Hüngür hüngür ağlayarak yazıyorum..

Kapris başa bela işte çok fevri davranmissiniz resmen istediği olmayan çocuk gibi. Olaylar biraz demlensin üzerine gitmeyin kimsenin sonra kendinizi bi şekilde affettirirsiniz. Bundan sonra da daha uyumlu olun kendi iyiliğiniz icin

Baştan sona hatalısın. Ablan enişten şehir dışından gelmiş. Asıl senin davet etmen gerekirdi. Alışverişin ablandan daha mı kıymetli.

Sonra eşin.... Eşine niye kızıyorsun, eniştene nasıl gelme diyemez ki. Hem senin akrabaların kocanın değil. Boşuna adamıda sinir ettin....

Ablana gelince az bile demiş sana....

Annene gelince, o annenin yerinde olsam suratına bile bakmam.

Şimdi ağlasan kime ne fayda. Yaptığın yanına kar kaldı.

Hepsinden özür dilemelisin. Gerçi kabul etmezler ya neyse.

ben olsam bende senin ozrunu kabul etmem . Herkzin gonlunu kazanmak icin baya bi caba sarfetmelisin .Ayip olmus gercekten .

Hiç bir neden bahane olamaz. Yok şu dönemdeyim yok bu dönemdeyim laflarını geçiniz. Bir anne olarak kızım bana böyle davransa fena tepki koyarim. Abla ve enisteyi olaya katmiyorum bile. Annemizin yanında onlara yapılan solda sıfır kalır.
14 yaşında ki kızım bile istediği olmayınca bu kadar kapris yapmiyor.
İcinizi rahatlatmak istiyorsunuz ama malesef benden en tepkisiz cevap budur.

Tatil planına sinirlerin bozuktu bu olayda bu yüzden fazla tepki verdin sanırım
Haklıyken haksız durumuna düşceksin
Tepkini yanlış yerde veriyorsun
Diğer olayda ben eşimle başbaşa tatil yapmak istiyorum ve emrivaki plan yapılmasından hoşlanmıyorum deseydin bugün gereksiz bir tepkin olmayacaktı
Eniştenin bu pervasız durumunu çözmelisin bu konuda sen haklısın ama eşin rahatsız olmuyor sanırım
Bugünkü tepkin odlukça yanlış
Gönüllerini al ama sebeplerinide söyle
Gecenki tatil mevzusu hakkındaki düşüncelerini regl olduğunu vs
Eşinle ayrıca konuşmalısın bugün hatalıydım özür dilerim ama ben seninle başbaşa zaman geçirmek istiyorum ablamın eşide olsa bizşmle ilgili bir plan yapılırken dışardan izlemek istemiyorum falan diye
Annendende özür dilemelisin

Seni iyice delirttiler. Ablan senin de yardiminla tatilde rahat etmek istiyor, enistenle eşin kafalarına göre beraber takılmak istiyor. Seni düşünen yok. Bu konuda verdiğin tepki fazla evet ama onlar da çok dusuncesiz ya hu.
Dusuncelerinde haklisin, kendini savunma şeklin yanlış olmuş. Ben olsam zamana bırakırım açıkçası. Ablam ve eniştemi arayıp asla ozur dilemem.

Birden benim kızım olduğunuzu düşündüm ve inanın yüreğim sıkışti.. bir bebeginiz var mı bilmiyorum eger varsa bilirsiniz yoksa da dogunca anlarsınız... Kakasini güle oynaya yıkayıp, emek emek büyüttüğum cocugundan bu sözleri işitmek nasıl yaralar nsani.. karşılık olsun diye yapilmiyor, annelik görevi ama yine de azıcık saygı vefa da hakkidir

ben olsam ömür boyu konuşmazdım senle . önce kendini değiştirmelisin çok sinirlisin bu kadar basit birşeyi bile abartıp etrafı karıştırmışsın ama hatanı farketmen güzel birşey . zamanla düzelir ama kalpleri hep kırgın olacak sana.

Annenizin gönlünü alın çok doldugunuzu anlatın. Ablanız varken annenizin gönlünü alamazsınız. Ablanız gitsin zaman tanıyın birbirinize. Bir daha da bence böyle kıntrolsüz davranmayın. Kötü niyetli değilsiniz muhtemelen ablanız ve eniştenize dolmuşsunuz ve o öfke ile bu şekilde davranmışsınız ancak siz de biraz şımarık ve kaprislisiniz. Psikolojik destek alın mutlaka kendiniz için. Eşinize de uzun bi özür mesajı atın. Eve gelince güzel karşılayın. Gönlünğ alın.

Ablan gelmiş ya ne alisverisi acilleri alsın gelsin esin nolacak sen gitmesen fazla abartmissin arayip ablana soylemek nedir ne kadar ayıp hele hele annene dedigin kelime terbiyesizlik resmen affetmemekte haklı ama biraz durulunca tekrar ara enistenide ablanida annenide en çok onlara ayip etmissin esin eve gelir nasılsa halledersin bu arada yas kac

Ağla bir zahmet ablanlar kaç yılda gelmiş bencilliğinle mafetmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…