Hully'nin Diyet Günlüğü

Canım benim pilatesi öğrenip yapmam zaman alır diye düşünüyorum.Ama günde en az yarım saat yürüyorum.Onun dışında çalışıyorum ve üstelik bebeğimde var.Kendime ayıracağım çok zamanım yok aslında.Yoksa mutlaka pilatesi öğrenmek isterim vücudu da sıkılaştırıyormuş sanırım.Diyetisyene gitmek gibi bir düşüncem var aslında.Fakat devlet hastanelerinde bulunan doktorlar çok önemsemiyor.Az ye verirsin diyenleri dahi gördüm.Özel hastaneler de açıkcası ayırıcak o kadar bütçem yok maalesef.

anladım canım bende çalışıorum, cd olduğu için koy tv yada bilgisayara, anlatıo zaten öğreniosun zaten zor bi şey deil gibi ama bebişte var, kaç aylıkki :D

anladım canım bende çalışıorum, cd olduğu için koy tv yada bilgisayara, anlatıo zaten öğreniosun zaten zor bi şey deil gibi ama bebişte var, kaç aylıkki :D
bol bol yürüseniz yeter merdiven cıkın asansör kullanmayın yeter bence:52::52:

pilatesi ben de alıcaM ama su taksıtlerımın azalmasını beklıyorum bı ara trendyola da gelmstı tum takım 60 lira gıbı bır seydı.. yıne gelırse alıcam

ben gittigidiyordan aldım ve 49 lira gibi bi şeydi, kargo yok twister, plates topu, lastiği ve cdsi ile beraber.. .

kızlar sıze 2 kıtap önerım var aranızda okuyan varsa
1 uçutma avcısı
2 evrende tesadüf yoktur yankı vardır
3 hadı buda ucurtma avcısının yazarından bir muhteşem güneş
şiddetle tavsiyemdir:52::52::52:

Hımm yarın araştırayım bakalım nasıl bişeymiş bu pilates neymiş inmiymiş cinmiymiş:1::1: bebeğim 6 aylık canım..

canım sadece evrende tesadüf yoktur yankı vardır kişisel gelişim
bunda anlattıı kişiliğin ana rahminde olustugu gıbı cocuk dusunenlere tavsıyem nusret kayanın kıtabı
ucurma avcısı zaten herkesın okuması gereken bı kıtap roman
bır muhteşem güneş de ole yanı eger okuyosanız ben ucurtma avcısı kalın bı kıtap olmasına ragmen 3 gunde ara vermeden okudum ofiste
su anda nusret kayanın kıtabını okuorm netten bak ıstersen konusuna ama kesınlıkle oku derım

Kitap konusunda yardımcı olabilirim branşım edebiyat çünkü:) Şuan ben Ahmet Ümit Sultanı öÖdürmek kitabını okuyorum:) (CİNAYET ROMANI YAZIYOR)Bbundan önce elimde Nazan Bekiroğlu yol hali vardı her türden okumaya çalışıyorum öğrencilerime de alıyorum okula kütüphaneye tavsiye de bulunabilirim... çalıştığım yer doğuda olduğu için kitapyurdundan istiyorum haftasına geliyor elime.. oradan alabilirsiniz... Uçurtma Avcısı gerçekten çok güzeldir..Şuan aldığım ama okuyamadıgım kitaplar da var mesela Can Dündar Aşka Veda gibi..

Bu arada yediklerimi söyleyeyim:) çorbadan vazgeçtim kıyma görünce çok az porsiyon domates biberle kavurdum tuzsuz onu yedim yanında bır dilim uno ekmekle... 2kaşık da yogurt yedim:) bugünlük bu kadar:)

Kitap konusunda yardımcı olabilirim branşım edebiyat çünkü:) Şuan ben Ahmet Ümit Sultanı öÖdürmek kitabını okuyorum:) (CİNAYET ROMANI YAZIYOR)Bbundan önce elimde Nazan Bekiroğlu yol hali vardı her türden okumaya çalışıyorum öğrencilerime de alıyorum okula kütüphaneye tavsiye de bulunabilirim... çalıştığım yer doğuda olduğu için kitapyurdundan istiyorum haftasına geliyor elime.. oradan alabilirsiniz... Uçurtma Avcısı gerçekten çok güzeldir..Şuan aldığım ama okuyamadıgım kitaplar da var mesela Can Dündar Aşka Veda gibi..

sanırım üzerine alındın edebiyatcı olmak; her kitabı okumak değildir;ben sadece cok etkilendiim bir kaç kitabın paylaşımında bulundum..Kim hangi kitabı okuyor diye bi sorumda olmadı...

Akşam yediklerim:
Kıyma,domates,biberle yaptığım kavurma:) Tuzsuz da tadı güzel olmadı yanında bir dilim uno ekmek 2kaşık da yogurt yedim :) Su içmeye devam.

sanırım üzerine alındın edebiyatcı olmak; her kitabı okumak değildir;ben sadece cok etkilendiim bir kaç kitabın paylaşımında bulundum..Kim hangi kitabı okuyor diye bi sorumda olmadı...

Ben anlayacağımı anladım, bundan sonra bu topiğe yazmam olur biter...Ben her kitabı okudum da demedim öyle bir şey zaten olamaz... Sorulmadan söyledim kusura bakmasın kimse..

Back
X