hüngür hüngür ağlayan sevdiğim herşeyim...

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
bi önceki açtığım konuda erkek arkadaşımla barıştığımızı ve benim için buraya geleceğini yazdım evet bir süprizle bugün buraya geldi o kadar sevindim ki nasıl hazırlanıp çıktığımı bilemedim buluştuk herşey o kadar harikaydı ki başbaşa manzaralı bir yere çektik arabayı oturduk telefonumdan facebooka girdim oda aldı beraber bakıyorduk bir kaç erkek arkadaşı sildi falan sonra mesajlara girdi lanet olsun ki bundan 1 ay önce yani onunla görüşmüyorken eskiden beni beğenen biri ile mesajlaşmıştım oda mesajın sonrarına doğru sapıtmıştı ahlaksız şeyler yazmıştı bende cevap vermemiştim açtı tüm mesajları okudu yalvardım ne olursun kapat onları ben yazmadım diye yalan söylemek zorunda kaldım oda inanmadı bana inan dedim facebookumu çalmışlardı benim adıma konuşmuşlar dedim oda senin herşeyini bilen biri bana yalan söyleme dedi bene yalanı sürdürmek zorunda kaldım biliyorum yalanı uzatmamam gerekti ama başka çarem yok ve karşımda hüngür hüngür ağladı inanabiliyormusunuz bunlar ne ben bunlarıda mı görecektim diye ağladı o anda ölmek istedim bende ağladım ne olur bana inan bunu kim yapmışsa ortaya çıkaracağım dedim bitti dedi evin oraya bıraktı beni in arabadan diye ikimizde ağladık bende nolur inan bana dedim oda madem sen yazmadın git babana söyle bunu ortaya çıkar savcılığa ver bişey yap temize çıkar kendini dedi yoksa asla ben bunu yediremem kendime dedi bana çaresizce tamam dedim kızlar biliyorum çok yanlış bişey yalan söylemiş olmam ama ben onu kaybetmeye dayanamam bir allahın belasının mesajları yüzünden ne olur bana akıl verin ben nasıl savcılık kaydı çıkartcam nasıl bunu yapabileceğim bir akıl verin o kadar harika bir günün sonu hüsran oldu lütfen çok ihtiyacım var yardımınıza [/

attigin mesajlarda ne yaziyorduki tam olarak,onun ahlak disi yazismalarina sende ayni sekilde cevapmi verdin,biraz daha anlatirsan yardimci olabiliriz.
ne olursa olsun yalan söylemen yanlis olmus ama....

Valla şimdi canımcım, benim sana iki sorum var;

1.O bir ay önce olan bir mesajlaşma, tamam ama. Yani bir ay öncesinde siz ayrımıydınız? Yoksa şimdiki sevgilin o zaman daha hiiiiç yok muydu? Hani ayrılık dönemimiydi o dönem sizin için?

2.Sen o mesajları buraya üstü kapalı kopyalasan da görsek içeriği? Yani sen de mi azcık açık saçık konuşmuştun?

Cevap bekliyorum 2 soruma. Ona göre yorum yapacağım.

attigin mesajlarda ne yaziyorduki tam olarak,onun ahlak disi yazismalarina sende ayni sekilde cevapmi verdin,biraz daha anlatirsan yardimci olabiliriz.
ne olursa olsun yalan söylemen yanlis olmus ama....

canım ben cevap vermedim mesajlara o yazmıştı ama mahvoldu görünce nasıl olur böyle bişey diye mecbur olarak yalan söyledim aklım gitti ya ağladı resmen karşımda

canım 1. sorunun cevabı evet ayrıydık onda o vardı ama ayrıydık 2. sorunun cevabı ise mesajların hepsini sildim yanlışlıkla o allahın belası bana sapıkça şeyler yazmıştı

canım ben cevap vermedim mesajlara o yazmıştı ama mahvoldu görünce nasıl olur böyle bişey diye mecbur olarak yalan söyledim aklım gitti ya ağladı resmen karşımda

sen ayni sekilde cevap vermediysen erkek arkadasin sana niye kiziyorki,ilginc.
darilacagi birsey varsa o mesajlari hala facete sakli tutuyor olmandir.umarim o sapigi arkadas listende barindirmiyorsundur hala.

yalan yalan doğurur canım
bunun ilerde karşına çıkmıcağnı dşünüyorsan yanılırsın. benimde buna benzer bi olayım olmuştu ayrıyken biriyle konuşmuştum tekrar barışınca bna sordu ayryken konuştuğun var mıydı dedi yok dedim yalan söyledim ama o bi şekilde öğrenmiş ben en çok onu üzdüğüm için üzülmüştüm.
açık açık söyle o yazdı ben cvp vermedim de o an korktğm için yalan söyledim de

canım öyle yeminler ettim ki artık dönüşü yok çok yemin ettim kendimden iğreniyorum

ben sunu anlamadim, sadece onun msjlari var ben isey yazmadim diyosunuz,
madem oyle erkek arkadasiniza neyi ispat edeceksiniz?
o size niye kizdi?
yalan bunun neresinde madem sizin yazdiginiz bi cevap yok?

Benimde başıma böyle bişey gelmişti . Ama tabi seninkinden farklı ben hiç konuşmadım aslında tamamen merakımdandı
Biri msne eklemişti ama kimsenin bilmediği bir msn. Bitek sevgilim ve ben varız zaten msnde kullanmıyordum. Aramızda bozukdu biri eklemiş dedim sil kabul etme dedi tamam dedim oradan sildim.
Kimdi acaba nerden buldu diye başka bir msne ekleme gafletinde bulundum ama niyetim sadece kim nerden bulduydu ekler eklemez pişman oldum aman banane deyip siliverdim meeğer silinmemiş aynı akşam sevgilimin o msne gireceği tuttu. Ben tabi ne diyeceğimi bilemedim ben eklemedim biri eklemiş falan filaaaan. Yemedi sen eklemişsiin görüyorum dedi. Yeminler karşılıklı ağlamalar. Bana aşkla bakan adam taş oldu o gün. Sonra tamam böyle böyle korktum diyemedim dedim o da zorda olsa anladı. Gerçekten korktuğum için iyicene batmıştım.
Ama her fırsatta başıma kaktı kavgaların sonu aldatttın beniye kadar geliyordu.
Ama aldatmadım ne fikren ne ruhen. Bugun kabul etse yarın gene kakar başına.
Yinede en güzeli doğrusunu söyle sen.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben sunu anlamadim, sadece onun msjlari var ben isey yazmadim diyosunuz,
madem oyle erkek arkadasiniza neyi ispat edeceksiniz?
o size niye kizdi?
yalan bunun neresinde madem sizin yazdiginiz bi cevap yok?

facebook um çalınmış o mesajların benle ilgisi yok bana yazılmadı demiş arkadş
ama msjlar ona yazılmış

ben böyle anladım inş dğru anlamışımdır

Bence hemen doğruyu anlat olduğu gibi.
Benimde benzer bi olay başıma gelmişti.
Sevgilimle yazın 2 hafta bi ayrılık yaşamıştık bende dershaneden bi erkekle görüşmüştüm ve barıştığımızda ona hiç söylemedim.
Oda ertesi gün öğrenmiş geldi bağırdı çağırdı.
O öyle yapınca ben hem görüştüğümü hemde eski sevgilimle konuştuğumu anlattım tabi baya bi kızdı eski sevgilide ne demek diye ama doğruyu söylemiş oldum.
Keşke unutmasaydın silseydin ama unutmuşun işte.
Doğruyu söyle ve en azından için rahatlasın biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…