Hüngür hüngür ağlayarak yazıyorum..

Şuan anneme getirdi eşim beni uzak ilçelerde de olsak. Eniştem eve geldi. eşim de maç izliyor dışarda. Annemden özür diledim ama kabul etmedi benimle konuşmuyor

Ben bütün gün evde hep yalnızım ve çok sıkılıyorum. Eşim de çalışıp eve gelip susup oturmak istiyo ben de kimse ile konuşmadığım için akşam konuşmak istiyorum. Asıl sorun bu aslında ve herşey bundan kaynaklanıyo iyice evde oturmaktan psikolojim bozuldu bi iş bulup gircem inş en yakın zamnda. Bugün de normalde eşim tatil ama işe gtti gelince de gideriz dedi. Dün zaten 6 saat filan annemde idik ben ablam ve yeğenimle ailem ile vakit geçirdim eşim de eniştem ile takıldı maç yaptı playstation da dışarı çıktılar gezdiler. Ee bugün de tam eşimin gelme saati on dakka kalmış nerdesin diyorum enişten gelecekmiş geliyorum dedi emrivaki yaptı ben de gelme diyemedim dedi. Ben de bi işim var deseydin dedim diyemedim dedi. Burdan sonra bende çok sinirlendim. Eşim ablan ile hallet dedi ablamı aradım ablam da dedi işte senin eşin de bize gelince bizim şehire benim eşim her yere gdiyo dedi. Bişey diyemem dedi o sırada eşimi aradım bağırdım o da teli kapattı ağlarken annem aradı bunlar oldu.

Yaş kaç?¿

Eski konunuzu hatırladım. Siz ablasının 40 günlük çocuğu ile tatile çıkmaya "zorlanan" kişi değil misiniz?

Ben olsam hiç kimseden özür dilemezdim.
Eşinizin durumun ciddiyetinin farkına varması gerek.

Bazı abla-kardeşler can ciğer olmuyor, olamıyor. Zorlanınca da daha beter oluyor. Siz de böylesiniz. İlla da çok yakın olmanıza gerek yok ki. Saygı sınırları içinde yürütün ilişkilerinizi yeter.

Bu olayda eşinizi hatalı buldum. Sizi de tabi. Eşinize yeteri kadar anlatamadığınız için kendinizi. İstemiyorum diyeceksiniz. O anlayana ve kabul edene kadar. İstemiyorum hiç kimseyle birlikte tatil yapmak diyeceksiniz. Akşam beraber çay içmek istemiyorum mesela.

Bazı kişilere çok uç gelebilir tepkiniz ama sizi bu duruma ittiler aylardır. Önceki konularınızdan belliydi zaten

Damladı damladı ve bardak taştı.

Sizi önemseyen yok. Herkes kendi derdinde. O yüzden siz kendinizi önemseyin. Özür dilemeniz hata olmuş. Ayaklarına gitmeniz de hata. Sizi de adam yerine koysunlar.

Sinirlenebilirsin esine diger durumlar umrunda olmayabilir de bu tavrini sozlu olarak da kisi sahiplerine ulastirmissin.su.an esin enistenle geziyorsa seni tinlayan da yok.-bence bu senin ilk vukuatin degildir.

basta herseyi acık acık birlikte tatil istemiyorum deseydiniz aynı ortamda herkes daha az etkilenirdi

Eski konularinizdan haberdar olmayinca konu okundugunda simarik ve itici biri olarak algilanmaniz normal.

Halbuki ablaniz ve esi sizi hic umursamiyor, esiniz de size ev bitkisi muamelesi yapiyor.

Kadinlari evde cocukla birakip kendi hayatlarina bakma derdindeler. Esiniz sizinle vakit gecirmek istemiyor. Ve gecirmiyor.

Bu gercekleri bilince, annenize olan tavriniz disinda elestirebilecegim bir durum yok.

Hatta gereginden fazla pasifsiniz bana gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…