O ne ki geçenlerde elinde spiral ile doğan bir bebe vardıÇok tiyatraldi yalnız
Doğduktan sonra eline tutusturmuslar. Onunla doğması mümkün mü?O ne ki geçenlerde elinde spiral ile doğan bir bebe vardıÇok tiyatraldi yalnız
Neden rezil olsun ki? Dahası kime rezil olsun?
Geri çekilme bir doğum kontrol yöntemi değildir
Kamu spotu[/QU
ya oyle olunca hastanede felan ayırıyorlarmıs eslerı kedı gıbı tovbe yarabbım yaa bırı benımı kekledı bılemedımkı
Yani. O yüzden diyorum ya tiyatraldi diye.Doğduktan sonra eline tutusturmuslar. Onunla doğması mümkün mü?Kadın hamile kaldığını öğrenince çıkarttırmıştır zaten.
Neden hep kadınlar korunuyor? Kocanız korunsun? Sonra da çok önemli ağa paşa sanıyorlar kendilerini.
ya sımdı bu nasıl soylenır bılmıyorum ama esımın korunmasını daha cok ben ıstemıyorum hıs bakımındanNeden hep kadınlar korunuyor? Kocanız korunsun? Sonra da çok önemli ağa paşa sanıyorlar kendilerini.
ay onuda gordum ıyıce korktum bır akrabamızda spıralle hamıle kaldı ve cıkartmadılar cocuk ıcın tehlıkelı dıye
kılıfıda esımde bende dusunmuyoruz
ayy doktora sorsammı acaba boyle bırsey varmı dıye cunku 10 yıllık planlarım ıcınde tabıkı Allah omur verırse, cocuk dogurmak yokÇünkü kocalara kolay, bir çocuk daha doğuruverirsin en fazla
Benim eşim çok işbirlikçidit bu konuda ama ben asla güvenemem
ayy doktora sorsammı acaba boyle bırsey varmı dıye cunku 10 yıllık planlarım ıcınde tabıkı Allah omur verırse, cocuk dogurmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?