- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Sizin mantığınizla giderse insanlar ne aile kalir ne bağ. Bide asla diyorsunuz. Büyük konuşmayin yarın birgün evladiniz ne der bilemezsiniz. Insan bazen lafini sözünü bilmez yine kendi utanır dersini alir olabilir böyle şeyler. Onu affetme bunu affetme öyle hayat mi olur.Ay bu nasıl birsey ya evlerden ırak ben annenden olsam seni asla affetmem anneye defol demek
Annelere patlaniliyo oyle.. bende cok yapiyorum. Ne var ne yok hep.kadincagizdan cikariyorum :/. Ben de uzuluyorm sonradan. Annemde oyle yakinmda oturmuyo yani aslnda uzmemem de gerek her an gidip.gorusemyorum da cunku..Neyse,bir iki tavir yapar duzelir canm takma kafanaaa..anne o..Ben bütün gün evde hep yalnızım ve çok sıkılıyorum. Eşim de çalışıp eve gelip susup oturmak istiyo ben de kimse ile konuşmadığım için akşam konuşmak istiyorum. Asıl sorun bu aslında ve herşey bundan kaynaklanıyo iyice evde oturmaktan psikolojim bozuldu bi iş bulup gircem inş en yakın zamnda. Bugün de normalde eşim tatil ama işe gtti gelince de gideriz dedi. Dün zaten 6 saat filan annemde idik ben ablam ve yeğenimle ailem ile vakit geçirdim eşim de eniştem ile takıldı maç yaptı playstation da dışarı çıktılar gezdiler. Ee bugün de tam eşimin gelme saati on dakka kalmış nerdesin diyorum enişten gelecekmiş geliyorum dedi emrivaki yaptı ben de gelme diyemedim dedi. Ben de bi işim var deseydin dedim diyemedim dedi. Burdan sonra bende çok sinirlendim. Eşim ablan ile hallet dedi ablamı aradım ablam da dedi işte senin eşin de bize gelince bizim şehire benim eşim her yere gdiyo dedi. Bişey diyemem dedi o sırada eşimi aradım bağırdım o da teli kapattı ağlarken annem aradı bunlar oldu.
Valla abla da boyleyse ne yapsınlar adamlarBu 2 erkek de karilarıyla mutlu değil ve sürekli basbasa takılmak istiyorlar. Niyeyse bu ikisi hakkında hep icimde aldatiyorlar galiba çıkıp çıkıp diye geciriyorum. Insallah öyle bir sey yoktur.
Siz de barısmayın kimseyle. Kafanız rahat olur. Esinizin is yerinde onunla çalışın hatta.
Valla abla da boyleyse ne yapsınlar adamlar
Kafa kafaya verıp kaderlerıne ıcmek ıcın bırarada olmakta da ısteyebılırler bence
EvladımSizin mantığınizla giderse insanlar ne aile kalir ne bağ. Bide asla diyorsunuz. Büyük konuşmayin yarın birgün evladiniz ne der bilemezsiniz. Insan bazen lafini sözünü bilmez yine kendi utanır dersini alir olabilir böyle şeyler. Onu affetme bunu affetme öyle hayat mi olur.
Zaman cnm zaman :)bir kaç güne düzelir hersey ararsın tek tek özür dilerim dersin ..bu ara psikolojim bozuk Vs Vs bahane uydurursunÇok kötüyüm iki dakkada herkes bana küstü.. Annem ablam eşim..
Eşimle bugün alışverişe gidecektik işe gtti sabah gelince gidecektik. Tam eşim eve gelecek nerdesin diyorum enişten geliyormuş yanıma dedi. ( dün geldiler İstanbul dan ablamlar) ben de işim var diyemedin mi saatlerdir tek başıma seni bekliyorum dışarı çıkacaktık hani dedim. Emrivaki yaptı dddi. ablana söle o zmn düzgünce söylesin dedi. Aradım ablamı o da bişey yapamam diyince çok sinirlendim eşimi aradım bağırdım çağırdım işim var deseydin dedim hallet banane dedim yüzüne kapattım o sırada ağlıyordum annem aradı açmadım üç kez aradı açtım çok üzgün ve sinirli idim ne var ya defol deyip kapattım ( çok büyük terbiyesizlik ettim anneme çok üzgünüm ağlıyorum şuan) . Sonra ablam aradım söyledim size iyi tatiller kocanla bilmem ne diye laf soktu bir sürü. Eşimin teli bi saattr kapalı açmıyor. Açtı şimdi herkese senin yüzünden rezil oldum adam kırk yılda bi geliyo senin yüzünden aradı işim çıktı diye yalan söyledi ablan gitme demiş dedi. Herşeyi mahvettim şimdi dışarı da çıkmıycaz rezil dd oldum. Annemi aradım özür diledim kabul etmedi. Çok kötüyüm ve ağlıyorum. Nasıl düzeltirim ben bunları şimdi
Bekara karı bosamak kolay derler o hesapEvladımkısırım ben
Illa çocuğum olması gerekmez annem var yeterli, annemle çok kavga etmişimdir de defol ne demek size normal geliyorsa o sizin probleminiz ben napayım.Bekara karı bosamak kolay derler o hesap
Anliyorum skliyosundurda ayni evde olsan cabuk barisilirda artik evleriniz ayrı ve kirginliklarda haliyle dahada uzuyoKonu alışveriş değil evde yalnız olmsm sürekli zaten herşey bundan kaynaklanıyo şuan anneme geldm annm konuşmuyor
Hiç yakışık alan bir durum değil tabi ki. benim evladim yapsa çok fazla kırıcı. Öfkesine hakim olmayışını adet dönemine yikmasi da yanlış bir tutum. Bir müddet cezalandirilmasi gerekir annesi tarafından . Sadece asla afetmem olayi fazla .Illa çocuğum olması gerekmez annem var yeterli, annemle çok kavga etmişimdir de defol ne demek size normal geliyorsa o sizin probleminiz ben napayım.
Konu sahibi hızını alamayıp 2de çaksaydın malum adet dönemindesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?