• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hüzünlüyüm...

Ben de satmıştım alyansimi.. Hissiyatini anlayabiliyorum.. Insan hic yoktan heba edilen hayallerine, duygularina acıyor.. Alyansimi secerken hic gelir miydi aklima diyorsun bunlar.. Imtihan hepsi.. Sabredebilene ne mutlu..
InsaAllah sıkıntılarını mutlulukla unutursun yeni bi yuvada..

Neyse ki iyi para etti :KK70: Biraz teselli oldu.

Şimdi ne yapsam diye düşünüyorum parayı

Bir ses, kebap ye, dışkı olup hayatından çıksın gitsin diyor.
İş arkadaşım, ayakkabı al, hep üstüne basarsın, ayağının altında olur diyor
Bir diğeri tuvalet kağıdı almamı önerdi

:KK59:

Bence ihtiyaci olan birilerine var sana lazim degilse.. Hayirli bi is yapmis olursun, senin alyansindi neticede, senin hayallerindi.. Iyi bi yere gitmis olsun :KK52:

Ayakkabı tabi ki de.
Param olursa valentinonun şu zımbalı stilettolarından alma niyetindeyim ben, siz de öyle yapabilirsiniz. :KK53:

Ben de hüzünlendim yaa..
Ne kadar da güzel dökmüşsün içini ..
İleriki hayatında mutluluklar senin olsun.

Buraya ilk geldiğimden beri yorumlarınızı konularınızı okuyorum, içim çok ısınıyor sizin yazılarınızı okurken. Hep mantığıma hem duygularıma uyuyor yorumlarınız.
Ama ben böyle güzel kadınları bırakıp giden defolu erkeklerle hiç tanışmadım.. Aklım almıyor böyle kolayca çekip gitmelerini. Parası olmasına rağmen çocuklarından esirgeyen insanları hiç tanımadım ben. Nefret ettim böyle zenginlikten. İki günahsız evladını kullanarak eski karısına ceza vermeye çalışan tuhaf adamdan..

Rabbim yaşadığınız sıkıntıları unutturacak dünya iyisi bir insanla tanıştırsın sizi. Kızlarınızın mutlu yuvanızda serpildiğini okudukları okulları keplerini master telaşelerini görmeyi nasip etsin Allahım size. Bunu can-ı gönülden diliyorum.

Sizi çok iyi anlıyorum, hayalleriniz, yaşanmışlıklar her ne kadar unuttum desede insan hiç olmadık bir zamanda hiç olmadık bir durumda insanın karşısına çıkabiliyor. Ama "keşke"lerle yaşaması gereken siz değilsiniz. İyikilerle yaşamanız gerekir sizin. Keşkelerle yaşaması gereken kişi varsa o da eski eşiniz, keşke eşimin ve gül gibi iki evladımın kıymetini bilseydim demesi gereken kişi o.

Ben bot almistim hem de bordo-kirmizi tonlarinda. Cok seksiydi vallahi. Hayrina sevgili yapmistim bir adet :KK70:

keşke en başından satsaydın onları...hayatın bize ne süprizler hazırladığını bilemiyoruz maalesef...ama bundan sonra eski eşin adına üzülmeyi bırak kendini ve çocuklarını mutlu et..geçmişi tamamen silmek kolay değil tabiki..ama keşkelerle yaşanmaz..keşkenin önüne geçilip birşeyler değiştirilmez..sen bugününün yarınının keşkesiz geçmesi için çaba göster..

keşke en başından satsaydın onları...hayatın bize ne süprizler hazırladığını bilemiyoruz maalesef...ama bundan sonra eski eşin adına üzülmeyi bırak kendini ve çocuklarını mutlu et..geçmişi tamamen silmek kolay değil tabiki..ama keşkelerle yaşanmaz..keşkenin önüne geçilip birşeyler değiştirilmez..sen bugününün yarınının keşkesiz geçmesi için çaba göster..

Zaten boşanma davam sürerken bile taktım ben yüzüklerimi.
Hem tam boşanmadım diye, hem iş yerinde rahat hissetmek için. Hala soyadını taşıyordum çünkü.

Ama ilk ayrılıp bu şehre geldiğimde, bana aldığı kıyafetleri çeyizimden iç çamaşırlarını, ortak seyahatlerimizden hatıralarımızı kolayca attım.

Keşke ile demek istediğim aslında şöyle bir şey: Ben gidip armut ağacı fidanını sulamışım, büyüsün diye beklemişim senelerce, büyüyüp bana elma versin diye umut etmişim, üstünde kırmızı, parlak elmaları hayal etmişim. Senelerimi böyle harcamışım. Ama elma ağacının dibinde beklememişim ki. Armut ağacı elma verir mi hiç?

