- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Sen kendi insanlığına bak benim insanlığımı eleştirmek senin haddine düşmez.böyle insanlar evleniyor ya bir de ustune cocuk yapıyorlar cocuk yetistiriyorlar(!)...
Şuan anneme getirdi eşim beni uzak ilçelerde de olsak. Eniştem eve geldi. eşim de maç izliyor dışarda. Annemden özür diledim ama kabul etmedi benimle konuşmuyorHerkes ayni seyi demis zaten bende diyorum,evet bi carsiya gidixez diye kac saat de beklemis olsaniz o kadar cemkirmemeliydiniz. Sinir olmus olabilirsiniz da, kocaniz napsin bi de sizin ablanizin kocasi kendi akrabasi da degil. Yani onunda canina minnet..
Annenize bagirmaniz da eveet insan uzuluyo.icine veriyo bliyorum bana da cok.oluyo.. ama anneler kusmez,size kirilmamistir da biraz kizmistir. Arar konusur duzeltirsiniz arayiii :)
Ben bütün gün evde hep yalnızım ve çok sıkılıyorum. Eşim de çalışıp eve gelip susup oturmak istiyo ben de kimse ile konuşmadığım için akşam konuşmak istiyorum. Asıl sorun bu aslında ve herşey bundan kaynaklanıyo iyice evde oturmaktan psikolojim bozuldu bi iş bulup gircem inş en yakın zamnda. Bugün de normalde eşim tatil ama işe gtti gelince de gideriz dedi. Dün zaten 6 saat filan annemde idik ben ablam ve yeğenimle ailem ile vakit geçirdim eşim de eniştem ile takıldı maç yaptı playstation da dışarı çıktılar gezdiler. Ee bugün de tam eşimin gelme saati on dakka kalmış nerdesin diyorum enişten gelecekmiş geliyorum dedi emrivaki yaptı ben de gelme diyemedim dedi. Ben de bi işim var deseydin dedim diyemedim dedi. Burdan sonra bende çok sinirlendim. Eşim ablan ile hallet dedi ablamı aradım ablam da dedi işte senin eşin de bize gelince bizim şehire benim eşim her yere gdiyo dedi. Bişey diyemem dedi o sırada eşimi aradım bağırdım o da teli kapattı ağlarken annem aradı bunlar oldu.Herkes ayni seyi demis zaten bende diyorum,evet bi carsiya gidixez diye kac saat de beklemis olsaniz o kadar cemkirmemeliydiniz. Sinir olmus olabilirsiniz da, kocaniz napsin bi de sizin ablanizin kocasi kendi akrabasi da degil. Yani onunda canina minnet..
Annenize bagirmaniz da eveet insan uzuluyo.icine veriyo bliyorum bana da cok.oluyo.. ama anneler kusmez,size kirilmamistir da biraz kizmistir. Arar konusur duzeltirsiniz arayiii :)
insanlıgınızla alakalı bir sey soylemedim, terbiyenizle (#!@?404) alakalı bir sey soyledim.Sen kendi insanlığına bak benim insanlığımı eleştirmek senin haddine düşmez.
Çok kötüyüm iki dakkada herkes bana küstü.. Annem ablam eşim..
Eşimle bugün alışverişe gidecektik işe gtti sabah gelince gidecektik. Tam eşim eve gelecek nerdesin diyorum enişten geliyormuş yanıma dedi. ( dün geldiler İstanbul dan ablamlar) ben de işim var diyemedin mi saatlerdir tek başıma seni bekliyorum dışarı çıkacaktık hani dedim. Emrivaki yaptı dddi. ablana söle o zmn düzgünce söylesin dedi. Aradım ablamı o da bişey yapamam diyince çok sinirlendim eşimi aradım bağırdım çağırdım işim var deseydin dedim hallet banane dedim yüzüne kapattım o sırada ağlıyordum annem aradı açmadım üç kez aradı açtım çok üzgün ve sinirli idim ne var ya defol deyip kapattım ( çok büyük terbiyesizlik ettim anneme çok üzgünüm ağlıyorum şuan) . Sonra ablam aradım söyledim size iyi tatiller kocanla bilmem ne diye laf soktu bir sürü. Eşimin teli bi saattr kapalı açmıyor. Açtı şimdi herkese senin yüzünden rezil oldum adam kırk yılda bi geliyo senin yüzünden aradı işim çıktı diye yalan söyledi ablan gitme demiş dedi. Herşeyi mahvettim şimdi dışarı da çıkmıycaz rezil dd oldum. Annemi aradım özür diledim kabul etmedi. Çok kötüyüm ve ağlıyorum. Nasıl düzeltirim ben bunları şimdi
15 mi evli degilmi esim filan diyo yahu 15 yasinda evlimi15 yaşındamısın
Of ne 15 i öle bişey olabilir mi mantıken15 mi evli degilmi esim filan diyo yahu 15 yasinda evlimi
Şimdi de ben annemde o eniştemi dışarı çıkardı geziyorlar tepem attı iyceBi mangal yakar eşim ,sen de buraya yazar affettirirsin kendini
Hahaha kız yok mübalağa yaptım. Yani 15 yaşında birinin hareketleri diye15 mi evli degilmi esim filan diyo yahu 15 yasinda evlimi
Mantiken olamasada gerçek hayatta oluyor dimi ama..Of ne 15 i öle bişey olabilir mi mantıken
Bende bi an çocuk gelin filanHahaha kız yok mübalağa yaptım. Yani 15 yaşında birinin hareketleri diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?