• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huy mu? Hastalık mı?

Kaynananız cidden hasta değil. İlgi delisi manyağın teki . Karakteri bu , hastalık değil cidden.
En çok da şeye üzülüyorum ne eşim ne babası bütün bunların farkında oldukları halde bana ufacık bir kusura bakma bile demediler. Ömrüm boyunca unutmayacağım affetmeyeceğim.

Allah size de kolaylık versin bunlardan tamamen kurtulmak zor çünkü sürekli yeni bir hamle düşünüyorlar sabah uyanıyorlar beyinler tıkır tıkır ne yapsam da oğlumu kendime çeksem diye işliyor. Eşinizin annesiyle arası nasıl peki?
Asla tamamen kurtulamazsınız görmezden geleceksiniz sadece. Bu onları daha da çıldırtacak. Çünkü böyle insanlar sadece kendilerini merkeze koyar ve herkesin onların etrafında pervane olmasını isterler bu gelin olsa bile. Eşim bizim aramızdaki dengeyi sağlamaya çalışıyor. Annesi biliyor ama dediğim gibi asla atmıyor

Asla tamamen kurtulamazsınız görmezden geleceksiniz sadece. Bu onları daha da çıldırtacak. Çünkü böyle insanlar sadece kendilerini merkeze koyar ve herkesin onların etrafında pervane olmasını isterler bu gelin olsa bile. Eşim bizim aramızdaki dengeyi sağlamaya çalışıyor. Annesi biliyor ama dediğim gibi asla atmıyor
Peki görüşüyor musunuz?

Bundan sonra her ne sebeple olursa olsun kv ile görüşmemelisiniz. O yine eşinizi doldurmaya devam edecek hem de daha da çıldırmış bir şekilde. İşte bu noktada top esinizde. Annesini sizden ve evliliğinden uzak tutmayi başarabilirse ne ala. Her ne olursa olsun taviz vermemenizi tavsiye ederim. Çünkü yaşanan durumun sizin yaptiklarinizla yada yapmadiklarinizla hiçbir ilgisi yok. Tek sorun kv nin egosunu nasıl, ne şekilde tatmin etmek istedigi. Tecrübe ile sabittir.

Bundan sonra her ne sebeple olursa olsun kv ile görüşmemelisiniz. O yine eşinizi doldurmaya devam edecek hem de daha da çıldırmış bir şekilde. İşte bu noktada top esinizde. Annesini sizden ve evliliğinden uzak tutmayi başarabilirse ne ala. Her ne olursa olsun taviz vermemenizi tavsiye ederim. Çünkü yaşanan durumun sizin yaptiklarinizla yada yapmadiklarinizla hiçbir ilgisi yok. Tek sorun kv nin egosunu nasıl, ne şekilde tatmin etmek istedigi. Tecrübe ile sabittir.
Öyle yapmayı düşünüyorum çünkü gerçekten bıktım. Oğlu gitsin görsün hatta çocuğu da götürsün ama ben gitmeyeceğim bir daha. O doz arttıra arttıra bana saldırmaya devam edecek bunu da tahmin etmek zor değil ama hiçbirini umursamayacağım. Anneme de anlattım her şeyi gidip de kadına nasılsın deyip durmasın. Zaten hep ben mesaj atıyordum ben arıyordum diyor annem.

Back
X