıcın aklıma baska bısı gelmıo sızce ayıp olur mu bole yapmam
oohhh mis gibi pide neden ayıp olsun bayıla bayıla yerler eminim
ayyyy:))) cok guldum valla ayni benim babam aynen benimkide oyle dio gecenlerde kizim senin 65 e kadar yolun var dedi
1-1,5 porsiyon çok değil mi
ekmek olmasada çok bence yarım porsiyon yemek yanınada salata - ayran olsa daha güzel olur
buarada bu benim akşamları fix menüm
slm kizlar bende size katilabilir miyim ? boy 1,60 kilo 55 yani 5 kilo vermem lazim sigarayi biraktim aldim simdide vermeye calisacam Ramazandan once 54 tum. simdi sanirim iftar sahur derken siskinlik falan var ve 55 cikiyor ve ne yapmam gerektigini bilmiyorum yardim lutfen..iki gune kadar adet olacam 10 gun suruyor malum o donemde de oruc tutamiyacam en azindan sizinle iftari falan rahat geciririm yani yardim lutfen
sormana bıle gerek yok tabı kı katıl cnm
vermen gereken kılo mıktarı az zaten dıkkat et yedıklerıne verırsın
kalorı sapetıne uye ol ıstersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?