- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
canım seni bu kadar seviyorsa , ondan özür dileyerek kendini affettirebilirsin bence. Ya da baya bi peşinden git, affedecektir. Ama kendini geri çekmesini bil sonra.
uff ne yazık ki geç kaldım..Bir şey demeye başlayıp bunu yeminlerle pekiştirdikten sonra geri vites yapmak pek hayırlı sonuçlara vesile olmaz... Nitekim de son yorumunu okuduğumda öyle olduğunu gördüm.. Zaten ona koymuş bu durum, inkar etmeye devam edip bir şekilde inandırarak onu bu ruh halinden çıkartabilirdin.. Onun deyimiyle zoruna giden şeyi senin ağzından duymuş olması bu sefer daha kötü olmuş.. çok üzüldüm gerçekten.. Doğruları söylemek, ancak doğrularla başladığın bir cümlede anlamlıdır.. Yalan ile başladığın cümleyi doğruyla devam edersen istemediğin şeyler olur.. Sevdiğini kaybetmemek adına insan yalanlar söyleyebilir... Ucunda mutluluk varsa tabi.. Anı kurtarmak için.. Inandıktan sonra zaten konu kapanırdı.. şuan yapman gereken şey, madem yalan söylediğini kabul edip doğruları söyledin, o vakit yılan gibi kıvrak cümlelerle olayın harareti geçtiğinde onu kazanmaya çalış..
Uff ne yazık ki geç kaldım..bir şey demeye başlayıp bunu yeminlerle pekiştirdikten sonra geri vites yapmak pek hayırlı sonuçlara vesile olmaz... nitekim de son yorumunu okuduğumda öyle olduğunu gördüm.. zaten ona koymuş bu durum, inkar etmeye devam edip bir şekilde inandırarak onu bu ruh halinden çıkartabilirdin.. onun deyimiyle zoruna giden şeyi senin ağzından duymuş olması bu sefer daha kötü olmuş.. çok üzüldüm gerçekten.. Doğruları söylemek, ancak doğrularla başladığın bir cümlede anlamlıdır.. Yalan ile başladığın cümleyi doğruyla devam edersen istemediğin şeyler olur.. Sevdiğini kaybetmemek adına insan yalanlar söyleyebilir... Ucunda mutluluk varsa tabi.. Anı kurtarmak için.. İnandıktan sonra zaten konu kapanırdı.. Şuan yapman gereken şey, madem yalan söylediğini kabul edip doğruları söyledin, o vakit yılan gibi kıvrak cümlelerle olayın harareti geçtiğinde onu kazanmaya çalış..
ama yalanla devm eden bir ilişkiden hayır geleceğine inanmıyorum ben bence pinksweetlolita en iyisini yaptı dürüst oldu.erkek arkadaşı onu gerçekten seviyorsa eminim döner ağladığına göre gerçekten çok değer veriyor ona...
canım ne yapmalıyım sence şu durumda üstelemek istemiyorum çok pişmanım ve bana bugün arabada senin bahsettiğin şansı tanıdı bana doğruyu söyle unutacağım uzatmayacağım dedi ama ben aptal gibi inkar edip yeminler etmeye devam ettim çok kötü ve basit hissediyorum kendimi karşımda resmen hüngür hüngür ağladı ben seni sevmekten başka bişey yapmadım diye bitmiş gibi hissediyorum kendimi ...
ama yalanla devm eden bir ilişkiden hayır geleceğine inanmıyorum ben bence pinksweetlolita en iyisini yaptı dürüst oldu.erkek arkadaşı onu gerçekten seviyorsa eminim döner ağladığına göre gerçekten çok değer veriyor ona...
Sana asla ve asla "neden böyle hak vermiş de yalana baş vurdun " diyemem.. Çünkü o an ki panikle belki de tedirginlikle hemen ağzından yalan söylemek çıkmıştır.. Çok normal ben olsam ben de aynı şekilde yalan söyleyebilirdim... İmkanın varsa eğer, yaşadığı yere git çık karşısına ve ne kadar pişman olduğunu, sonuçta cevap yazmadığını ve onu kaybetmekten korkup yalan söylediğini, sonrasında da dürüst bir şekilde ona itiraf ettiğini anlat.. Dil dök.. Telefonda yada nette olmaz bunun düzelmesi bence.. Olursa bile epey zaman alır, en etkilisi yüz yüze...
ah ahh canım senin yaşadıklarını biliyorum çünkü aynı hatayı bende yapmıştım. sonra karşısında yalvar yakar olup, geri döndürmüştüm. hala aramızda bir güven sorunu var ama kendim ettim kendim buldum
şunu da öğrendim ki karşılıklı konuşmaya çalış, peşini bırakma. aşık bir erkek gözleriyle görse bile sevdiği kadına inanmayı seçermiş. monte kristo'da olur mu öyle şey demiştim ama doğruymuş...
umarım sen de sonunda geri kazanırsın, sakın pes etme...
onun gözünde çok düştüm canım yaparım giderim şurdan 240 km onun memleketi biner giderim ama kendimi çok basit hissediyorum o aşağılığın yazdıklarını hatırladıkça üsteüne bir yalan daha kattım ben bi arkadaşım yapmış dedim arkadaşımda seni arayacak falan dedim bundan sonra itiraf ettim yalan üstüne yalan söyledim çok alçalttım kendimi ama ne yaptıysam onun için sevdiğim için yaptım yemin ediyorum ki sadece kaybetmemek uğruna yaptım çok iğrenç bi durum bu....
