hüngür hüngür ağlayan sevdiğim herşeyim...

cnm gerçkten zor bir durum fakat yukarıdaki arkadaşlarında dediği gibi yanii sadece karşı taraf sana sapıkça şeyler yazmışsa sen hiç cvp vermemişsen sevgilinin seni suçlamasını anlayamadım neyle suçluyor neyi kaldıramazmış anlamadım ben tam olarak

Tatlım çocukla konuşmuş sadece sapıkça dediği kısımlara cevap vermemiş. Çocuk açısından bakarsan hiç bir erkek kaldırmaz. Ben kızım ayrı olduğumuz şu dönemde birinle konuşmasını görsem kaldıramam ben.

canım anladım ama içerik ne yani nasılsın vs. gibi konuşmuş olsalar sonrada çocuk sapıkça şeyler yazdığında pinksweetlolita cvp vermediyse bence erkek arkadaşının pinksweetlolita yı suçlaması yanlış değil mii ?

birde çocuk sapıkça syler yazmaya başladğnda derhal silip engellemeliydin

eğer devam etmesine izin verdysen erkek arkadşnn tepki vermesi normal.

sonuçta olan olmuş zamanı geriye çeviremezsin
tek yapman gereken doğruları söylemen tabi bu benim fikrim :26::26:

facebook um çalınmış o mesajların benle ilgisi yok bana yazılmadı demiş arkadş
ama msjlar ona yazılmış

ben böyle anladım inş dğru anlamışımdır

anladim canim tesekkur ederim.
yapilacak sey bencede biran once dogrulari anlatmak.
ne olursa olsun bi iliski yalan uzerine kurulamaz, kaldiki bu durunu duzeltmeninde dogrulari anlatmaktan baska yolu yok gibi..

canım haklısın doğruyu söylemem gerek ama o anın gerginliğiyle üzüntüsüyle türlü yeminler ettim
canım o allahın belasının yazdıklarını görmesi yeterli oldu ben yediremem bunu dedi
canım haklısın ama o aşağılık sapıttı ben cevap vermedim ki ama o görünce yazılanları ağladı resmen hala çok kötüyüm anlatamam ya
başta nasılsın v.s tarzı konuştuk ama sonlara doğru o allahın belası ahlaksız şeyler yazdı ben cvp vermedim tabiki
Bu kadar tepki verdiğine göre anladığım kadarıyla nasılsın değil olay canımcımmm
Öyle mi pinksweetlolita
normal muhabbet ediyorduk sonlara doğru sapıttı o salak

anladim canim tesekkur ederim.
yapilacak sey bencede biran once dogrulari anlatmak.
ne olursa olsun bi iliski yalan uzerine kurulamaz, kaldiki bu durunu duzeltmeninde dogrulari anlatmaktan baska yolu yok gibi..
haklısın canım ama çok yemin billah ettim o anda aklım gittionu kaybetmemek için saydım yeminleri

canım sen erkek arkadaşına o normal mesajlaşma sırasındaki mesajlaşmaları da mı senin yazmadığını söyledin?
bir arkadaşını ayarla öyleyse, o ben yazıştım bu benim arkadaşım benim feysim yoktu filan desin bari ama yalan söyleyerek nereye kadar gider onu da bilmiyorum

Hata yapar böyle birşey demesin ucu bucağı kaçar yalanların , bence en iyisi doğrusunu anlatmak.

