Muhabbet kusunun suyunu icirmeyi duydumda onu hic duymamistimBen daha önce başkasından çok değişik şey duymuştum konuşamayan çocuklara cuma saatinde babasının ayakkabinla ağzına vurulması şok olmuştum
Bunu da yakında duyarım belki aklına geldikçe sıralıyor zaarBen daha önce başkasından çok değişik şey duymuştum konuşamayan çocuklara cuma saatinde babasının ayakkabinla ağzına vurulması şok olmuştum
Sarı tulbent olsa kuveze gerek kalmaz falan diyebilirKuvezde o zman sarı ışık koyarlardı beyaz yerine deseydin
Ayyy neler duyucaz kim bilir daha ben artık bu cehalete şaşırmıyorumMuhabbet kusunun suyunu icirmeyi duydumda onu hic duymamistim
Hz Muhammet sulak yerdeymis heraldegeçenlerde de eşimin akrabası bize bi şey anlattı koca koca adamların buna nasıl inandığına şaştım kaldım, neymiş efendim pirinç hz.muhammedin terinden yaratılmış. yere 7 damla teri damlamış bi damlasıyla pirinç yaratılmış bi damlasıyla gül yaratılmış vs vs. bunla dalga geçince de ben dinsiz saygısız oluyorum
Tartışmaya girmeye değmez. İsteyen istediğine inansın.Kızlar selam. Az önce kv ve görümce ile aramızda hurafeler üzerine bir tartisma geçti. Eşim de bende hiç bir hurafeye inanmiyoruz. Kv sürekli saçma sapan şeyler dile getiriyor en sonunda konuya görümce de dahil oldu bende herşeye inanmıyorum ama sizinki de abartı dedi. Mesela kv diyor ki çocuk ateslenince eskiler annesinin salvarini giydirirmis gözüyle görmüşmüş doğruymuş. Sarılığa sarı tulbent olayı ayrı bir olay. Nette profosor yazısı bulduk okuttum. Sarı tulbent göz yanılması bile yapar zaten etkisi yoktur anca tesadüftür diyor. Aman doktorlar çok biliyor modunda. Siz ne düşünüyorsunuz bu hurafeler hakkında. Eşimle bizi dinsiz ilan edecek yakında kaynana
Bunu ben konuşmayan değilde huysuz, yaramaz çocuğa dört.yol agizinda cuma selada mi ezan mı ne diye ağıza terlikBen daha önce başkasından çok değişik şey duymuştum konuşamayan çocuklara cuma saatinde babasının ayakkabinla ağzına vurulması şok olmuştum
Şalvar giydirmekle dinin ne alakası varmışKızlar selam. Az önce kv ve görümce ile aramızda hurafeler üzerine bir tartisma geçti. Eşim de bende hiç bir hurafeye inanmiyoruz. Kv sürekli saçma sapan şeyler dile getiriyor en sonunda konuya görümce de dahil oldu bende herşeye inanmıyorum ama sizinki de abartı dedi. Mesela kv diyor ki çocuk ateslenince eskiler annesinin salvarini giydirirmis gözüyle görmüşmüş doğruymuş. Sarılığa sarı tulbent olayı ayrı bir olay. Nette profosor yazısı bulduk okuttum. Sarı tulbent göz yanılması bile yapar zaten etkisi yoktur anca tesadüftür diyor. Aman doktorlar çok biliyor modunda. Siz ne düşünüyorsunuz bu hurafeler hakkında. Eşimle bizi dinsiz ilan edecek yakında kaynana
geçenlerde de eşimin akrabası bize bi şey anlattı koca koca adamların buna nasıl inandığına şaştım kaldım, neymiş efendim pirinç hz.muhammedin terinden yaratılmış. yere 7 damla teri damlamış bi damlasıyla pirinç yaratılmış bi damlasıyla gül yaratılmış vs vs. bunla dalga geçince de ben dinsiz saygısız oluyorum
en iyisi he he de geçmekKızlar selam. Az önce kv ve görümce ile aramızda hurafeler üzerine bir tartisma geçti. Eşim de bende hiç bir hurafeye inanmiyoruz. Kv sürekli saçma sapan şeyler dile getiriyor en sonunda konuya görümce de dahil oldu bende herşeye inanmıyorum ama sizinki de abartı dedi. Mesela kv diyor ki çocuk ateslenince eskiler annesinin salvarini giydirirmis gözüyle görmüşmüş doğruymuş. Sarılığa sarı tulbent olayı ayrı bir olay. Nette profosor yazısı bulduk okuttum. Sarı tulbent göz yanılması bile yapar zaten etkisi yoktur anca tesadüftür diyor. Aman doktorlar çok biliyor modunda. Siz ne düşünüyorsunuz bu hurafeler hakkında. Eşimle bizi dinsiz ilan edecek yakında kaynana
Takılma gül geç sende benimki de öyle kv anlattıkça bende onun kafasından giderim daha bi anlatırKızlar selam. Az önce kv ve görümce ile aramızda hurafeler üzerine bir tartisma geçti. Eşim de bende hiç bir hurafeye inanmiyoruz. Kv sürekli saçma sapan şeyler dile getiriyor en sonunda konuya görümce de dahil oldu bende herşeye inanmıyorum ama sizinki de abartı dedi. Mesela kv diyor ki çocuk ateslenince eskiler annesinin salvarini giydirirmis gözüyle görmüşmüş doğruymuş. Sarılığa sarı tulbent olayı ayrı bir olay. Nette profosor yazısı bulduk okuttum. Sarı tulbent göz yanılması bile yapar zaten etkisi yoktur anca tesadüftür diyor. Aman doktorlar çok biliyor modunda. Siz ne düşünüyorsunuz bu hurafeler hakkında. Eşimle bizi dinsiz ilan edecek yakında kaynana
Cocukkende kabak yemegini hic sevmezdim annem kabak peygamber yemegi sevilmez mi derdiSu içinde büyüyen pirinç Arabistan çöllerinde nasıl yetişmiş? Tövbe estağfurullah bari Peygamber i alet etmeseler böyle saçmalıklara
Böyle deli saçması bir olaya kim neden inanır ki yageçenlerde de eşimin akrabası bize bi şey anlattı koca koca adamların buna nasıl inandığına şaştım kaldım, neymiş efendim pirinç hz.muhammedin terinden yaratılmış. yere 7 damla teri damlamış bi damlasıyla pirinç yaratılmış bi damlasıyla gül yaratılmış vs vs. bunla dalga geçince de ben dinsiz saygısız oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?