- 20 Haziran 2013
- 825
- 802
- 53
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
canım sinirlenecek bir şey yokmuş aslında o kadar da. Hamile falan mısın?hani bu kadar tepki verdiğine göre hormonal bir şey olabilir diye düşündümÇok kötüyüm iki dakkada herkes bana küstü.. Annem ablam eşim..
Eşimle bugün alışverişe gidecektik işe gtti sabah gelince gidecektik. Tam eşim eve gelecek nerdesin diyorum enişten geliyormuş yanıma dedi. ( dün geldiler İstanbul dan ablamlar) ben de işim var diyemedin mi saatlerdir tek başıma seni bekliyorum dışarı çıkacaktık hani dedim. Emrivaki yaptı dddi. ablana söle o zmn düzgünce söylesin dedi. Aradım ablamı o da bişey yapamam diyince çok sinirlendim eşimi aradım bağırdım çağırdım işim var deseydin dedim hallet banane dedim yüzüne kapattım o sırada ağlıyordum annem aradı açmadım üç kez aradı açtım çok üzgün ve sinirli idim ne var ya defol deyip kapattım ( çok büyük terbiyesizlik ettim anneme çok üzgünüm ağlıyorum şuan) . Sonra ablam aradım söyledim size iyi tatiller kocanla bilmem ne diye laf soktu bir sürü. Eşimin teli bi saattr kapalı açmıyor. Açtı şimdi herkese senin yüzünden rezil oldum adam kırk yılda bi geliyo senin yüzünden aradı işim çıktı diye yalan söyledi ablan gitme demiş dedi. Herşeyi mahvettim şimdi dışarı da çıkmıycaz rezil dd oldum. Annemi aradım özür diledim kabul etmedi. Çok kötüyüm ve ağlıyorum. Nasıl düzeltirim ben bunları şimdi
yani tatlım şu işaretlediğim cümlen de ayıp olmamış mı şimdi? hiç mi hayatında sinirlenmedin? hiç mi haksız yere olsa da anneni kırmadın ona bağırmadın? yani ben yakıştıramadım bu karakterin veya kişiliğin bozuk ifadesini...Defol diyeceğim son insan annemdir heralde. Aşırı fevri davranmışsınız. Bu yaptıklarınıza regl döneminde olmanız bahane olamaz bence. Ya karakteriniz bozuk ya da psikolojiniz.
Yerinizde olsam aynı şehirdeyseniz hepsine gidip özür diler gönülleirini almaya çalışırdım.
yani tatlım şu işaretlediğim cümlen de ayıp olmamış mı şimdi? hiç mi hayatında sinirlenmedin? hiç mi haksız yere olsa da anneni kırmadın ona bağırmadın? yani ben yakıştıramadım bu karakterin veya kişiliğin bozuk ifadesini...
Konu alışveriş değil evde yalnız olmsm sürekli zaten herşey bundan kaynaklanıyo şuan anneme geldm annm konuşmuyorAblan gelmiş ya ne alisverisi acilleri alsın gelsin esin nolacak sen gitmesen fazla abartmissin arayip ablana soylemek nedir ne kadar ayıp hele hele annene dedigin kelime terbiyesizlik resmen affetmemekte haklı ama biraz durulunca tekrar ara enistenide ablanida annenide en çok onlara ayip etmissin esin eve gelir nasılsa halledersin bu arada yas kac
canım ağır gelmiştir o söz şimdi bayan bu yazdığını okuyunca daha çok üzülür diye dedim.yani düşüncen o yöndeyse daha nazik ifade edebilirdin nasıl olur artık orasını sen bileceksin.:Tamam pardon geri alıyorum. Peki kastettiğim şeyi daha kibar nasıl ifade edebilirdim?
Soruna gelirsek annemle karşılıklı ses yükseltmiş olabiliriz ergenlik yıllarımda ama kelime bazında bi terbiyesizliğim olmamıştır.
ama cidden adet dönemin de ben bazen kendimi tanıyamıyorumBu adet donemindeyim kilifina da hastayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?