Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim pilatesi öğrenip yapmam zaman alır diye düşünüyorum.Ama günde en az yarım saat yürüyorum.Onun dışında çalışıyorum ve üstelik bebeğimde var.Kendime ayıracağım çok zamanım yok aslında.Yoksa mutlaka pilatesi öğrenmek isterim vücudu da sıkılaştırıyormuş sanırım.Diyetisyene gitmek gibi bir düşüncem var aslında.Fakat devlet hastanelerinde bulunan doktorlar çok önemsemiyor.Az ye verirsin diyenleri dahi gördüm.Özel hastaneler de açıkcası ayırıcak o kadar bütçem yok maalesef.
bol bol yürüseniz yeter merdiven cıkın asansör kullanmayın yeter benceanladım canım bende çalışıorum, cd olduğu için koy tv yada bilgisayara, anlatıo zaten öğreniosun zaten zor bi şey deil gibi ama bebişte var, kaç aylıkki![]()
pilatesi ben de alıcaM ama su taksıtlerımın azalmasını beklıyorum bı ara trendyola da gelmstı tum takım 60 lira gıbı bır seydı.. yıne gelırse alıcam
anladım canım bende çalışıorum, cd olduğu için koy tv yada bilgisayara, anlatıo zaten öğreniosun zaten zor bi şey deil gibi ama bebişte var, kaç aylıkki![]()
kızlar sıze 2 kıtap önerım var aranızda okuyan varsa
1 uçutma avcısı
2 evrende tesadüf yoktur yankı vardır
3 hadı buda ucurtma avcısının yazarından bir muhteşem güneş
şiddetle tavsiyemdir![]()
üçüde kişisel gelişim mi??[/QUOTE
valla sende benım gıbısın sanırım;![]()
üçüde kişisel gelişim mi??[/QUOTE
valla sende benım gıbısın sanırım;![]()
evet baya benzer yönümüz var
uçurtma avcısına baktım konusu güzel yorumlarda öyle zaten en çok satanlar listesine girmiş
büyük kipada var mıdır acaba?
evet baya benzer yönümüz var
uçurtma avcısına baktım konusu güzel yorumlarda öyle zaten en çok satanlar listesine girmiş
büyük kipada var mıdır acaba?
valla bılmıorm canım buyuk ıhtımalle vardır ama dedıım gıbı kesınlıkle okunacak ve ogrenılecek bı kıtap alırsan benı de haberdar et![]()
valla bılmıorm canım buyuk ıhtımalle vardır ama dedıım gıbı kesınlıkle okunacak ve ogrenılecek bı kıtap alırsan benı de haberdar et![]()
Kipaya bi bakayım da varsa alırım ordan
kipa bnm sağ kolum gibi ne eksikse hemen kipaya koşturuyom![]()
Kitap konusunda yardımcı olabilirim branşım edebiyat çünkü:) Şuan ben Ahmet Ümit Sultanı öÖdürmek kitabını okuyorum:) (CİNAYET ROMANI YAZIYOR)Bbundan önce elimde Nazan Bekiroğlu yol hali vardı her türden okumaya çalışıyorum öğrencilerime de alıyorum okula kütüphaneye tavsiye de bulunabilirim... çalıştığım yer doğuda olduğu için kitapyurdundan istiyorum haftasına geliyor elime.. oradan alabilirsiniz... Uçurtma Avcısı gerçekten çok güzeldir..Şuan aldığım ama okuyamadıgım kitaplar da var mesela Can Dündar Aşka Veda gibi..
sanırım üzerine alındın edebiyatcı olmak; her kitabı okumak değildir;ben sadece cok etkilendiim bir kaç kitabın paylaşımında bulundum..Kim hangi kitabı okuyor diye bi sorumda olmadı...