Hüngür hüngür ağlayarak yazıyorum..

Adam şehir dışından gelmiş eşin işim var demedi diye mi bu kadar kıyamet? Hadi ablana kızdın annenin ne suçu vardı kaynadı kadıncağız.. benim oğlum 7 yaşında bana defol dese inanın küserim. Siz koskoca evli barklı kadınsınız.
Oturduğunuz yerden kendinizi affettiremezsiniz. Aslında eşinize kızgın olduğunuzu onların arada kaynadığını söyleyin. Öyle olmasa bile. Bi pasta alın çiçek yaptırın Özür dilemeye gidin..

Ay bu nasıl birsey ya evlerden ırak ben annenden olsam seni asla affetmem anneye defol demek
Sizin mantığınizla giderse insanlar ne aile kalir ne bağ. Bide asla diyorsunuz. Büyük konuşmayin yarın birgün evladiniz ne der bilemezsiniz. Insan bazen lafini sözünü bilmez yine kendi utanır dersini alir olabilir böyle şeyler. Onu affetme bunu affetme öyle hayat mi olur.

Annelere patlaniliyo oyle.. bende cok yapiyorum. Ne var ne yok hep.kadincagizdan cikariyorum :/. Ben de uzuluyorm sonradan. Annemde oyle yakinmda oturmuyo yani aslnda uzmemem de gerek her an gidip.gorusemyorum da cunku..Neyse,bir iki tavir yapar duzelir canm takma kafanaaa..anne o..
Anliyorum seni insan evde oturunca.oyle.oluyo. ben de suan calismiyorum,aynen esim gelince virvir konusaym istyorum. Esim ise kendni dinlemek istiyo telefon pc ile ilgileniyo falan. Bi iletisimsizlik.oluyo evde. Aslinda dediginiz gibi sorunlar bundan cikiyo. Kucuk birseyi cozsek cozulcek bi cok sey. Bence imkaniniz varsa ise girin,yorulursunuz hemde disari cikmis.olursunuz. tumgun evde otur otur insan deliriyo..

Bu 2 erkek de karilarıyla mutlu değil ve sürekli basbasa takılmak istiyorlar. Niyeyse bu ikisi hakkında hep icimde aldatiyorlar galiba çıkıp çıkıp diye geciriyorum. Insallah öyle bir sey yoktur.

Siz de barısmayın kimseyle. Kafanız rahat olur. Esinizin is yerinde onunla çalışın hatta.

Kendinize hakim olmayı öğrenmezseniz daha çok kalp kırarsınız,kendinizi annenizin ve ablanızın yerine koyun siz ne hissedersiniz?hayat yapboz tahtası değildir,bencilliği bir kenara bırakın,gerekirse 1000 kere özür dileyin,kendinizi affettirin.bayram en güzel yol, bunu iyi kullanin.sözlerim ağır olsada sizin için söylüyorum,ilerde daha çok üzülürsünüz.

Valla abla da boyleyse ne yapsınlar adamlar
Kafa kafaya verıp kaderlerıne ıcmek ıcın bırarada olmakta da ısteyebılırler bence

Evladım kısırım ben

Zaman cnm zaman :)bir kaç güne düzelir hersey ararsın tek tek özür dilerim dersin ..bu ara psikolojim bozuk Vs Vs bahane uydurursun

Eşinizle uyum sorununuz var...eşiniz sosyal siz degilsiniz..icten ice bence bu durumu kaldiramiyorsunuz...bence bi uzmana danışın ve hayatınızı dolduracak biseyler bulun...

Düzeltemezsin.Hadi kocan annen neysede ablanla enişten kırıldılar muhtemelen.Eşinin gene zerre suçu yok.Böyle şeyler akrabalık iliskilerini bozar.

Konu alışveriş değil evde yalnız olmsm sürekli zaten herşey bundan kaynaklanıyo şuan anneme geldm annm konuşmuyor
Anliyorum skliyosundurda ayni evde olsan cabuk barisilirda artik evleriniz ayrı ve kirginliklarda haliyle dahada uzuyo

Sende yuzsuzluk et sarıl boynuna git gel özür dile op pes etme

Yasini merak ettim..ben evli bir bayana yakıştıramadım.enışte size deger vermiş,eşinin yanına gidecekmiş.o gün sen erteleseydın.hem eşini de mahçup ettin.ailen senin huyunu biliyor olmalı.Olan koca ve enişteye olmuş yazık.

Hiç yakışık alan bir durum değil tabi ki. benim evladim yapsa çok fazla kırıcı. Öfkesine hakim olmayışını adet dönemine yikmasi da yanlış bir tutum. Bir müddet cezalandirilmasi gerekir annesi tarafından . Sadece asla afetmem olayi fazla .
Zaten her zaman ofkeyke kalkan zarar görüyor tabloda ki gibi. Enistenin de kalbi incindi

Yalnızlık psikolojisine girmişsiniz.
Sinir harbi yaşamışsınız. Üzgün olduğunuz ortada , annen ve ablan tanıyordur seni , kırılmışlardır tabi ama affederler.
Siz de öfke kontrolünüze dikkat edin, inşallah uzayıp gitmez bayram üzeri hallolur her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…