- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
- Konu Sahibi mortaldance
-
Hayır ya para çalmadım rapor yazılacaktı evrağa yazmadım
Bana o toleransı tanımazlar bipliyim ben :)Bu yüzden niye bu kadar panik oluyorsunuz? Dikkatinizden kaçtığını belirtir özür dilersiniz, telafisi varsa telafi edersiniz. Devlet dairelerinde ne hatalar yapılıyor da pişkin pişkin işlerinin başında oluyor insanlar. Bir dahakine daha dikkatli olursunuz, bu geçmiş gitmiş artık.
Bana o toleransı tanımazlar bipliyim ben :)
Benim uyarı cezam vardı keisn daha büyük ceza alırım belki de işime son verirlerEn fazla tutanak tutarlar. Oda çok hatan varsa göze batmissan uyarı olarak. Amirlerin sana karşı tutumu iyiyse sözlü uyarir geçerler. Neden böyle kötü dusunuyorsun.
Memurum yarın belli olacak arkdaş aradı söyledi bugün işte değildimEe sonuc ne peki.
Buyuk bir sorun mu cikti?
Memurmusun sen?
Artık yazamam zamanında neden yazmadın diye soracaklar yarınBen hala tam olarak anlamadım. Rapor yazılmasını unuttuysanız yazın sımdı. Ne ki bu kadar kötü olan
Isten atmazlar bi sakin ol:)Memurum yarın belli olacak arkdaş aradı söyledi bugün işte değildim
Benim uyarı cezam vardı keisn daha büyük ceza alırım belki de işime son verirler
Emin misin ya çok korktum bu seferIsten atmazlar bi sakin ol:)
Kinama ve ayliktan kesme cezasi verebilirler.
Emin olunamaz.Emin misin ya çok korktum bu sefer
Şuan alacağım tüm tecrübeyi aldım çok büyük ders oldu iş benim için çok önemli maaşımı da kessinler önemli değilDaha önceden sözlü uyarılarin varsa ve sınırı aşmışsa bu sefer yazılı uyarı alırsın. Daha önce yazılı uyarılar aldiysan bu sefer en en fazla görev yerin değişir. Bence cok takma kafana insanlik hali. Bir daha ders olur sana tecrübe gibi düşün.
Fazla bir zararı yok sadece gören kişi tüm idareyi ayağa kaldırmışEmin olunamaz.
Ugrattigin zarara amirinin tutumuna ve eh biraz da hakkindaki yargisina bagli.
Sorusturma acilmasina tabi en basinda.bu dedigim cezalar yazili uyarinin bir ustu cezalar
Kötü bişey olur muSavunmasını yazın .gerisine dua edin
ben ne yapcam ne olur yardım edin teselli verin bana çok kötüyüm yanlış bir işlem yaptım ve acığa çıktı isteyerek olmadı yardım edin bana ne olacak benim halim işim benim herşeyim
ben ne yapcam ne olur yardım edin teselli verin bana çok kötüyüm yanlış bir işlem yaptım ve acığa çıktı isteyerek olmadı yardım edin bana ne olacak benim halim işim benim herşeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?