Keşke diyorum, elma ağacına bu kadar emek verseydim, onu sulasaydım. Belki kurtlu, belki yamuk yumuk, belki ekşi olurdu ama elma olurdu.

Neyse, keşkelerle yol alınmıyor. Hayatta yaptığım hiç bir yanlıştan pişman olmamış biriyim, hepsinin benim bugünkü ben olmamda payı olduğunu düşünüyorum. Hepsinin bedelini ödedim, hiç canım acımadı.
Sadece bu yanlış seçimimin bedelini benimle beraber çocuklarım ödüyor, en çok ona yanıyorum.

Zaten boşanma davam sürerken bile taktım ben yüzüklerimi.
Hem tam boşanmadım diye, hem iş yerinde rahat hissetmek için. Hala soyadını taşıyordum çünkü.

Ama ilk ayrılıp bu şehre geldiğimde, bana aldığı kıyafetleri çeyizimden iç çamaşırlarını, ortak seyahatlerimizden hatıralarımızı kolayca attım.

Keşke ile demek istediğim aslında şöyle bir şey: Ben gidip armut ağacı fidanını sulamışım, büyüsün diye beklemişim senelerce, büyüyüp bana elma versin diye umut etmişim, üstünde kırmızı, parlak elmaları hayal etmişim. Senelerimi böyle harcamışım. Ama elma ağacının dibinde beklememişim ki. Armut ağacı elma verir mi hiç?

Keşke diyorum, elma ağacına bu kadar emek verseydim, onu sulasaydım. Belki kurtlu, belki yamuk yumuk, belki ekşi olurdu ama elma olurdu.

Neyse, keşkelerle yol alınmıyor. Hayatta yaptığım hiç bir yanlıştan pişman olmamış biriyim, hepsinin benim bugünkü ben olmamda payı olduğunu düşünüyorum. Hepsinin bedelini ödedim, hiç canım acımadı.
Sadece bu yanlış seçimimin bedelini benimle beraber çocuklarım ödüyor, en çok ona yanıyorum.

Ne güzel yazmışsınız,

Sorunlu bir evlilikten çıkmış bir kadın olarak sadece merakımdan soruyorum, evliliğin ilk başlarında da sıkıntılarınız var mıydı ?
Çocuk sahibi olmayı isterken düzelmeyeceğini hissettiğim bazı konular yüzünden anne olmaya yeltenemedim, içimde bunu sorguluyorum bazen, boşanmama rağmen çocuk yapsamıydım acaba diye.

lütfen yanlış anlamayın beni.

Ne güzel yazmışsınız,

Sorunlu bir evlilikten çıkmış bir kadın olarak sadece merakımdan soruyorum, evliliğin ilk başlarında da sıkıntılarınız var mıydı ?
Çocuk sahibi olmayı isterken düzelmeyeceğini hissettiğim bazı konular yüzünden anne olmaya yeltenemedim, içimde bunu sorguluyorum bazen, boşanmama rağmen çocuk yapsamıydım acaba diye.

lütfen yanlış anlamayın beni.

Evliliğin başında da nişanlılıkta da vardı aslında, ben görmek istemediğim için, konduramadığım için görmemişim, kabullenmemişim.
Ya da kendimi kahraman zannedip hepsini düzeltirim dediğim için.

Yani üst mesajımda yazdığım gibi, ne kadar sulasam, ne kadar budasam, gübrelesem de, armut ağacının dibinde bekliyorsam eğer elma alamam ondan.
Doğru adamı seçmiş olsaydım, zorlukları bir şekilde aşabilirdik. Adam yanlıştı. O yüzden sonrası da otomatik olarak yanlıştı.

Ankara uçağına binip İstanbul'a gitmeyi istemek olur mu? Bir kez bindikten sonra ne yaparsanız yapın o uçak Ankara'ya gidiyor. Sizin elinizde değil.

Ben de yanlış insanla evlendim. Ne yaparsam yapayım yürütemedim. Benim elimde değildi çünkü.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Hayata 1 kez geliyoruz kendi kıymetimizi bilelim.

Evliliğin başında da nişanlılıkta da vardı aslında, ben görmek istemediğim için, konduramadığım için görmemişim, kabullenmemişim.

Yani üst mesajımda yazdığım gibi, ne kadar sulasam, ne kadar budasam, gübrelesem de, armut ağacının dibinde bekliyorsam eğer elma alamam ondan.
Doğru adamı seçmiş olsaydım, zorlukları bir şekilde aşabilirdik. Adam yanlıştı. O yüzden sonrası da otomatik olarak yanlıştı.

Ankara uçağına binip İstanbul'a gitmeyi istemek olur mu? Bir kez bindikten sonra ne yaparsanız yapın o uçak Ankara'ya gidiyor. Sizin elinizde değil.

