- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- 208
- Konu Sahibi mortaldance
-
Daha önce sözlü sonrasında hiç bu işlemlerden yazılı tutanak oldumuKötü bişey olur mu
Oldu uyarı aldımDaha önce sözlü sonrasında hiç bu işlemlerden yazılı tutanak oldumu
Teşlekkr ederim sorumsuzluk yaptığımın farkındayımAllah yardımcınız olsun, umarım umduğunuz kadar kötü sonuçlar doğmaz.
Fakat birşey demeden de edemeyeceğim, keşke kendiniz fark ettiğiniz zaman gidip bir üstünüze danışsaydınız. Geri dönüşümünü arasaydınız. 1 sene geçmiş üstünden.
Bence bu biraz sorumsuzluk gibi geldi bana.
Konunun iç detayını bilmiyorum tabii ki, fakat dediğim gibi hakkınızda hayırlısı olsun.
Malesef ki tecrübeler böyle ediniliyor.
Evet ama üzmeyin kendinizi.Teşlekkr ederim sorumsuzluk yaptığımın farkındayım
İnlallahEvet ama üzmeyin kendinizi.
İş hayatı bu, yeri geliyor insanlar ne hatalar yapıyor.
Ölüm kalım meselesi değil neticede.
İnşallah dediğim gibi, umduğunuz kötü sonuçlar ile karşılaşmazsınız.
Oha o kadar kolay mı ya devlet memurluğu bu basit mi buYanlislikla insan ölüyor . En fazla isten cikarsin kendini yipratma...
YaniOHAL olmasaydı kınama kademe durdurma falan derdim de malum ortalık karışık.
İnsan beşer şaşar ellimde olamayan sebeplerden ötürü olduNiye işini düzgün yapmıyorsun
ilk değilmiş hem...
Yaptiginiz uanlis i soyleyin de ona gore yardim edelimben ne yapcam ne olur yardım edin teselli verin bana çok kötüyüm yanlış bir işlem yaptım ve acığa çıktı isteyerek olmadı yardım edin bana ne olacak benim halim işim benim herşeyim
Yani neden sakladınız ki?Bir yıl önce yapılacaktı yapmadım açığa çıktı
Sadece sonuçta başıma ne gelir artık düzelmez yanlışYa
Yaptiginiz uanlis i soyleyin de ona gore yardim edelim
Eminim zatenYani neden sakladınız ki?
Tamam hata yapılabilir,hepimiz yapıyoruz insanız neticede ama sorumluluk alıp,hatayı yaptığınızda "ben böyle birşey yaptım,nasıl telafi edebilirim,ne yapmalıyım"diye üstünüze danışsaydınız şu an bu halde olmazdınız emin olun.
Sorumluluk almayı öğrenin,bu hatada bir uyarı alırsınız belki işten alınmazsınız ama işvereninizin gözünde sorumluluk almayan biri olarak kalacağınıza emin olun.
Vala bilmeden bisey diyemem kiSadece sonuçta başıma ne gelir artık düzelmez yanlış
Neden elinizde değil bağlamadılar ya?Daha 23e yaşındasınız yeni memur sayılırsınız önceden de almışsınız uyarı.İşiniz her seyinizse biraz daha ciddiye alınİnsan beşer şaşar ellimde olamayan sebeplerden ötürü oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?