Hülya Avşar'ın yeni saçmalığı

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu programıi zledim hatta dün geceydi..Okan BAyülgenle Senin Hİkayen adlı programda söyledi bunları tabi daha başka şeylerde söyledi Kendi düşünceleridir.Saygı duymak lazım.

bu düşüncelere değil saygı duymak,onları söyleyen kişinin kadınlığından hatta insanlığından şüphe ederim.

Su andaki sevgilisi altatıyorda acaba onun sinyallerinimi veriyor bu kadın CADIARZU

insanın ar damarı çatlamaya görsün,herşey olağan gelir...

ne yani kadının namusu varda erkeğin ki yokmu ?erkek yapınca aileye yeni kanmı geliyor,nasıl tazeleniyor o aile kurumu...
birde nasıl bir mide olmalı ki,her türlü pislikten sonra ,birliktelik sürüp gitmeli...
benim canımı sıkan, iki tane gence bile bu görüşler doğru gelip yol gösterirse işte toplumun zararıda bu olur.

artik bu kadin ne yapsa ne dese ben sasirmiyorum:umursamaz:
gündemde kalabilmek icin hergün yeni bisey atiyor ortayaÇok üzgünüm çoook
iyi ozaman erkekler her istedigini yapsin serbest deyisiklik olur kadinlara günah töbe töbe:mymeka:
allah akil fikir versin

herşeyi herkesi alkışlamaya pek bi meraklıyızdır toplum olarak..

bu sANATÇI diye geçinenlerin düşüncelerine tükürüyorum ben
topluma örnek olarak mı koyuyorlar bunları saçmalasınlar insanları meşgul etsinler die
kendi çocuğu yaşında biri ile evlenen diğer sevgilisinden çocuk aldıran şarkıcıyımı
evli olduğu halde hamile kalıp insanları uyutup gelinlik giyen sonrada hiç konu açılmadan evlilik hakkında akıl veren diğer assolisti mi
ve birsürü uzayıp giden çarpık ilişkilerini ekranda aşk adı altında izlediğimiz ünlüleri mi örnek alalım ve saygı duyalım

bu kadın bunca zaman ne yaptı da gündemden düşmedi diyorum..allah allahhh çok mu güzel sesi var..şahane oyuncumu.geride ne gibi eser bırakmış .. yaptığı işlerden akılda yeredecek tek şey şu berlin in berlindeki mastürbasyon sahnesidir herhalde...zaten dikkat ederseniz bu ilişki uzmanı gibi geçinen tiplerin özel hayatları b.k gibidir..bu bir yeşim salkım iki...

Son düzenleme:

her kelimesine katılıyorum..a.s.

Evet ses, vasıf, yetenek, bilgi yok, kadın zaten hep aykırılıklarıyla gündemde kaldı, kimisinin poposunu sıktı, kimisine çok özel sorular sordu, müstehcen konuştu vs. Türk kadının yapmayacağı şeyleri yaptı, şimdi kaldığı yerden devam ediyor.
Bir arkadaşın dediği gibi aldatılıyor-aldatıldı, yarın ortaya çıkarsa (sevgilisi geri dönmek isterse tabii) kabul edecek, gardını alıyor muhtemelen, bak yine aldatıldı bunu da yuttu demesinler diye.
Ben güçlü, akıllı, güzel kadınım, herşeyin farkındayım, böyle olmasını ben istiyorum havalarında şakkıdı

Hülya avşarın sözlerine saygı duyanlar, yarın kocaları aldatmış bir şekilde karşılarına çıkıp "aa hayatım ben evliliğimizi canlı tutmak için yapıyorum bunları, ilişkimize heyecan katmak için" dediği zaman da saygı duyabilecekler mi acaba.
Bunu söyleyen hanımın kocası bunu yapar, yapmalı, yapsın kanımca zemuszemus

hülya avşar için sadakatin, aldatmanın önemi yok.
eskiden yıllarca evli erkeklerle de birlikte oldu. aldatılmasına sert tepki verseydi, o zaman kızardım ben.
ciddiye almıyorum.
yani zamanında kendi yaptığını şimdi yermesini beklemezdim zaten
göğsünü gere gere tanju çolakla elele poz vermiş kadın bu
ayrıca kendisi de (ilahi adelet işte) aldatıldğı için şimdi çırpınıyor işte bu işi normal göstermek için
ne yapsın, bu da bir çeşit zavallı

