alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.
Bu programıi zledim hatta dün geceydi..Okan BAyülgenle Senin Hİkayen adlı programda söyledi bunları tabi daha başka şeylerde söylediKendi düşünceleridir.Saygı duymak lazım.
bu düşüncelere değil saygı duymak,onları söyleyen kişinin kadınlığından hatta insanlığından şüphe ederim.
bu kadın bunca zaman ne yaptı da gündemden düşmedi diyorum..allah allahhh çok mu güzel sesi var..şahane oyuncumu.geride ne gibi eser bırakmış .. yaptığı işlerden akılda yeredecek tek şey şu berlin in berlindeki mastürbasyon sahnesidir herhalde...zaten dikkat ederseniz bu ilişki uzmanı gibi geçinen tiplerin özel hayatları b.k gibidir..bu bir yeşim salkım iki...
işte çakma hülya avşarlar çoğalmaya başlamışki alkış tutuluyoalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.
yani zamanında kendi yaptığını şimdi yermesini beklemezdim zatenhülya avşar için sadakatin, aldatmanın önemi yok.
eskiden yıllarca evli erkeklerle de birlikte oldu. aldatılmasına sert tepki verseydi, o zaman kızardım ben.
ciddiye almıyorum.
kendisi aile kavramına çok önem verir doğru:1closedeyesyüzden yıllarca tanju ile yasak aşk yaşayıp tanjunun eşinin bedduasını aldı,yıllar sonrada anıra anıra ağladım ebru gündeşin şarkısında dedi ve tanjunun eşinden telefon açıp af diledi-tatlicadiarzu-
çok ahlaklı,yıllarca kadınlara 3 maymunu oynayın dedi,bilip bilmemezlikten gelin dedi,ama bilmiyomuyduki namus demek kadına ait değil,erkeğinde namuslusu edeplisi olmalı,ve göz göre göre altın boynuzlarını taktıfisfisfis
bu kadından artık miğdem bulanıyo!!milleti kendine özendiriyo,ahlaksızın en önde gideni..buna primi aslında bizler veriyoruz..o amacına ulaştı yine gündeme oturdu..burda bile onun konuşabiliyosak amacına ulaşmış demektir
zaten kaya,feraye ve kendisi aynı odada kalarak fantazi dünyasının ne kadar geniş olduğunu sergiledi antalyada seneler önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?