Aynı şey bende de var nefret ediyorum vallaHurafelere ek olarak gelenek görenek de hiç sevmem ben. Türk toplumu asırı gelenekçi. Ben aklıma yatmayan ve veya gönlüme hoş gelmeyen hiç bir seyi yapmam.
Bilimsel araştırma getiriyoruz zaten doktorlara kızıyorTartışamaya girmeyin ''he he'' deyin geçin bizden önceki nesillerin kafasındaki şeyleri bilimsel araştırma getirsen değiştiremezsin.
Sarı tulbent göz yanılması yaparmış diyorum hala gözümle gördüm geçirdi diyoHe de geç benim eski kaynana da oğlum doğunca sarı tulbent getirmişti bende onu kaldır yada ben çöpe atayım demiştim bidaha işime karismamisti
Bu konuları cahil insanlarla tartışmakta ayrı bir cehalettir , tartışmayın hiç kendi bildiğinizi okuyun geçin...Kızlar selam. Az önce kv ve görümce ile aramızda hurafeler üzerine bir tartisma geçti. Eşim de bende hiç bir hurafeye inanmiyoruz. Kv sürekli saçma sapan şeyler dile getiriyor en sonunda konuya görümce de dahil oldu bende herşeye inanmıyorum ama sizinki de abartı dedi. Mesela kv diyor ki çocuk ateslenince eskiler annesinin salvarini giydirirmis gözüyle görmüşmüş doğruymuş. Sarılığa sarı tulbent olayı ayrı bir olay. Nette profosor yazısı bulduk okuttum. Sarı tulbent göz yanılması bile yapar zaten etkisi yoktur anca tesadüftür diyor. Aman doktorlar çok biliyor modunda. Siz ne düşünüyorsunuz bu hurafeler hakkında. Eşimle bizi dinsiz ilan edecek yakında kaynana
Kuvezde o zman sarı ışık koyarlardı beyaz yerine deseydinSarı tulbent göz yanılması yaparmış diyorum hala gözümle gördüm geçirdi diyo
Ben daha önce başkasından çok değişik şey duymuştum konuşamayan çocuklara cuma saatinde babasının ayakkabinla ağzına vurulması şok olmuştumYapım gereği he diyip gecemiyorum inada bindiriyorum huyum kurusunateşli çocuğa anne şalvarı benim için son nokta oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?