ilk yorum benden.. allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin
çok güzel herşeyin özellikle salonun...
Maşallah eviniz çok güzel ağız tadıyla oturun inşallah
gerçekten huzur dolu olmş eviniz güle güle iyigünlerde oturun
Evini cok beyendim.... Huzur dolu agiz tadiyla oturman dilegiyle....
teşekkürler cnm evet ben salonumu hep bembeyaz istiyordum oyüzden bi çiçeğim pembe :) oraya bi tablo düşünüyorum ben :)güle güle mutlulukla oturun herşey çok güzel yalnız sizinde salon benimki gibi renksiz azcık renklendirmeliyiz
çok hoş sende hoşsun.ama 2+1 mi? bebek için yer yok mu ?
Huzurla,mutlulukla,aşkla otur inşallah.Evin çok güzelsadece salonun konsept olarak benim tarzım değil pek.
Benimde yatak odası takımım odaya sığmamıştı. Bende o yüzden 2 odayı birleştirmek zorunda kaldım senin gibi.
Bebiş olursa filan oturma odası iptal olur dedim fakat salonlarımız o kadar beyaz ki ileride sürekli oturulacak bir oda olarak ne kadar kullanılır tereddütteyim. :44:
Bir de ben mutfağındaki masanın mutfağı çok daralttığını düşündüm fotoğraflarda görünce belki duvara yine seninki gibi dayalı ama bar masası gibi daha ince bir masa tercih edebilirsin.Uzun bar tabureleride masanın altına doğru gireceğinden sana baya boş alan yaratacaktır diye düşünüyorum.
çok teşekkürler minderler şuan bi sıkıntı yaratmadı oturma odamda ..s.a
eviniz cok guzel, allah huzurla yasamanizi nasib etsin. salon benim cok hoslandigim bir tarz degil ama renk secimleri guzel.
sadece su var ki, hem salon, hem oturma odasindaki koltuklar minderli. ben de goruntusune aldanarak bol minderli bir koltuk takimi aldim su an satmaya ugrasiyorum. cocuklu bir evde kullanmasi biraz zor. onun disinda begendim evinizi cok ferah, guzel olmus
ben begendım en cok korıdor halınızı kapılarınızı ve salonunuzu ancak bı kac bısı
degıstıremeyecegınız syelerı soylemıcem ama o yatak odasına o yatak ortusu hıc mı hıc olmamıs
güle güle oturun ınsallah
ben mesela oyle gunluk ortu kullanacagım ıcın bendede var o tarz yatak odası secmedım ben bıra zgenıs dusunuyorum galıba :Silk öncelikle teşekkürler:) evet salonuma daha kullanışlı birşey alsaydım belki oturma odasına çevirmek daha iyi olacaktı yoksaçok kirlenir.bilmiyorum ne olur ne yaparım.mutfagıma öyle düşünmüştüm eşim pek istemedi oyzden bende böyle masa aldım.tşkler
çok teşekkürler minderler şuan bi sıkıntı yaratmadı oturma odamda ..
teşekkürler :) beğenmediğiniz şeyleri söylerseniz belki banada fikir olur?:)
ayrıca yatak örtüm o değil beyaz incili var fakat örtmesi falan zor oluyo diye şuan o rahat olan şeyi serdim renkleri çok hoşuma gidiyor.
çook teşekkür ederim :):) herkese nasip olsun.çok şirin bi evin var ben en çok mutfağını ve o yatak başlığına bayıldım güzel günlerde oturun..
ben mesela oyle gunluk ortu kullanacagım ıcın bendede var o tarz yatak odası secmedım ben bıra zgenıs dusunuyorum galıba :S
ben mutfagını begenmedım dolap cok celık gıbı durmus bıde banyo dolabını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?