Huysuz kaynanalar ve onların aklıyla yaşayan kocalar

ben de senin durumundayım canım. kaynana,görümce ilk beğendi benisonra tanıştık eşimle, ikna ettiler beni evlilğe..okumuş gelin istediler ama neden? millete hava atmak için... sonra baktılar işlerine gelmedi beni diledikleri gibi kullanamadılar eşimle aramızı bozdular 3 yılın ardından 2.5 aydır baba evindeyim. 26 yaşında ve çocuksuzum benzer noktamız çok :) bizde dava açılmadı henüz anlaşmalı istiyoruz ikimiz de ama arayıp sormuyorum naptın diye , o da aramıyo bu ara beklemedeyim .. senin ne kadar oldu ayrılalı? ben ilk iki hafta ona sevgim tükendiği halde kötü oldum epey, bikaç gün ağlama krizleri, yemek yiyememe uyuyamama sorunları yaşadım. ama çalışmaya başlayınca geçti çok şükür.. en doğru karar buydu.. şiddet varsa sevgi zamanla yok oluyor maalesef.. Allah karşımıza emanete sahip çıkmasını bilen insanlar çıkarsın bundan sonra inşallah... Allah yardımcın olsun canım ama umutsuz olma sakın hep güzel hayaller kur. gerisi gelir Allahın izniyle..

heba etmek istemiyorum ama içim cok acıyo geciyomu bu sancılar. bigün iyiki yapmışım dermiyim.

İnan bana iyi ki yapmışım dersin; ben evlenmedim, 10 yıl kocam olmayan bir adam için heba ettim kendimi. İlişkimi kendim bitirdim, çünkü yaşadıklarımla kişiliğim çatışmaya başlamıştı. Kahrını çektim ama içimden bir ses hep sen bu değilsin dedi. Şimdi iyi ki yapmışım diyorum.

İlahi adalet sandığından çabuk tecelli ediyor, şu an sana senden yakın biri yok, ne anlatsak boş. İnan bana zaman geçtikçe, yaşamın renklerini gördükçe yaptığın şeye daha çok inanacaksın. Ben hiç şiddet görmedim, bunu hayal bile edemiyorum, nasıl bir acıdır, nasıl yakar insanın içini, hiç bir şey için çekmeye değmez. Sana el kaldıracak kadar kalbi taşlaşmış bir adama değmez.

böyle aileden kurtulduğuna dua et bence ne aşkı ne sevgisi

Nasıl bi süreç geçiriyor insanlar çok merak ediyorum.

umutsuz ve biyokimya...

size tek bir sey diyecegim. 22 yasında es adayımla tanıstım.26 yasında nisan bile yapmadan ayrıldık... ben birdaha kimse ile beraber olamam cocugum bile olmayacak diye aglarken 28 yasında sevdigim adam karsıma cıktı.... 30 unda onunla evlendim. nasıl oldu anlamadım. ve 33 yasında yine anlamadan evini yuvasını terketti... 1 ay sonra da bosanma kararımız cıkıcak.
bunu sunun icin anlatıyorum, cok gencsiniz.... ikinci bir hayata baslayabilirsiniz. birkere bu konuda rahat olun... sizin mutlu olma sansınız daha yuksek.
ikinci olarak umutsuz bazen insanın icinden beddualar geciyor bazen onu surunerek gormek istiyorsun ama bunlarda geciyor biliyor musun? nezaman ki onun mutlu ya da mutsuz olması seni ilgilendirmiyor iste ozaman sen kazanmıs oluyorsun...
o yuzden ilahi adalet belki bu dunya da tecelli etmez -ki allah iki cihanda tecelli ettiriyor- buna takılmayın. bundan sonra oneml olan sizin yolunuz sizin hayatınız sizin mucadeleniz. calısın ayakta kalın, kendinizi kesfedin, mutlu olun mutlu edin, allaha sukredin.. allah 1 kapıyı kapatır 1000 tane kapı acar. CEMAL NUR SARGUT un dedigi gibi belayı en buyuk bela gormek beladır arkadarlar. ben bu sureci Youtube dan Cemal Nur Sargut un Sohbetlerini dinleyerek atlattım... size de tavsiye ederim. Tasavvuf sohbetleri. bunları dinledikten sonra beni uzenleri bana haksızlık edenleri affettim, onları allaha emanet ettim. yani umutsuz bu sureci atlatacaksın. seni okadar ii anlıyorum ki ....

Satyavati seninle konuşmayı çok istiyorum mesajlar bi 50 olsaydı

sabret...biliyorum içindeyken yaşananların canın yanarken çok zor dayanmak...ama hele biraz zaman geçsin,hele alış biraz olaylara daha net bakıp dualar edeceksin kurtulduğuna.bazen sadece istiyoruz...bizim için hayırlı mı değil mi bilemeden.Rabbim hayırlısını versin.inan İlahi Adalet onları bırakmıcak...beşeri adalete ben güvenmiyorum çünkü benim hakkımı savunamadı...çok benzer yaşadıklarımız.bir de sabah namazlarını kıl mutlaka,arın,dinlen,huzur bul.ben de geçtim bu dikenlerden ama şimdi mutluyum çok şükür.Rabbim yar ve yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…