Hüngür hüngür ağlayarak yazıyorum..

Ne bu ofke bu celal ya?
Konunun derinligini bilmiyorum ama ilk yazilanlardan yola cikaraktan" simarigin, dedigim dedik, istedigi olmayinca ergenler gibi tepinen bi kiz" izlenimi biraktin.
Su hale bak. Mutlumusun yaptigindan?
Esini arayip " enistemin sav" ne demek ya?
Yiyorsa sen savaydin. Ablani aramissin enisteni engellemek icin, sozun gectimide gelmis kocana kiziyosun "sozunu geciremiyosun ne yaparsan yap sav" diye.
Rezillik su yaptigin.

Sen de gel üstüme devam et..

Öf ya cidden kötü olmus leo keşke biraz sakin kalabilseydin ablanlar başka şehirden gelmiş ....annen daha da kötü herkesin gönlünü almalısın zamanla üzüldüm senin icin...

Herşeyi geçtim de annene yaptığın ne biçim bir saygısızlık.
Olgunlaşmadan evlenmek yasak olsa keşke.

Ne güzel ablan ve eniştenle iyi geçinen bir eşin var
Üstelik enişten ve ablan bayram için gelmiş bayram öncesi ne gereksiz ne çocukça tavırlar yapmışsın. Ablanı arayıp sen de onunla alışverişe çıkabilirdin mesela yada dördünüz gezebilirdiniz çok da keyifli olurdu.
Neyse olan olmuş bir daha bu kadar saçma şeyler için kalp kırmazsınız.
Güzel bir özür dileyin bence hepsinden yemeğe de çağırabilirsin mesela.

Herkes ayni seyi demis zaten bende diyorum,evet bi carsiya gidixez diye kac saat de beklemis olsaniz o kadar cemkirmemeliydiniz. Sinir olmus olabilirsiniz da, kocaniz napsin bi de sizin ablanizin kocasi kendi akrabasi da degil. Yani onunda canina minnet..
Annenize bagirmaniz da eveet insan uzuluyo.icine veriyo bliyorum bana da cok.oluyo.. ama anneler kusmez,size kirilmamistir da biraz kizmistir. Arar konusur duzeltirsiniz arayiii :)

Abla eş anne neyse de ben o eniştenin yerinde olmak istemezdim
Abla ve eşin çok mahcup oldular ve arada kaldılar
Daha sakin olun
İki günlük dünya yazık olmuş

doktora gidin

abartı.. 2 saat sonra çıkarbilirdiniz ya da birlikte olabilirdiniz. herşeye böyle agresifseniz yakınlarınızın işi var valla.çekilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…