Ben de yanlış insanla evlendim. Ne yaparsam yapayım yürütemedim. Benim elimde değildi çünkü.

Amin teşekkür ederim.

Nişanlılık döneminde aslında ortaya çıkıyor, adamların yada kadınların yanlış insan olduğu, birbirine uygun olmadıkları. Ama işte olmayı oldurmaya çalışıyoruz, bizimde farklarımız bariz belliydi en başından.

tecrüne katan olgunlaştıran tarafına bakmaya çalışıyorum şimdi, tüm olumsuzlukları unutturacak kadar güzel günlerimiz olur inşallah.

mrb yorum yapmadan geçemedim
sizi takdir ediyorum sağlam duruşlusunz.ben kızlarınızda olduğu için nacizane hem tavsiye hemde fikir beyan etmek istşyorum.
evlilik hepimizin bildiği gibi çok önemli bir kurum bir yuva.böyle hayati bir birlikteliğe adımda ben kızlarımızı hep yönlendirmek yönetmek ve aklına girmednin fayda getirecegini düşünüyorum.aile önemli nokta bide en büyük etki bu bir insanın ailesini tanımak kimdir necidir ögrenmek lazım.kızlarımızın hep kulagına okumak lazım .
benim annem hep biz bekarken yakışıklılığa önem vermeyin insanlık önemli vs... gibi çok ögüt verirdi bu annemde hep bunu niye diyorsa derdik ablamla evlenince insan nasıl anlıyor.istemeden belkide hep kulak dolgunlugu temiz ailenin çocugu ve insanlıgı olan kişileri sectik çok şükür:nazar::nazar: .sıkıntısız hayat olurmu hayır tabiki var sıkıntımız maddi acıdan falan kafasızlıkları oldu eşimin benim mesela ama altın hep altın çamura batsada.insanlığı saygısı yeter

Amin teşekkür ederim.

Nişanlılık döneminde aslında ortaya çıkıyor, adamların yada kadınların yanlış insan olduğu, birbirine uygun olmadıkları. Ama işte olmayı oldurmaya çalışıyoruz, bizimde farklarımız bariz belliydi en başından.

tecrüne katan olgunlaştıran tarafına bakmaya çalışıyorum şimdi, tüm olumsuzlukları unutturacak kadar güzel günlerimiz olur inşallah.
kesinlikle belli ediyorlar insanlar kendini sıp diye gözünden.
layık olmayan pırıl pırıl kızlarımız gidiyor yantirik gençlerle evleniyor.
allah askına bu sana olurmu layıkmı bir düşün ask ney yahuuu geçici heves.hep okumak lazım kulagına kızlarımızın.
benimde kızım var cok hassasım bu konuda aman aman yavrumu gözümden sakınıyorum.
yüce rabbim iyilerle eş etsin herkesin yavrusunu

mrb yorum yapmadan geçemedim
sizi takdir ediyorum sağlam duruşlusunz.ben kızlarınızda olduğu için nacizane hem tavsiye hemde fikir beyan etmek istşyorum.
evlilik hepimizin bildiği gibi çok önemli bir kurum bir yuva.böyle hayati bir birlikteliğe adımda ben kızlarımızı hep yönlendirmek yönetmek ve aklına girmednin fayda getirecegini düşünüyorum.aile önemli nokta bide en büyük etki bu bir insanın ailesini tanımak kimdir necidir ögrenmek lazım.kızlarımızın hep kulagına okumak lazım .
benim annem hep biz bekarken yakışıklılığa önem vermeyin insanlık önemli vs... gibi çok ögüt verirdi bu annemde hep bunu niye diyorsa derdik ablamla evlenince insan nasıl anlıyor.istemeden belkide hep kulak dolgunlugu temiz ailenin çocugu ve insanlıgı olan kişileri sectik çok şükür:nazar::nazar: .sıkıntısız hayat olurmu hayır tabiki var sıkıntımız maddi acıdan falan kafasızlıkları oldu eşimin benim mesela ama altın hep altın çamura batsada.insanlığı saygısı yeter

Ben de sizinle aynı fikirdeyim ama insanın başına aşk gelince mantığı gidiyor. Bugünkü aklımla baktığımda nasıl evlenmişim o adamla diyorum. O kadar çok falsosu var ki.

Ama insan aşık olunca olumlu şeyleri büyüttükçe büyütüyor. Bir de aile temiz mi değil mi içine girmeden çok anlaşılmıyor. sonradan öğrendim ben pek çok şeyi.

Artı annem, kardeşim hep dediler, bu adam sana uygun değil diye. Dinlemedim. Çok mu cahildim? Üniversite mezunu ve 30 yaşındaydım!

Back
X