Hüngür hüngür ağlıyorum

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
32
ben ne yapcam ne olur yardım edin teselli verin bana çok kötüyüm yanlış bir işlem yaptım ve acığa çıktı isteyerek olmadı yardım edin bana ne olacak benim halim işim benim herşeyim

Herkes hata yapabiliyor iş yerlerinde. Önemli olan bilerek mi bilmeyerek mi yaptınız? Bilmeyerek olan bir şeyse zaten durumu kişilere anlattığınızda anlayışlı olacaklarını sanıyorum birde nasıl bir hata ki bu?

Ne oldu ne yaptınız sakince açıklayın bir

Burdan nasıl yardım edelim?
Umarım işten çıkmana neden olacak birşey değildir demekten başka.

Istemeden oldu dersiniz hata her ne ise ya da herkes anlamadan duzeltme sansiniz varsa duzeltin

Yapilan sey artniyetle yapılmadiysa cok sorun olacagini sanmiyorum. Ben de çalıştığım yerde cok kez yanlis yaptim. Ve birlikte calistigim herkes (genel mudur de dahil) hata yapiyor. Oyle olsa calisan insan kalmaz piyasada. Dedigim gibi artniyetle yapmadıysanız bu kadar panik olmayin. Durust bi sekilde açıklayın ama her seyi. Umarim isinizden olmazsiniz...

Hayır ya para çalmadım rapor yazılacaktı evrağa yazmadım

Bu yüzden niye bu kadar panik oluyorsunuz? Dikkatinizden kaçtığını belirtir özür dilersiniz, telafisi varsa telafi edersiniz. Devlet dairelerinde ne hatalar yapılıyor da pişkin pişkin işlerinin başında oluyor insanlar. Bir dahakine daha dikkatli olursunuz, bu geçmiş gitmiş artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…