Hüngür hüngür ağlayarak yazıyorum..

Eski Konuklarınıza baktım da anneniz hariç çok haksız bulamadım. Enişte ablanızı dövüyormuş beş para etmez birisi.

İşiniz zor nasıl gonu alırsınız merak ediyorum hepsine ayrı ayrı büyük ayip yapmışsiniz

Yaptıklarınız akraba olduğu icin affedilir ama unutulur mu orası tartışılır, enistenizle eşiniz arasında ki muhabbeti boş yere yok etmişsiniz ben eniştenizden başlayarak eşiniz ablanız herkesten tek tek özür dile onları ya yemeğe çağırir yada dışardan yemek ısmarlar kendimi affetmeye calisiedim

Şu mens olayını bahane olarak görüyorum herzaman yani kendimizi kandırma olarak. Zaten ayda 1 tum kadınlar 1 hafta kadar mens yani :)

Ha arayi düzeltmek için onları kandirirsan mensten dolayi diye o ayri :) herzamankinden farkliydi cok kötüydum, aşırı stresliyidim vs.. aciklamanin ardindan yemeğe cagirabilirsin herkesi ya da dışarıda bir yemek ayarlarsin. Cok ozur dilersin tekrar tekrar. Cok mahçup takilirsin.

Ama normal halin bu değilse tabi. Genelde böyleysen kimse inanmaz yani. Genelde böyle değilsen de "ben hic normalde böyle yapar miydim siz biliyorsunuz" dersin.

Esine de cutemom gibi bir oyuncak eşek gönderebilirsin Üzerine de bir kart.

Afedersin de gerçekten iki dakikada herşeyi mundar etmişsin. Onu geçtim hızına hayran kaldım 4 kişiyi birbirine düşürmüşsün. Kendini affettirmelisin bir şekilde. Tek tek hepsinden özür dilemelisin kanımca. O akşam anlam veremediğim bir agresiflik vardı üzerimde nolur kusuruma bakmayın gibisinden

Bizim kiler olsa anlayış la karsilardi,zira deli dolu oldugumu bilirler,nrvarki bunda plan yapmissin bozulsun isyememissin,enistende gelebilirdi sizinle belki alisverise, üzülme ailen onlar olagan seyler canım

Kac yasindasiniz valla sizin yaptiginizi 8 yasindaki cocuk yapar ancak. Birde esinizi kucuk dusurmussunuz .ben olsam ben bile affetmem yap kir dok Özür dile hic sevmiorum.kusura bakma yuzune bakmasalar haklilar .bi alisveris yuzune bisuru insanin kalbini kirmissin bide bayram arefesi .bian once gönüllerini yapmaya bak

Her dediği olan küçük çocuklar gibi davranmışsınız. Yaşınızda küçük sanırım. Size iyi bir ders olur. Ablan olsaydım aylarca konuşmazdım. Ana yüreği çabuk barışır yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…