Huysuzlugun bir çaresi var mı?

Hiç sevmem bu tipleri bütün ortamlarıda bozar bi surat salmalar bi artis artis takılmalar benden uzak olsunlar kimsenin de seveceğini sanmıyorum böylelerini ona göre kendinize ceki düzen verin
Aynenn asariz surat bisey hosumuza gitmediginde. Hemen anlariz bi de tepkileri. Biz de bizi sevmeyenleri sevmiyoruzz

Baya biliyorum. 27 yim. Pek kucuk sayilmam aslinda ama tecrubem de fazla degil

Kıızz beni yazmışsın bak, annem hep der bu huysuzluğun hep vardı böyle bir egolu hallerin falan.
Benim sevgilimde diyor bana, her istediğin olmuş yokluk nedir bilmiyorsun bu huysuzluğun mutsuzluğun sebebi bu diye.
Halimden memnunum artık kendimi değiştiremem sonuçta :)

Biliyordum yalniz olmadigimi. Illaki vardi
Sen halinden memnunsun farkimiz bu sanirim. Valla ben degilim. Yoruluyorum hayati kendi ellerimle cekilmez kiliyorum resmen. En yakinimdaki yaniyor resmenm ya sevgilinle nasil anlasabiliyosun. Gercekte bu karakterde biri icin iliski yurutmek cok zor

Bana diyor ama kendisi benden daha huysuz canım sevgilimmm
Anlaşıyoruz ya ara sıra ters düşmeler oluyor ama anlaşıyoruz yani ben her Allahın günü trip atsamda

Bana diyor ama kendisi benden daha huysuz canım sevgilimmm
Anlaşıyoruz ya ara sıra ters düşmeler oluyor ama anlaşıyoruz yani ben her Allahın günü trip atsamda

Ahaha Allah bozmasin daim etsin insallah da kendi deneyimimden yola cikarak tahammul seviyesi ciddi anlamda azaliyor zaman gectikce. Cok abartmasan mi ben yaptim sen yapma☺

Huysuzluktan ziyade mükemmeliyetçi kişilik yapısı. Çocukken anne-baba tutumları ve mizaçtan kaynaklanıyor genellikle. Çözümünün olduğunu da sanmıyorum. Belki biraz törpüleyebilirsiniz. Psikologa gidebilirsiniz, en azından profesyonel birine kendinizi anlatmanız ayna etkisi yaratıp bilinç altınıza biraz etki edebilir.

bırakın insanlar sizi olduğunuz gibi kabul etsin :))

Aynenn asariz surat bisey hosumuza gitmediginde. Hemen anlariz bi de tepkileri. Biz de bizi sevmeyenleri sevmiyoruzz
Huysuz olabilirsin ama fazla içten geldin bana bilmiyorum ama bir içim ısındı içi dışı bir olan insanlardan gibisin

Ahaha Allah bozmasin daim etsin insallah da kendi deneyimimden yola cikarak tahammul seviyesi ciddi anlamda azaliyor zaman gectikce. Cok abartmasan mi ben yaptim sen yapma☺
Sağol kuzuum Allah sana da nasip etsin :)
Bazen çok abartıyorum ama 1 seneden fazla oldu yuvarlanıp gidiyoruz bakalım evlenince nasıl olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…