Hurafeler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben daha önce başkasından çok değişik şey duymuştum konuşamayan çocuklara cuma saatinde babasının ayakkabinla ağzına vurulması şok olmuştum
Muhabbet kusunun suyunu icirmeyi duydumda onu hic duymamistim

Ben daha önce başkasından çok değişik şey duymuştum konuşamayan çocuklara cuma saatinde babasının ayakkabinla ağzına vurulması şok olmuştum
Bunu da yakında duyarım belki aklına geldikçe sıralıyor zaar

geçenlerde de eşimin akrabası bize bi şey anlattı koca koca adamların buna nasıl inandığına şaştım kaldım, neymiş efendim pirinç hz.muhammedin terinden yaratılmış. yere 7 damla teri damlamış bi damlasıyla pirinç yaratılmış bi damlasıyla gül yaratılmış vs vs. bunla dalga geçince de ben dinsiz saygısız oluyorum

Hz Muhammet sulak yerdeymis heralde

cahille tartışmaya girilmez

Tartışmaya girmeye değmez. İsteyen istediğine inansın.

Bunu ben konuşmayan değilde huysuz, yaramaz çocuğa dört.yol agizinda cuma selada mi ezan mı ne diye ağıza terlik .
Sari tülbent vs asla yapmadik sarilik hic olmadılar.
Hamileyken saç kestirmeme olayida var.
Ama benim başıma gelen biseyi deyim, yeni evliydim, eşimin buyukbabasinin evine gittim bu kapı eşikleri var ya orası yüksek eski yapi ahşap evdi neyse bende oraya oturdum .hemen biri geldi kapi eşiğine oturma kalk iyi olmaz dedi. Ben korktum ölecem filan sandım ne olur ki dedim oturma iste oraya oturacagina sogul betona otur derler dedi.anam biri hayatımda duymadığım biseydi ay başima.ne geleck acaba diye düşünmüştüm. Cok panikle söylemişlerdi

Şalvar giydirmekle dinin ne alakası varmış

Kayınvalidenin söyledikleri zaten dinimizde yok. İslam'da keskin bir biçimde hurafelere karşı. O yüzden rahat olun :)
Bunların bir çoğu Eski Türklerden gelen gelenekler. Bugün baktığımızda Şamanlarda da benzer gelenekler var.

Sarılık konusunda şunu söyleyeyim bir de. Sarıyı çok sevdiğim için sarı bir müslin almıştım kızıma doğmadan. Sarılıkken de kullandık hiç bir farklı olmadı. Hatta 50 gün belki daha fazla sürmüştü.

Su içinde büyüyen pirinç Arabistan çöllerinde nasıl yetişmiş? Tövbe estağfurullah bari Peygamber i alet etmeseler böyle saçmalıklara

He deyip geçsenize. Bu konu ne tartışılacak konu ne de bdv'ye taşınacak konu.

en iyisi he he de geçmek

Takılma gül geç sende benimki de öyle kv anlattıkça bende onun kafasından giderim daha bi anlatır

Su içinde büyüyen pirinç Arabistan çöllerinde nasıl yetişmiş? Tövbe estağfurullah bari Peygamber i alet etmeseler böyle saçmalıklara
Cocukkende kabak yemegini hic sevmezdim annem kabak peygamber yemegi sevilmez mi derdi

Aaa ne tesadüf dünde biz kızkardeşine konuştuk yiğenim dis çıkarmak üzere

Demişler ki mısır patlatirsan dişler dış etinden ağrisız patlar çıkarmış

Ne alaka

Son düzenleme:
Böyle deli saçması bir olaya kim neden inanır ki ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…