- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
- Konu Sahibi GelenKutusu
-
Geçti geçti
Hatta kasadan aldığım saatin kayışını değiştirdim, pil taktırdım. Çok özlemişim. İpi sökülmüş bilekliğimi yaptırdım. Klipsi kopan inci kolyelerim tamircide şu an, yarın alacağım.
Yeni şeyler almışım gibi mutluyum bugünÖzlemişim hepsini.
Çocukları görüyor mı babalarıİnşallah hepimiz hak ettiğimizden daha değerli insanları buluruz hayatımızda.
Gece ağladım ağladım, bugün ağlamaya fırsat kalmadı. Zaten hüzün geçti gitti.
Çocukları görüyor mı babaları
Gelen kutusu eskiyi deşmek istemiyorum ama eşinle tam olarak neden ayrıldınız?Konularda bölük pörçük geçiyordu.Bir yerde psikolojik baskıdan bahsediyordun başka bir konuda seni ailenle dışarı çıkmana izin vermemesinden başka bir yerde geçici bir süre kayınvalide ile yaşadığınızdan ne kadar evli kaldınız? Ne zaman terapi görmeye başlamıştı.
Sana ve çocuklarına yaptıklarından şu anki psikolojisi normal değil gibi geldi.Çocuklarınla konuşturmamıştı..v.b.Her zaman mı böyleydi? Sanki seni yönetmeye çalışıyor gibi.
birgün dogan cüceloğlunun bir programını izlemiştim evlilikti konusuAynen dediğiniz durumu yaşadım,
kendisiyle mutlu olmayan ve mutsuz ailede büyümüş çocuklar evlilik hayatlarında da başarılı olamıyorlar.
Arslan yattığı yerden bellidir ne doğru bir laf.
birgün dogan cüceloğlunun bir programını izlemiştim evlilikti konusu
diyorki cüceloğlu
konusurken birlikteyken insanlığını tanımaya calısalım kendini belli eder.bir yerde oturuyorsunuz bir kedi veya kus özen gösterip sevip güzel ifadeler kullanıyorsa hayvan sevgisi var yani sevgi paylaşımı vicdanı vardır diyor hakkaten haklı
insanın ifadeleri çok önemli
bir düşünün böyle bir senaryo
yani bu sekilde yasadıgımız her türlü anılarda ortamlarad kullanılan tavır ifade herseyi ele verir üstü bası vs vs...
ama biz işte o ask sarhosluguyla neye ugradıgımızı bilmeden gidip evleniyoruz
hatalar hatalar hatalar
kader kısmet diyecegim ama nikah kıyılana kadar yüce rabbim birbirine yazmazmıs öyle derler duydugum bu
kimse kötü tarafını göstermez tabii buda var fakat gizli küçük ipucları hep vardır
birde kızlarımızı evlendirirken kesinlikle her yerden sorup vermek lazım hemen sevmişler allah mesut etsin olmamalı.
dur yahu bir kız alıyorsun biraz müsade ette bir sorayım seni damdan düşer gibi olmamalı ki karsı tarafta zaten bu süreçte tırsmalı.
Oooooo çok uzun hikaye hepsi
Tam bir neden yok aslında çünkü klasik Türk kadını, ortada 2 çocuk var, aman yuva yıkmayayım derken bir sürü ufak sebebi göz ardı ettim. Ama hepsi birikti sonunda tabi. Özetlemek gerekirse;
1. Psikolojik sorunlu olması, kompleksli olması, beni sürekli ezmeye çalışması, egosunu üzerimden tatmin etmeye çalışması
2. Anneci olması, bizim aile olduğumuzu kabullenmemesi
3. Cimri olması
6 sene evli kaldık, ilk 1,5 sene annelerimizin yanında. Sonraki 3 sene İstanbul'da kendi evimizde, annesiyle aynı şehirde. Sonraki 1,5 sene annesinden çooooookkkkk uzakta, tayin olduğum şehirde. İlk olarak terapiye evlendikten yaklaşık 1,5 sene sonra başladık. Aile terapisi aldık. Terapi gördüğü sürece iyiydi, ama etkisi geçince eski haline geri dönüyordu. Okullarda hep denir ya ezberleme, öğren diye. Bizimki ezberliyordu hep, bir türlü öğrenemedi, dinlediklerini içselleştiremedi.
Ailesindeki herkesi yönettiği için beni de yönetmek istedi. Ama mantığıma uymayan bazı şeyler oldu. İtiraz edince işine gelmedi.
Şu anda da hala çocuklarına dediği şu: Annenizin yanına gidince ağlayın, biz babamızı görmek istiyoruz deyin, biz barışalım.
Çocuklar bir geliyor, babaya gitmeden önce hiç ağlamayan çocuklar durduk yerde ağlamaya başlıyor, sonra birbirlerine fısır fısır "anneme söylemeyelim, yok söyleyelim" muhabbeti yapıyorlar. Küçük bana düşkün, "ne söylemeyecekmişsiniz bakalım" diyorum, bülbül gibi ötüyor tabi.
Onu boşamış olmamı kabullenemiyor, yediremiyor. Ona göre o mükemmel bir erkek. Ben nankörüm. Ben yuvamı yıktım. Ailemizi ben dağıttım.
GelenKutusu erkekler ne yazık ki bu yazdıklarınızı sorun olarak görünmüyor, benzerlerini bende yaşadım ondan biliyorum.
Adama göre sorun yoktu, ama düzeltecek bir girişimde yoktu.
Kadınlar daha cesur boşanma konusunda, erkekler debize bayıldıklarından değilde, düzen bozulmasın kısmındalar.
Sana pembe hayaller kurdurmayı başaran o adam hayallerinin içine edebiliyor maalesef..
Hayat çok acımasız
Ya ipuçları var tabi ki
Ben evlenirken buraya üye olsam zaten evlenemzdim
İpucu mesela buyrun: Buluşmaya gelmiş ama cüzdanımı kaybettim dedi, ben ödedim.
Evlendikten sonra: Hem beni, hem ailemi dolandırdı.
İpucu 2: Her cuma annesini arayıp cumanız mübarek olsun demedim diye küstü
Evlendikten sonra: Anneci olduğu ortaya çıktı
birgün dogan cüceloğlunun bir programını izlemiştim evlilikti konusu
diyorki cüceloğlu
konusurken birlikteyken insanlığını tanımaya calısalım kendini belli eder.bir yerde oturuyorsunuz bir kedi veya kus özen gösterip sevip güzel ifadeler kullanıyorsa hayvan sevgisi var yani sevgi paylaşımı vicdanı vardır diyor hakkaten haklı
insanın ifadeleri çok önemli
bir düşünün böyle bir senaryo
yani bu sekilde yasadıgımız her türlü anılarda ortamlarad kullanılan tavır ifade herseyi ele verir üstü bası vs vs...
ama biz işte o ask sarhosluguyla neye ugradıgımızı bilmeden gidip evleniyoruz
hatalar hatalar hatalar
kader kısmet diyecegim ama nikah kıyılana kadar yüce rabbim birbirine yazmazmıs öyle derler duydugum bu
kimse kötü tarafını göstermez tabii buda var fakat gizli küçük ipucları hep vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?