hüsransız diyet günleri başlıyor...

Balans

.
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
945
8
116
çok iddialı bir başlık oldu farkındayım ama bu kiloları vermek için ömrümde ilk kez diyete giren biri bu şekilde motive olur dedim. kilolar aldı başını gitti 71 oldu boy 1.65 nere 55 kilo olup ayyy basenlerim var dediğim günler. şimdi basen, kalça, göbek ne arrasan var oldu. artık elbise almaya bile gitmiyorum. en nemlisi çevremdekilerim smyc sen bayağı kilo almışsın dikkat et biraz fazla kilolusun demeleri moral bırakmıyr bende. ama bugün diyete başlayıp akşamında bozmalar varya en çokta buna kıyorum olmuyor adam akıllı diyet yapamıyorum. acıkıyorum yemek yemek istiyorum dayanamıyorum. bari bu sefer hadi smyc bu sefer dirende kilo ver dedim kendime patates diyetine başladım. bakalım sonuç ne olacak dün yediklerime dikkat ettim az yedim sabah tuvalate gittikten sonra baktım ki kilom 70.300.şaşırdım.. şimdi hedef 65 olsun bakalım patates diyeti beni 65 e ulaştıracakmı..

ilk öğün

saBAH kahvaltı : 2 orta boya haşlanmış patates (az tuz ve kararbiber ekledim)
2 bardak şekersiz çay
1 tane ceviz içi

tatlım şok diyetler yerine daha sağlıklı beslenmeni öneririm öncelikle
ama sen bilirsin tabi
başarılar canım:46:

Son düzenleme:
evet hedefm kalıcı kilo vermek ama ilk önce 5-6 kiloyu hemencecik atayım ki kendime güvenim gelsin. inşallah bakalım.. şuan için suyu az içtim 3 bardak kadar saat 15:30 itibariyle

öğle yemeğim
1..2 tane patates
2..1 bardak ayran
3..4 yemek kaşığı kadar yoğurt
4..1 bardak şekersiz çay

yoğurtla patetesi karıştırdım çok iyi oldu..çayıda başım ağrımaya başladı içmezsem olmaz diye alıyorum...annem misafirliğe gitti tabi bende ama orada btün ısrarlara rağmen birşey almadım eve gelip öğle yemeğimi yedim. şimdi beni bekliyorlar oraya gideceğim ne kadar ısrar etselerde hiçbirşey almamaya çalışacağım...çay dışında tabi...

akşam menüm saat (20:00)

1..3 tane orta boy patates
2...2 bardak tuzsuz ayran
patatslere tuz, kuru nane, kırmısı biber ve kara biber ekledim...

karnım fazlasıyla şişti diyebilirim. bu patates diyeti ile ilgili yorumları okudumda yapanlar kimisi 5 kilo kimisi 2 kilo vermiş inşallah ben 4-5 kilo veririm.

Patates diyetiyle hafta da kaç kilo veriyorsun ? : ) diyetin de başarılar dilerim benim günlüğüme de beklerim :)

tabiki cnm bende senin sayfana gelirim. benim hedefim 7 günde 4-5 kilo vermek ama bakalım ne olacak spor yapamadım bugün 1 saatlik yürüyüş yapsam iyi olursu ama burası küçük bir yer spora uygun değil...

2. gün sabah kahvaltısı (saat 08:30)

1..2 tane orta boya patates (limon, kuru nane, tuz ve kararbiber ekledim)
2..1 bardak ayran

gelelim öğle yemeğine (saat 13:00)

1..3 orta boya patates
2..1 bardak ayran

ara öğünlerde birdilim salatalık, 7-8 tane üzüm aldım o kadar. vallahi kızlar şuana kadar diyette iyiyimde biraz hareket olsa yok olmuyor hareketsizim ve az su içiyorum :((

evet bugün sabah menüsü (saat: 11:00)

patates haşlamaya vaktim yoktu o yüzden değişiklik yapıp

1..bol miktarda domates ve salatalık
2..şekersiz çay
3..yoğurt

ara öğünde 1 tane kuru incir

öğle yemeği menüm bugün çok karışık oldu. düğünlere gittik evde değildim o yüzden yediklerime dikkat etmeye çalıştım

1..1 tane kuru pasta
2...yarım çay bardağı kadar meyve suyu
3...5-6 dilim karpuz
4...1 salkım üzüm

3. gün akşam yemeği (saat 19:00)

1..1 kepçe barbunya
2..2 kepçe ıspanak
3..yoğurt
4..domates salatalık
5...kavun ve üzüm

bugün 4. gün sabah kahvaltısı saat :12:00

1....şkersişz 2 kupa çay
2...1 domates (büyük) ve salatalık
3...4-5 çatal patates kızartması

evet hanımlar bugün misafirliğe gittim o yüzzden öğle ve akşam yemekleri karıştı kısaca neler yediği yazayım bu saatten sonrada birşey yememeye çalışacğım

1...şekersiz çay 4-5 bardak
2...3 tane kremalı bisküvi
3...2 tane normal tuzlu bisküvi
4...bir tabak kavun
5...3-4 çatal papates kızartması
6...1 tabak salatalık ve domates
7..birkaç kaşık yoğut

bugünü böyle atlattım ama kilo vermem çok yavaş sanırım hareketsizlikten böyle. yarında misafirler gelecek yemekli pastalı bakalım orada dozunu kaçırmadan yemeye özen göstermeliyim..

kızlar bugün diyette sıkıntılı bir gündü. nedeni misafirlerimiz vardı yediklerim içtiklari ayarı kaçtı çok abartmadım ama maalesef az sayılacak düzeyde değildi. üzgünüm.

Back
X