Canım keşke silseymişsin yaa.Yada facebook a girmeseymişsin msjı tutuyor olmana da kızmıştır belki ama karşındaki insan sana ahlaksızca konuşmuşsa sen hiç bir şekilde cvp vermemişsen burda senin hatan yok ki yani kaldırması gereken senin bir yanlış davranışın yok.Ki şuan bu dediklerimide ona söyleyemessin çnkü ben değildim demişsin keşke faceim çalındı demeseydin de bir arkadaşım biliyor şifremi o konuşmuş deseydin.Yada cnm yalanla olmaz açık açık buluşun ve durumu anlat ben ne yaptım ki kaldıramıyorsun de ? o ahlaksız öyle şeyler yazdı ama cvp vermedim ve facetende çıktım zaten bu gizlediğim birşey olsaydı silerdim demekki ben birşey yapmadım ki silmedim. Senden saklayacağım birşey yapmadım desen iyi olur mu kii bilemedim ?

canım 1. sorunun cevabı evet ayrıydık onda o vardı ama ayrıydık 2. sorunun cevabı ise mesajların hepsini sildim yanlışlıkla o allahın belası bana sapıkça şeyler yazmıştı

Yani, sen bir şey yazmamışsın ki , niye bu kadar tavır yapıyor anlamadım? Neyi yediremezmiş? Bana saçma geldi...

Tarafsız bakamıyoruz ne yazık ki . Erkek yapmış olsaydı böyle bişeyi saydırıyor olurduk. Tamam büyük bişey yok ama başkasınla konuşmış olmasını kaldıramamış olabilir. Yani kim kaldırabilir ki

Katılıyorum aynı şekilde bende kaldıramazdım böyle bişeyi.

ben samimi konuşamalara bile gıcık olurum ki o şekilde bi mesaj görsem bende ayrılırdım yani, yalan soylenmesi ise olayı dahada kötü noktalara götürmüş. bilemiyorum artık ne diyim hayırlısı olsun 2 taraf içinde.

Dediğinizi yaptım doğruları bir bir söyledim bana öldüğüm gün bugündür sana hakkımı asla helal etmiyorum deyip telefonu kapattı... Ben çok alçaldım benim bir erkekten para istememi bilmiş olması benim için ölümdü zaten gözünde o kadar küçük duruma düştüm ki artık bitti.... Biz çok mutluyduk ama mutluluk bize göre değilmiş anlaşılan..son sözüm kendimden iğreniyorum!!!

Son düzenleme:
Canım zamana bırakmak en iyisi. Şuan bende bir senelik erkek arkadaşımla hayatımda herşeyi paylaştığım insanla konuşmuyorum on günü geçti ara ara hakarete varan laflar ettik birbirimize. Daha dün bile dediğim olayı başıma kaktı. Ben zamana bıraktım. Sende öyle yap. İnşallah herşey yoluna girer

Canım seni bu kadar seviyorsa , ondan özür dileyerek kendini affettirebilirsin bence. Ya da baya bi peşinden git, affedecektir. Ama kendini geri çekmesini bil sonra.

Uff ne yazık ki geç kaldım.. bir şey demeye başlayıp bunu yeminlerle pekiştirdikten sonra geri vites yapmak pek hayırlı sonuçlara vesile olmaz... nitekim de son yorumunu okuduğumda öyle olduğunu gördüm.. zaten ona koymuş bu durum, inkar etmeye devam edip bir şekilde inandırarak onu bu ruh halinden çıkartabilirdin.. onun deyimiyle zoruna giden şeyi senin ağzından duymuş olması bu sefer daha kötü olmuş.. çok üzüldüm gerçekten.. Doğruları söylemek, ancak doğrularla başladığın bir cümlede anlamlıdır.. Yalan ile başladığın cümleyi doğruyla devam edersen istemediğin şeyler olur.. Sevdiğini kaybetmemek adına insan yalanlar söyleyebilir... Ucunda mutluluk varsa tabi.. Anı kurtarmak için.. İnandıktan sonra zaten konu kapanırdı.. Şuan yapman gereken şey, madem yalan söylediğini kabul edip doğruları söyledin, o vakit yılan gibi kıvrak cümlelerle olayın harareti geçtiğinde onu kazanmaya çalış..

şuanda olay taptaze olduğu için çok kötüyüm zamana bırakmayı düşünüyorum umarım başarabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…