Hüngür hüngür ağlayarak yazıyorum..

seni şişirip şişirip patlatmışlar sonunda, aslında sen haklısın ama patlaman sıkıntı olmuş, annenden özür dilemen lazım, eşinle de barışman lazım ama bence şu aşamada ablanla biraz uzak kalın bir eşinle barışıp kafanızı dinleyin daha sonra barışırsınız bir şekilde.

Doğruyu söylemek gerekirse ben de bir planı olduğu halde aniden gelen her davete "Tamam" diyen, "İşim var, kusura bakma" diyemeyen insanlara çok gıcık oluyorum. Ama siz cidden çok abartmışsınız. Tamam enişteniz emrivaki yapmış, eşiniz en baştan işinin olduğunu söylese daha iyi olurmuş ama söylememiş. Siz keşke bu kadar büyütmeseydiniz. Ablanızı aramanız, sonra annenize olan tepkiniz gerçekten çok aşırı fevri tavırlar. Herkesi yemeğe davet ederek gönüllerini al.

canım sinirlenecek bir şey yokmuş aslında o kadar da. Hamile falan mısın?hani bu kadar tepki verdiğine göre hormonal bir şey olabilir diye düşündüm

Siz arayıp bir yemek organize edin bir daha da on düşünüp bir konuşun özellikle de mens döneminizde yemeği dışarda ayarlayın da bir rezalet daha çıkmasın gerekirse eşiniz arasın emrivaki yapsın.

Defol diyeceğim son insan annemdir heralde. Aşırı fevri davranmışsınız. Bu yaptıklarınıza regl döneminde olmanız bahane olamaz bence. Ya karakteriniz bozuk ya da psikolojiniz.
Yerinizde olsam aynı şehirdeyseniz hepsine gidip özür diler gönülleirini almaya çalışırdım.

yani tatlım şu işaretlediğim cümlen de ayıp olmamış mı şimdi? hiç mi hayatında sinirlenmedin? hiç mi haksız yere olsa da anneni kırmadın ona bağırmadın? yani ben yakıştıramadım bu karakterin veya kişiliğin bozuk ifadesini...

Tamam pardon geri alıyorum. Peki kastettiğim şeyi daha kibar nasıl ifade edebilirdim?
Soruna gelirsek annemle karşılıklı ses yükseltmiş olabiliriz ergenlik yıllarımda ama kelime bazında bi terbiyesizliğim olmamıştır.

Konu alışveriş değil evde yalnız olmsm sürekli zaten herşey bundan kaynaklanıyo şuan anneme geldm annm konuşmuyor

canım ağır gelmiştir o söz şimdi bayan bu yazdığını okuyunca daha çok üzülür diye dedim.yani düşüncen o yöndeyse daha nazik ifade edebilirdin nasıl olur artık orasını sen bileceksin.:

Hadi ablaya kocaya yaptığınızı geçtim bu kadar trişka bir sebepten anneye nasıl defol denir ben anlayamıyorum. Hepsinden önce annenize kendinizi affettirmeye çalışın bence güzelce hormonal durmunuzu, saatlerce eşinizi beklemiş olmanızın gerginliğini ondan çıkardığınızı belirtin

Ben olsam ablanin yerinde cok fena olurdu yani.
Insanlari yok yere uzup kendn aglamanda garip
Sanki yedi kat el
Esinin gosterdigi anlayisi sen neden kendi ablanin esine ve kendi annene gostermedn?
Enisten gttyse burada esininde ablaninda anneninde bi sucu yok ne dusunup boyle agresiflestn ilginc.dogrusu

Öfkelenen insanların davranışından nasıl 1 insan karakteri olduğunu anlayabilirsiniz konu sahibi gibi, aksi huzursuz huysuz ve şimdide mutsuz .İnşaAllah bu huyunuzu zamanla düzeltebilirsin, ilk olarak kimleri kırıp döktüysen oradan başlayabilirsin kolay gelsin belki güzel akşam yemeğine çağırıp kırılan kalpleri onarabilirsin ne dersin ..?.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…