Hüngür hüngür ağlıyorum

Allah yardımcınız olsun, umarım umduğunuz kadar kötü sonuçlar doğmaz.
Fakat birşey demeden de edemeyeceğim, keşke kendiniz fark ettiğiniz zaman gidip bir üstünüze danışsaydınız. Geri dönüşümünü arasaydınız. 1 sene geçmiş üstünden.
Bence bu biraz sorumsuzluk gibi geldi bana.

Konunun iç detayını bilmiyorum tabii ki, fakat dediğim gibi hakkınızda hayırlısı olsun.
Malesef ki tecrübeler böyle ediniliyor.

Teşlekkr ederim sorumsuzluk yaptığımın farkındayım

Yanlislikla insan ölüyor . En fazla isten cikarsin kendini yipratma...

OHAL olmasaydı kınama kademe durdurma falan derdim de malum ortalık karışık.

Bir yıl önce yapılacaktı yapmadım açığa çıktı
Yani neden sakladınız ki?
Tamam hata yapılabilir,hepimiz yapıyoruz insanız neticede ama sorumluluk alıp,hatayı yaptığınızda "ben böyle birşey yaptım,nasıl telafi edebilirim,ne yapmalıyım"diye üstünüze danışsaydınız şu an bu halde olmazdınız emin olun.
Sorumluluk almayı öğrenin,bu hatada bir uyarı alırsınız belki işten alınmazsınız ama işvereninizin gözünde sorumluluk almayan biri olarak kalacağınıza emin olun.

Eminim zaten

İnsan beşer şaşar ellimde olamayan sebeplerden ötürü oldu
Neden elinizde değil bağlamadılar ya?Daha 23e yaşındasınız yeni memur sayılırsınız önceden de almışsınız uyarı.İşiniz her seyinizse biraz daha ciddiye alın

Çok önemli bir evrak vs bir şey mi unuttun ? Çok önemli bir belgeyse sıkıntı olur ama ciddi bir evrak değilse sorun çıkmaz . En fazla maaş kesimi vs olur . Devlet memurluğundan atılmak kolay değildir ,son zamanlarda bazı memurları khk ile ihraç ettiler mesela .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…