Tatlım ben sana yaptığın şey için kızmıyorum ve çok iyi biliyorum neden yaptığınıDüzelteceğine inanıyorum aranızı, yeter ki kazanmak iste.. Herkes hata yapabilir kimse kusursuz değildir ki şu hayatta.. Pişman olduysan yaptığından ve "evet aslında durum şu" diyebildiysen, karşısına çıktığında daha da etkileyici konuşursun.. İnsanlar neler neler yapıyor bi düşünsene şu zamanda.. Senin sevdiiğini kaybetmemek uğruna söylediğin 2 yalan mı iğrenç olacak.. Azcık bekle ortalık durulsun sonra hemeeen doğru sevdiğinin yanında al soluğu.. Onu kaybetmemek için elinden gelenini yap.. Madem yaptın bir hata telafi etmek için elinden gelenini ardına koyma.. Zaten barışmak için yanına gitmenin faydası olacaktır..
bence şuanda herşeye rağmen asla bırakmamalısın.Eğer hiçbirşey yapmassan durumu kabullendiğini düşünür.Seni kaybetmemek için yaptım demelisin yada yine ona haber vermeden onunn bulunduğu şehire git ve tut kolundan beni dinleyeceksin de.Yalnız konuşabileceğiniz bir yere gidin ve tüm hissettiklerini ona anlat.Kendini kötü hissettiğinide anlat sen elinden geleni yap o zaman verdiği tepkiyi hep beraber değerlendiririz cnm ama kesinlikle kendi haline bırakmamalısın aklına bin türlü şey gelir çnkü
bence şuanda herşeye rağmen asla bırakmamalısın.Eğer hiçbirşey yapmassan durumu kabullendiğini düşünür.Seni kaybetmemek için yaptım demelisin yada yine ona haber vermeden onunn bulunduğu şehire git ve tut kolundan beni dinleyeceksin de.Yalnız konuşabileceğiniz bir yere gidin ve tüm hissettiklerini ona anlat.Kendini kötü hissettiğinide anlat sen elinden geleni yap o zaman verdiği tepkiyi hep beraber değerlendiririz cnm ama kesinlikle kendi haline bırakmamalısın aklına bin türlü şey gelir çnkü
canım gideceğim yanına ama kendimi çok basit hissediyorum o kadar yalandan inkardan sonra itiraf ettim bide o mesajlaştığım alçaktan borç para istemiştim onada şahit oldu işte bu beni kendimden iğrendiriyor onun gözünde ne kadar değerliyim bibilsen canımama onu hep hayal kırıklığına uğrattım ufak ama ona ağır gelen şeyler ile... inş. tekrar bana güvenir inanır onu çok seviyorum bugünkü ağlaşını bi görseydiniz kahroldum öldüm gözümün önünden gitmiyor o ıslak gözleri iğreniyorum kendimden ...
Borç para istediğini gördüğüne şahit olması neden iğrendiriyor kendinden? Neden borç para istediğini yazmış mıydın mesajlarda? Ağlamasının ne kadar içini acıttığını tahmin edebiliyorum canım :44: ama şuan kendini sorgulamayı bırakıp toparlanmalısın.. Çünkü enerjini sevdiğini kazanmaya harcayacaksın.. Ve umuyorum ki başaracaksın bunu..
arkadaşlar çok çeşitli cevaplar var fakat bir arkadaşın da dediği gibi bunu bir erkek yapmış olsaydı eğer gerçekten sayıp sayıştırırdık sanırım gerçekten çok fazla tarafsız olamıyoruz .o an ki tepki olarak yalan şöylemişsin fakat onun üzerine başka bir yalan söylemen kötü olmuş çünkü ben asla ilişkide yalan olmasını doğru bulmuyorum.bide bir erkeğin sevdiği kız karşısında ağlaması bunu o kız için yapması bence o erkeğin en içten en saf halidır.Bide bu para konusu ne onu anlayamadım canım?
canım facete msjlaştığım o kişiden zamanında borç para istemek zorunda kalmıştım o msjıda gördü daha bi alçaldım gözünde iğrendim kendimden ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?