bu kadın gerçek bir manyak.. geçmişten günümüze tüm ilişkilerinde itina ile ( nasıl becerdiği bilimiyor!!!) boynuz yemeyi başardığı için yıllar geçmesine rağmen içindeki ezikliği hala böyle dışa vurabiliyor... ben bu cümlelerde ne takdir edilecek ne saygı duyulacak bişiy bulamıyorum.... erkek arada aldatsın demek ben yetersiz işe yaramaz bir kadınım erkek naparsa yapsın yeterkiii beni değerlii nikahından çıkarmasın demektir... yok çocuk yok o yok bu yıllarca her türlü aldatılmaya göz yumduysa bu insan bu lafları etmesi çok normal..çünkü boynuz onun yaşamının ciddi bir parçası, olmazsa olmazı olmuş..... ne ses var ne sanat ne oyun.. son derece gereksiz bir insan ve ben onun için bukadar kelimeyi sarf ettiğime inanmak bile istemiyorum :) kafamçokkarıştı

hay agzini öpeyim aso cum ne güzel yazmissin bunun üstüne baska diyecek söz yokalkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktan

Sevgide o kadar basitti ya
Erkek aldatacak , kadın affedecek
Sonra mutlu mesut yaşıyacaklar
Bak sen..

Ne diyeceğini şaşırdı
Sırf gündemde kalabilmek için..:mymeka:

Bu kadinin hayatinda 1 kere bile asik oldugunu zannetmiyorum..
Asik olma duygusunu bilen bir kadin böyle konusmaz,konu-sa-maz..

Onun icin "he he" deyip gecesim geliyor,ciddiye bile almiyorum

Aldatılmayı hoş görmek, hatta bu olguda güzel bir yön bulmaya çalışmak hiç bir kadının kaldırabileceği bir durum değildir...

Eğer bu sözleri sarfeden bir kadınsa, külliyyen yalandır...
Ya tariz sanatı yapıyordur; ya da bunamıştır...

Aldatılmayı; en midesiz kadın bile, rahatça kabul edemez...
Bu kadar rahat kabul ediyorsa, ahlak kavramı dibe vurmuş demektir...

Bu lafları, bir kadının ağzından duyan bir erkeğin de; her türlü ilişkiyi kendine mübah görmesini yadırgayamayız sanırım... :umursamaz:​

yıllarca kendini türkiyenin en güzel kadınıyım diye avuttu
kendi kendini güzel ilan eden bunuda başkalarına kabul ettirmeye çalışan başka birini tanımıyorum hülya avşar dışında
her attığı adımı olay oluyor çok büyütüldü hülya avşar
ne ses var ne oyunculuk nede başka bir şey
şimdide ne kadar geniş bir mezhebinin olduğunu ortaya çıktı
içinde at koştur o kadar geniş yani pess ne diyim..
herkesin ahlak anlayışı farklıdır ama aldatmaya bakış açısı farklıdır diyemeyeceğim
her kadın buna tepki gösterir bu kadar sapkın düşünmez hülya avşar hariç...
sadakat bağlılık denen şeyden nasibini almamış ki bunu hoş görüyor
yine medyada kalabilmek olay yaratabilmek için bir laf etmiş
ben öyle görüyorum açıkcası
gündemde kalabilmek için nafile çabalar bunlar.....

tamda eşimle bu sabah bunun tartışmasını yaptık kesin türk erkeklerinin kalbini kazandı demesinmi bana tepemin tası attı.hülya avşarı çok severim akıllı zeki güzel kadındır ama saçmaladı bu sefer.sanırımya menopoza giriyor yada gündeme gelmek için sarfetti heralde.madem erkeğin aldatmasına arada göz yumun diyor kendileri niye eşinden boşanmış.bence birşeyleri konuşurken insan önce kendi yaşantısına bakarak konuşmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…